canım yaptığın spordan bahseder misin biraz
Canım öncelikle oğluşunu Allah bağışlasın. Benim kızımda 14 aylık . Sıkı diyet derken neler yaptın canım? Biraz bilgi verebilecek misin? Bir kaç küçük ipucu :) Fitness v'ın faydasıını görüyorum. Ama göbeğim için ( malum sezeryanla bebişimi doğurdum) mekik çekmem şartmış. Ben de spora gitmediğim akşamlar evde plates topuyla mekik çekiyorum. Ama paylaşımlarından faydalanabilrim. sevgiler.cnm insallah istedigin kiloya en yakin zamanda kavusursun..benim de 1 oglum var...su an 20 aylik..vede bende evlendigimde 54 kilo falandim...boyumda 1.65...zayiftim yani..sonra hamilelikte yedim de yedim...ama sinirsizca...sonraa 85 ile girdim mi doguma...36 beden giyerken birden acayip sismanlamistim..sonra dogumdan 75 ile ciktim.. moraalim cok bozuktu..ama oglumuda emzirmek zorundaydim sagligi icin..onun icin yediklerimden kisamadim maalesef..sadece daha da almamaya calistim....10 ay sonra oglum memeyi birakinca ben hem sIkI BI diyet-spor-plates ile allahima cokk sükür eskisinden de zayifim..72 ile baslamistim..su an ise 48 kiloyum...34 beden yani...eskisinden de zayif..belim incekarin göbek namina bisey yok....arti cok sIkILASTIM...hala cok hareketli bi insanim...verdigim hic bi kiloyu geri aladim....su an sadece dikkat ediyorum...diyet falan yapmiyorum yani....darisi basina..isteyince oluyoo yani...sen hic merak etme....azmet sadecee
Canım öncelikle oğluşunu Allah bağışlasın. Benim kızımda 14 aylık . Sıkı diyet derken neler yaptın canım? Biraz bilgi verebilecek misin? Bir kaç küçük ipucu :) Fitness v'ın faydasıını görüyorum. Ama göbeğim için ( malum sezeryanla bebişimi doğurdum) mekik çekmem şartmış. Ben de spora gitmediğim akşamlar evde plates topuyla mekik çekiyorum. Ama paylaşımlarından faydalanabilrim. sevgiler.
sIkI diet derken cm bilindik seyler aslinda...mesela kahvaltii en fazla 2 dilim ekmekle yaptim yaninda iste peynir ,zeytin,domates salatalik,yesillik,maydanoz falan,cay olarakda yesil cay ic faydasini görürsün.haa bunlarida öyle gramla yemedim sadece abartmadim o kadar..kizartma o dönem hiiic yemedim...simdi bile haftada 1 falan yiyorum....aralarda cook su ictim...vede ara ögün yaptim mutlaka acligimi bastirmak icin..aradalarda cogu zaman elma yedim,yada iste mandalin(mevsimine göre)...sütde ictim tabiki ara ögün olarak 1 bardak...aksam yemegi ise mutlaka 1 kase corba ictim vede sebze yemeginden yarim kase.. ekmek aksam yeme...ben sahsen hiic yemedim...birde aksam yemegini gec saatte yapma..en gec 7de yemis ol...aksam tabikide et de yedigim oldu,ama az iste...kararinda herseyden ye...vede benim en büyük motivasyonum:haftada bir gün kacamak günüm vardi(hala vardir:))yani o günde cogu zaman pazar günüydü bende...yani o gün doyana kadar degiil patlayana kadar yedim desem yalan olmaz herhalde:))hemde herseyden..abur cubur tatli,tuzlu,hamburger allah ne verdiyse...zaten bi süre sonra zayiflayinca miden kücülüyo vede istesende cok yiyemiyosun korkma...o gün benim bayramimdi vede haftani öbür günleri sirf o gün yersin diye kendimi telkin edip yemiyordum tatli falan....ise de yariyordu...korkma haftanin bir günü cokda yesen kilo veriliyo..ben sahsen kacamak günü yaptigim halde her hafta düzenli kilo verdim vede böylelikle zayifladim...ama tabiki bu kacamak günü sadece haftanin 1 günü olsun ki zayiflaman durmasin...
spor olarakda ben cnm evime kondisyon bisikleti aldim cnm..hergün düzenli sürdüm ardindan plates...vede mekik saart...bende sezeryanla dogum yaptim cnm vede deli gibi mekik cektim..korkma bisey olmuyo...insallah bilgilerin faydasi olur sana cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?