Ve sonunda bende hamileyimmmmmmm :)

aaa hamile misin çok sevindim seni beya takip ediyordum hayırlı olsun allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım

Kimse sormamIş ben bari sorayım,belirtilerinizi bizimle paylaşırmısınız:)bu arada hayırlı olsun ve sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı rabbim nasip etsin

Aminn inşallah basta şunu söylicem gecen haftalarda bi konu açmıştım kafaya takmamak hamileliğin en büyük sırrı diye düşünüyodum bunu başardığım ilk ay hamile kaldım aslında nda pek belirtim yoktu sadece göğüsüö koltuk altına doğru olan kısım ama uçları değil o kısımlarda biraz şişlik ve ağrı olmuştu 5 gün kala çok erken öğrendim ama bugünde kasıklarımda çok az nadir batmalar başladı yani o belirtiler psikolojik kafanıza takmayın düşünmeyin belirti aramayın inanın en büyük etken bu

Öncelikle hayırlı olsun bebeğiniz kafaya takmam ak gerektiğini belirti aramadiginizi yazmissiniz sonrada hem goguslerinizdeki belirtiyi yazmissiniz hemde 5 gun kala test yapmışsınız kafaya takmadiginiz haliniz bu mu yoksa kafaya takmamak gerek demek adetten mi oluyo bilemedim

Şimdi siz laf mı soktunuz anlayamadım ama yumurtlama günlerini takip edip o an itibariyle hamilemiyim diye düşünmekten bahsediyorum ama 5 gün kala bariz hiç yaşamadığım bi acıyı farkedince test yaptım zorunuza gittiğini düşünemedim bilsem bi siZe sorardım

Ya konu sahibi yardımcı olmaya çalışıyo neden ayrıntılara takılıyorsunuz anlamadım yani

Ya konu sahibi yardımcı olmaya çalışıyo neden ayrıntılara takılıyorsunuz anlamadım yani
İnsan kötü niyetli olunca böyle oluyo sanırım akıllarınca açık arıyolar insanlar çok tuhaf işim gücüm yok ben gelip burda yalan yanlış şey paylaşıcam kendim takip edip başkalarına etmeyin dicem ne çıkarım olucaksa insanlar gerçekten çok tuhaf beğenmiyosan okuma takip etme yani

Çok doğru söylüyorsunuz boşverin kafanıza takmayın herkes kendi kalbinin ekmeğini yer kalbinde yiyecek ekmeği yoksada ona buna saldırır.Siz iki canlısınız artık bunlara kulak tıkamalısınız sallayın gitsin

Ya yok artık ne kalbimi koymus sunuz ne kötü niyetimi kimin kimden daha iyi kalpli olduğunu allah bilir bulsaniz bi kasık suda bogacaksiniz herhalde benim anladigim kafaya takmamak çok farklı insan herseyi bırakır kendini hiçbi şekilde dinlemez hatta adet tarihini bile hesaplamaz anlarım ama sizin yazdıklarınız çok daha farklı hem ben niye burda hiç tanımadığım insanların açığını ariyim Dervişin fikri neyse zikri de odur diye boşuna dememişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…