Ve sonunda ben de boşanıyorum...

Hakkinizda hayirlisi olsun
Her bitis yeni bir baslangictir benim icin. Ölüm bile gercek bir final degilse baska ne olabilir ki? İnsallah siz de boyle bakabilecek duruma gelirsiniz. Bundan sonrasi icin mutluluklar diliyorum size can-i gonulden

Hiçbir zararı Yok. Ev işi yapar. Canım bir şey çekse gece bile olsa gider alır. Nişanlı iken de öyleydi. Her yere götürür. Bağırmaz. Kızmaz. Karışmaz. Ben ne dersem onu yapar itiraz etmez. Bu hep böyleydi. Ama evliliğin başında aldattığı dönemde cidden korktuğum oldu. Çok aksi oldu bir ara. Yakaladığım günden bu yana ise çok iyi işte. Ama evde kullandığı bir kelime, okuduğu bir kitabın ismi onun kadınlara yazdığı şeyleri hatırlatıyor. Başlıyorum başa sarmaya. Üstelik babamdan biliyorum. Aldatan bir daha bir daha aldatır. Ben o günün tekrar gelmesini isteniyorum

Çok teşekkür ederim. 30 olmama az kaldı. Ama şu zamana kadar yaşadığım iki üç mutluluk var. Atanmak, annemin babamı boşaması, kardeşlerimin iş güç sahibi olması... kendim için sadece atanmak mutluluk vermiş bana. Ölmek istemiyorum hemen. Gerçekten mutlu olacağım günler gelsin istiyorum

Gerçekten çok üzüldümRabbim yardımcın olsun canım
Erkeklerden nefret ediyorum bu yüzden . Aldatan kadindanda erkektende nefret ediyorum . Allah gönlüne ferahlık versin herşey bir an önce düzene girsin inşallah

Valla bazen dobra geveze ınsandanda korkmak lazım. Hanı ay bunun ne varsa dilinde var ıcınde bısey yok derler altında yatanı bılemıyoruz. cok sessızdende korkuyorz ne guzelmıs esın el kaldırmıyor bagurmıyorncahırmıyor nesını bosuyosun adamın dıycem ama daja buyuk kotıluk etmjs. Hayırlısı olsun. Hıc pesıne dusmedıkı pekı yanı yapmadım etmedım senden baskaısnı gormuyorm vs hıc acıklama yapmıyormu

İki sene oldu yakalayalı. Hep yalvardı unutturacağım diye. Ben yapmadım diyemez çünkü resimleri var telefonda malesef. Çok Da çabaladı ama kimse en az 60 kadınla tanışıp aşırı derecede sanal olarak kaynaşmış birini affetmek istemez. Sanal da olsa aldatmak aldatmaktır

Ozaman iyi ediyorsun bak haksız olsayfı ve senn elımde kanıt olmasaydı yıne zehtınyagkık yapardı. Ama elınde kanıt varken nasıl susup gidebılıyorlar

Gelecektir elbette. Siz çok hayat dolusunuz. Kısa zamanda o mutluluğu yakalayacağınıza eminim.

çok geçmiş olsun çok üzücü maalesef insanın başına hiç düşünmediğimiz şeyler gelebiliyor. Bende nerdeyse bir yıl oldu boşanalı şu an gerçekten iyiyim sizin yaşadığınız travmaları yaşamadım ama bana bu süreçte en iyi gelen şeylerden birisi kesinlikle kitap okumak oldu tavsiye ederim

Gelecektir elbette. Siz çok hayat dolusunuz. Kısa zamanda o mutluluğu yakalayacağınıza eminim.
İnan beni tanısan asla hayat dolu değilim. Çok depresif, panik biriyim. Babam öyle yetiştirdi bizi. Hep bir şeylerle tehdit etti, korkuttu. O yğzden eskiden çok çok Da içime kapanıktım ama zamanla kendime geldim, psikoloğa gittim toparladım derken bide eş kazığı yedim ve başa sardım. Şimdi eskisi gibi olmak istemiyorum. Bir yerden başlamak lazım

İnan beni tanısan asla hayat dolu değilim. Çok depresif, panik biriyim. Babam öyle yetiştirdi bizi. Hep bir şeylerle tehdit etti, korkuttu. O yğzden eskiden çok çok Da içime kapanıktım ama zamanla kendime geldim, psikoloğa gittim toparladım derken bide eş kazığı yedim ve başa sardım. Şimdi eskisi gibi olmak istemiyorum. Bir yerden başlamak lazım

Memur olmasam alıp başımı gideceğim ama ha deyince olmuyor o işler. Bana da en iyi gelecek şey bu olurdu sanırım

Siz o başlangıcı yapmışsınız gerisi gelir. Darısı başıma diyorum. Baba ne kadar önemli bir kız çocuğun yetişmesinde. Baskıcı tutucu babalar yüzünden oluyor ama benim gibi şeker babanın kızları da böyle tipte bir insanla evlenince de köreliyor işte.

Ama sen eş bağımlısıyım demişsin. Böyle bir baban varken bence sırtını ona daya. Senin o narsist eşinin hakkından ancak böyle gelinir

gecmis olsun yanlis kisiyi bulmussunuz, fazla deger vermissiniz, o da iyi rol yapmis.. en tatli zamanlarinizda bile bunu yapmasi cok kotu gercekten. elinin altinda tazecik gencecik seni seven insan var gidip elin kasarlarina agzinin suyunu akitiyosun.. gunahi ayibi da cabasi.. sizin aileniz onu ailesi bunlari duydu mu? sevindim yakanizi cocuk olmadan siyirmaniza siz hak eden birini bulun

Bende kaynanana yüzünden boşanıcam az kaldı

Nişanlı iken ya da sevgili iken asla yanlış kişi gibi durmadı ki. Harika bir rol yeteneği varmış. Kendini ele verecek tek kusuru yoktu. ikinci bir telefon almamış olsa belki hiç yakalamayacaktım zaten. Sorun Da orda başlıyor. Benim ailem duydu ama onun ailesine söylemedim çünkü annesi hasta. Ama o kadar da iyi bir insan ki. Kayınvalidemi üzmek istemedim çünkü böyle bir evladı haketmiyor. Düğünde ağlamıştı oğlum evlendi diye mutluluktan. Beni çok Da sever. Asla zararı olmadı bana. O yğzden anlaşamadık dedim sadece. Yediği haltları söylesem kadıncağıza bir şey olur Allah korusun

Allah yardimciniz olsun. koly degil ama cocuk olmadan farketmenize sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…