• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve sonunda oldu ablaları teyzeleri....

snookie

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2007
1.499
129
163
Ankara
kızıma her baktığımda Allah'ım herkese nasip et derim burdan da birçok mesajımda yazmışımdır...

şimdi sizinle kızımın (NAZ'ımın) yürümesinin mutluluğunu paylaşmak istiyorum...hihoyyyt:teytey:

henüz 11 aylık ve iki gündür yürüyor 5-6 adımdan sonra poposunun üstüne olturuyor tabi ama artık arkası gelecek inşallah....

Son düzenleme:
maşallah canım erkenden yurudu

rabbım nazardan korusun
daha nıce mutluluklarını gorursun
darısı bızım oglanın basına

ayyy onun o tatli halini görmek isterdim....
seni ve naz'i tebrik ediyorum...
allahim hep mutlulugunu görmeyi nasip etsin...

40 bin kere maşallah erken yürümüş.... Benim 2 çocukta 14 aylıkken yürüdüler.. 1 aya kalmadan pekiştirir canım...

canim allahim evladini sana bagislasin canim,saglikli salih hayirli evlat olsun:))
dügününü torunlarinida görürsün insallah
darisida basimiza:)

Çok teşekkür ederim hepinize her zaman söylüyorum Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin ...

Maşallah annesi :nazar::nazar:
Yerim ben onun minik ayaklarını o şimdi ne tatlıdır yaaa benim yerime kuzucuğunu öpermisin çocuk delisi olan biri olarakcokacimcoook:asigim:
Allah daha güzel günler size göstermeyi nasip etsin canım nice mutlu günlere:1hug:Şeniz

Maşşallah,nazar değmez inşallah...bebeğini benim yerime öp olurmu şeker...

Canım maşallah ona :nazar: Yandın sen artık evde bi hareket bi hareket gitti biblolar :1rolleyes::roflol:

Back
X