Ve Sibelcc doğum sonrası kilolarından kurtuluyor...

Başlangıç kilom : 73.00 (12.12.2011 )
19.12.2011 : 71.70
26.12.2011 : 71,20
29.12.2011 : 70,200

Valla dayanamadım bir hafta geçmeden tartıldım. Ama sonuç umut vericii :))) Yaklaşım 18 gün oldu ve 2,800 gram... Mutluyum yaaa... Sevgiler arkadaşlar....

Canım merhaba. Nasıl bir diyet uyguluyosun? Anlatırmısı n neler yersin , içersin ? sevgiler...

merhaba canım.ben dukan diyetine başladım.14.11 de 78,600 ile başladım bu salı günü yani 28.12 de tartıldığımda 68,400 düm.protein ağırlıklı bir diyet.daha önce çok diyet denemelerim oldu ama açlığa dayanamadım bir türlü.ama bu diyette hiç aç kalmıyorum.tatlı bile yapıyorum kendime..iyi geceler..

bu arada ben günde 1 kere falan girebiliyorum ancak nete.mağlum oğluşum daha küçük ve çok yaramaz.ama grup oluşturup tablo gibi haftalık kilo takibi yapacak olursan mutlaka haber ver katılırım.yarışınca daha zevkli oluyor

bu kadar kısa bir sürede süper kilo vermişsin...
dukan diyetini netten araştırıyorum hemen ama sende nasıl yaptığınla ilgili bilgi verirmisin lütfen.
Ben hamileliğimde yaklaşık 25kg. aldım... şu an 85-86kg. civarındayım en az 10kg. vermem şart....Mayıs 2011 de doğum yaptım ve doğumdan bu yana sadece 13-15kg. civarı verdim. Oğlum emmeyi bıraktığı için diyet yapabilirim ama hamilelikte midem o kadar çok büyümüş ki bir türlü doymuyorum haliylede bir türlü zayıflayamıyorum.
Lütfen nasıl bu kadar kilo verdiğini paylaşırımın bizimle....

Sevgili aedk ; şu dukan diyeti hakkında bilgi verebilir misin ? detaylı olarak. Ben internetten bakıyorum .anlayamıyorum bişeyyyyy....

kızlar dukan diyetinin kitabı var alıp okumanız gerek anlatılacak kadar kısa değil ne yazık ki:)
bu arada ben yapmadım o diyeti hatta diyet yapmadım,75 kiloyum ve 58 kilo olmaya çalışıyorum:)ben de düşünüyorum almayı ama kısa sürede verilen kilo kasların erimesi sayesinde veriliyor yağlar kalıyor,1 ayda 10 kilo yağ erir mi hiç Allah aşkına?günde 5 saat koşsan erimez...

Sevgili aedk ; şu dukan diyeti hakkında bilgi verebilir misin ? detaylı olarak. Ben internetten bakıyorum .anlayamıyorum bişeyyyyy....

kızlar dorukum un dediği gibi kitabını almak gerekiyor önce.ben sürekli yanımda taşıyorum kitabı.diyet 4 evreden oluşuyor.atak evresi : bu evrede sadece saf protein alınıyor.yağsız et ve süt ürünleri,yumurta,balık gibi.bu evre şoklama gibi.vücuttaki ödemi atıyor.ikinci evre seyir evresi.bu evredede bir gün yine saf protein ikinci gün saf protein+sebze yeniyor.bu evre kilo verme evresi.yani yağ yakılıyor.3.evre güçlendirme.bu evrede haftada iki gün ödül yemeği ve günde 200 gr nişastalı gıdalar var.son evrede koruma evresi.bu evrede herşey serbest sadece haftada 1 gün saf protein yapılıyor.diyet özetle bu.ben çok faydasını gördüm.diyet başlamadan önce tahlillerimi yaptım ve 1.ayım dolunca tekrarladım.gayet herşey yolunda.bu arada dorukum yakılan gerçekten yağ.benim verdiğim 10 kilonun toplam 7 kilosu yağdan gitti.yani yakılan kas değil.ben biraz etçilim.o yüzden hiç diyet psikolojisinde değilim.diyetin güzel yanı acıktıkça sınırsız yiyorsun.günde 1,5 litre su zorunlu.bir de yulaf kepeği var.o da atakta 1,5 seyirde 2 yemek kaşığı ve zorunlu.o kepekle kendime ekmek ve kek yapıyorum.diyetleri çok araştırdım artılarını eksilerini ve kitabı da okuyunca bana bu diyet çok mantıklı geldi.şu an 7.haftamdayım ve 12 kilo vermiş bulunuyorum.bir de sadece belirli bir bölge değil gerçekten tüm bölgelerde bir incelme oldu.gitmez dediğim göbeğim bile eridi.şimdi 10 kilo daha vermem lazım.bu arada bahsettiğim evrelerin kaç gün olduğunu öğrenmek isterseniz dukanın sitesinden bir test var.onu yapıyorsunuz o size hangi evre kaç gün hesaplıyor.ayrıca diyetin iyi yanı sonuna kadar sürdürülürse verilen kiloları geri aldırmıyor.benim arkadaşım 5 ayda bu diyetle 24 kilo verdi geçen sene.tüm evreleri tamamladı ve hiç almadı.size uyarsa denemenizi tavsiye ederim.soracağınız bir şey olursa elimden geldikçe yanıtlarım.herkese iyi geceler..

