• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve sonunda hamiiiileyiiiiiiiim:)

1bal1kaymakannesi

❤️❤️❤️❤️
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2017
2.599
4.328
133
27
Merhabalar 19 yaşında 9 aylık evliyim evlendigimden belli hic korunmadım nedendir bilmiyorum ama içimde evlendigimden belli hamile klamıycam cocugum olmuycak korkusu vardı sanırım yaşım geregi biraz cahilce düşündüm :110: Ve sonra her ay bası nerdeyse 10 kez test yapmaya basladım olmayan her ay daha sitrese girdim artık daha dokuz aylık evliydim ve çok büyük isyana girmis Allahtan ümidi kesmistim infertilite bölümüne basladım bir problemim varmı diye 6 ncı ayımda kan tahlilleri rahim filmi hersey temiz cıktı tek eksik olan esimin spermiogram testi idi nedendir bilmem ama ha bugun ha yarın sira alıcaz diye onu ertekedik ve geçen ay klomen tedavisine basladım neden bu yasta bu zulmü kendine yaptın diyenleri duyar gibiyim benim psikolojimi birazda gorumcem bozdu bir kızı var ve bes senedr cocugu olmyo o tedavilere baslaynca benimlede konusup iste sende basla bastan onlemini al bak snra olmaz cocugu olanları duyunca herkezn oldu bir bizim olmadı diyerek psikoljmi bozdu biraz :KK12:ve bende zaten cocuk isteyen biri olarak gittkce sitres yaptım her ay bası adet tarihni beklemeden gebelik testleri ve her ay ovulasyon testleri kullandım dusunmedigm bir saniye yoktu evlendgmden belli nerdeyse her cinsl münasebetimi cocuk icin yasdm velhasıl kelam kendimi ölmedn mezara soktum bu arada buradada bir cok konu actm sizlerin actıgı konulrı takip ettim neyse gecen ay klomen tedavisine basladım iki yumrtam oldu o ayda birsuru gebelk testi yaptm ve hüüüssssraaaan:KK43: sonra birsey dank etti kafama kendine gel kızım dedi icimden birses etrfmda yıllarca cocuk hasreti ceken insanlar varken benim bu yaptıgım neydi iyan etmekten bencillikten baska bu ayda klomene devam edecektm ama etmedim Allaha teslm ettim kendimi sen en iyisini bilrsn en hayırlı zamnda ver yarabbi diye dua ettim zaten önümüz ramazan bu ay da ümit etme kendini sitresten arındr snraki ay calısmalara cokta sitres yapmadan devam edrsn dedm ve ramaNda oyle bir unuttm ki cocukmus flan hic aklma bile gelmdi esimle armda 3.4 kere bisiler oldu bu ay hc gunune flan dikkt etmedim ilskiden sonra ayaklarımı 3-5 saat dkerdm beklerdm bu ay hemen kalktm yıkandm bir dakika bile beklemeden :kusmuk:snra gel zaman git zmn bir baktm okdr unutmusumki adetmn gectgnin frkında bile degildm iki gün gecmisti ama daha oncede gectigi oldugu icin zerre ümitlenmedim ilk defa bu ay kararlıydm ve test yapmıycaktm ogece uyudum ve rüya gordum hemsire idrr testi yaptı poztf hayırlı olsn dedi sabah kalktm hala adet olmamıstm amaan yine kafama taktm ya ruya ondan dedim ama icim icimi yemeye baslamıstı artk ve dayanamadım 3 gün gecikince test yaptım tuvalette ayıptrsoylemis idrarımı damlattım ustumu toprlayna kdr bir kafamı döndüm nepnet çift cizgi:halay:nasıl sasırdm nasl agladım elim ayagö titredi ve 3 gunu kan testi 256 cıktı dr hayırlı olsn dedi ultrsynda baktı bebek gozukmez ama hersy yolunda dedi iki gün sonra degernikiye katlanması lazm dedi ve 4 gün saglık ocagnda bhcg yaptrdm 359 5 nci gün yani bugun dr nin dedigi gün degrm 580 cıktı hersy yolundaymıs cok mutluyum ve hep dua ediyorum Rabbim tüm isteyenlere yasatsn bu guzel duyguyu ve son olrak sunu eklemek istiyorum ne haklıymıs o "SİTRES YAPMAYIN SİTRESTE OLMAMASINA SEBEP OLUR" diyen ablalarım kardeslerim :KK52:Rabbime emanet olun insAllah 9 aylık yolculugum hayırlı olur ve darısı isteyen herksin basına

Ve eklemek istiyorum her ay kendimi dinlerdm bir belirti varmı diye her ay olmadıgı gibi bu ay da hicbri belirtm ol adı ne kasık ne kusma ne bas donmesi ne meme hassasiyeti hcbirsey ve 4 bucuk haftlk hamileym hc bir belrtm yok hala :halay:

Back