Ve sonunda bende hamileyimmmmmmm :)

Ya yok artık ne kalbimi koymus sunuz ne kötü niyetimi kimin kimden daha iyi kalpli olduğunu allah bilir bulsaniz bi kasık suda bogacaksiniz herhalde benim anladigim kafaya takmamak çok farklı insan herseyi bırakır kendini hiçbi şekilde dinlemez hatta adet tarihini bile hesaplamaz anlarım ama sizin yazdıklarınız çok daha farklı hem ben niye burda hiç tanımadığım insanların açığını ariyim Dervişin fikri neyse zikri de odur diye boşuna dememişler
Alay eder gibi takip etmemiş halin bu mu dersen alıcağın tepkide bu olur fikir de zikir de ortada aylardır burdayım ne kendimde ne etrafımda seninki gibi gereksiz bi yorum görmedim neyse daha fazla uzatmak ve gereksiz yere gerilmek istemiyorum

Ben gerekli açıklamayı yaptım size yorum beğendircek halim de yok sizin anlayış kapasitenin bu kadarsa benim de elimden gelen bisey yok hem neden alay edeyim ki sen ilk başta yazdığın açıklamaya bak milletle dalga geçer gibi yok ben kafaya takmadim deyip 20 tane belirti yazan ben değilim basit bi şeyi nerden nereye getirdiniz artık size cevap bile vermem ne haliniz varsa görün

Ben gerekli açıklamayı yaptım size yorum beğendircek halim de yok sizin anlayış kapasitenin bu kadarsa benim de elimden gelen bisey yok hem neden alay edeyim ki sen ilk başta yazdığın açıklamaya bak milletle dalga geçer gibi yok ben kafaya takmadim deyip 20 tane belirti yazan ben değilim basit bi şeyi nerden nereye getirdiniz artık size cevap bile vermem ne haliniz varsa görün
Tekrar oku o cevabı istersen 2 yle 20 arasında 18 sayı fark var ya git Allah aşkına güldürme beni fesatlığın bu cevabından bile belli

X