bu arada meyveyi çok seviyorsanız başlamayın bu diyete.çünkü bu diyette meyve yasak.ben genelde yaz meyvelerini sevdiğimden ve yaza kadar diyeti tamalamayı planladığımdan zorlanmıyorum.hiç veremiyorum diyen bile bu diyetle veriyor.ben açlığa hiç tahammülü olmayan biriyim.ama bu diyette aç kalmak olmadığından güzel.ben bile bu diyeti bu kadar zamandır ki 7 hafta benim bu zamana kadar ki rekorum , herkes yapar.ben genelde pzt başlar çarşamba biraz bozar haftasonuna kadar da tamamen bozmuş olurdum.spor , en azından yürüyüş şart aslında.ama hem oğlum çok yaramaz olduğundan hem de çalıştığım için fırsat bulamıyorum.en fazla doruk la fış fış kayıkçı oynarken mekik çekiyorum

Başlangıç kilom : 73.00 (12.12.2011 )
19.12.2011 : 71.70
26.12.2011 : 71,20
29.12.2011 : 70,200
04.01.2012 : 70,200 ((

günaydın canlar... Bu haftaya aynı kiloda başladım .sanırım duraklamaya geçtim.. İnşallah fazla sürmezz... Ama spordan dolayı sıkılaştığıımı farkettim. En azından artık 40 beden giyiyorum... Kilo vermemin durduğu dönmelerde kendime inanncım azızık azalıyor sanki .Ama bir anda kendime gelmem gerektiğine karar veriyorum... Arkadaşlar sizden gelecek önerilere ihtiyacım var. Daha hızlı nasıl gidecek bu killolarrr.. Sevgiler...

Ben de 69 kilo ile hamile kaldım ki bu 69 kilo da tüp bebek tedavisi yüzünden aldığım kiloydu..Hormon ilaçları malum çok kilo aldırıyor...Doğumdan önceki gece tartıda 86 kilo geliyordum...Tüm hamileliğim boyunca hastanede yattım..En ufak iş yapmadım..Normalde daha da kilo alırdı yerime başkası olsa....Karnımda da tek çatlak yok

Şu an 63 kiloyum ..

Ve bebeklerim de ikiz ve yaklaşık 1,5 yaşındalar şu an..

herkese merhabalar,
ben de pko yüzünden evlendiğimde 52 kilodan 67 ye fırladım ve sonra zaten hiç 50'li rakamları görmek nasip olmadı neyse tedaviydi diyetti derken 64le hamile kaldım İnci'ye, 77 kiloyla mayıs 2011 de doğuma girdim.
özellikle kızım emmediği için kilolarım başta hiiiç gitmedi. korsesiz hiçbişey giyemiyodum ve pantolonlarım da 42 bedendi...haziran-ekim arası sürekli 70 kilo gezdim.
sonra jinekoloğum beni sağolsun bi güzel ezdiii fırçaladııı kiloluyum diye ( boyum 1.73 bu arada, adam abartıyo biraz )...ben de inadımdan ve de hırsımdan hem diyete hem spora başladım...
15 ekimde 70 kiloydum, 2 aralıkta 62

diyet olarak kalori hesaplama diyeti yapıyorum, spor olarak her gün 1 km kadar hızlı tempo yürürüş, haftada en az 2 gün wii fit de spor ve pilates yapıyorum ( zayıflamaya çalışırken haftanın 7 günü yapıyodum sporları )

glucophaga tekrar başlayınca ( pko hortladı ) 1 kilo da öyle gitti, şu an 61 civarındayım...eskisi gibi istediğini giymek ne harikaymış bee...bana kalsa bunun üstüne bi de dukan diyeti patlatıp 55 e kadar düşecem ama kocam kızıyo hasta olacam diye...

herkese sağlıklı diyetler efen,m

Ben hiç bir spor hiç bir diyet yapmıyorum..İkizlere tek başıma ve yardımsız bakmak yetti zayıflamamda..Ben de 1.80 boyundayım..Kilom boyum için idare eder sanırım iki bebekli anne olarak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…