Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım merhaba. Nasıl bir diyet uyguluyosun? Anlatırmısı n neler yersin , içersin ? sevgiler...
merhaba canım.ben dukan diyetine başladım.14.11 de 78,600 ile başladım bu salı günü yani 28.12 de tartıldığımda 68,400 düm.protein ağırlıklı bir diyet.daha önce çok diyet denemelerim oldu ama açlığa dayanamadım bir türlü.ama bu diyette hiç aç kalmıyorum.tatlı bile yapıyorum kendime..iyi geceler..
bu kadar kısa bir sürede süper kilo vermişsin...
dukan diyetini netten araştırıyorum hemen ama sende nasıl yaptığınla ilgili bilgi verirmisin lütfen.
Ben hamileliğimde yaklaşık 25kg. aldım... şu an 85-86kg. civarındayım en az 10kg. vermem şart....Mayıs 2011 de doğum yaptım ve doğumdan bu yana sadece 13-15kg. civarı verdim. Oğlum emmeyi bıraktığı için diyet yapabilirim ama hamilelikte midem o kadar çok büyümüş ki bir türlü doymuyorum haliylede bir türlü zayıflayamıyorum.
Lütfen nasıl bu kadar kilo verdiğini paylaşırımın bizimle....
bu kadar kısa bir sürede süper kilo vermişsin...
dukan diyetini netten araştırıyorum hemen ama sende nasıl yaptığınla ilgili bilgi verirmisin lütfen.
Ben hamileliğimde yaklaşık 25kg. aldım... şu an 85-86kg. civarındayım en az 10kg. vermem şart....Mayıs 2011 de doğum yaptım ve doğumdan bu yana sadece 13-15kg. civarı verdim. Oğlum emmeyi bıraktığı için diyet yapabilirim ama hamilelikte midem o kadar çok büyümüş ki bir türlü doymuyorum haliylede bir türlü zayıflayamıyorum.
Lütfen nasıl bu kadar kilo verdiğini paylaşırımın bizimle....
Sevgili aedk ; şu dukan diyeti hakkında bilgi verebilir misin ? detaylı olarak. Ben internetten bakıyorum .anlayamıyorum bişeyyyyy....
kızlar dukan diyetinin kitabı var alıp okumanız gerek anlatılacak kadar kısa değil ne yazık ki:)
bu arada ben yapmadım o diyeti hatta diyet yapmadım,75 kiloyum ve 58 kilo olmaya çalışıyorum:)ben de düşünüyorum almayı ama kısa sürede verilen kilo kasların erimesi sayesinde veriliyor yağlar kalıyor,1 ayda 10 kilo yağ erir mi hiç Allah aşkına?günde 5 saat koşsan erimez...