Ve Sibelcc doğum sonrası kilolarından kurtuluyor...

sibelcc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
35
0
36
Kocaeli
Arkadaşlar merhaba.;şimdi hikayemi size anlatıyorum....

69 kiloyken hamile kaldım. Tıka basa doya doya yedim hamileliğim boyunca .Sanki geçmişte yaptığım diyet çabalarımdan öc alırcasına. ve doğumdan sonrasından hiç kilo vermeden tam 92 kilo olarak bebeğimi , güzel prensesimi 7 ay emzirdim.. Tam işe başlamama 2 ay kalmıştı ki kendime gelmeye karar verdim . Ve 2 ay içerisinde 79 kiloya indim. Tabiki spor salonu ve dyet takviyesiyle. Şuan 7 aydır çalışıyorum ve 73 kiloyum. Ve bugün itibariyle yeni bir başlangıç yapmak istiyorum. 63 kilo olmak için bugün fitness salonuna başlıyorum ve tabi ki diyete. Size ara ara paylaşımlarımı yazacağım. İrademe her zaman hayranımdır. Ve sizinle paylaşacağım. Arkadaşlar şunu unutmamalıyız: Biz bayanlar, istedikten sonra herşeyi yapabiliriz. Sevgiyle kalın...

inşallah arkadaşım seni takipteyim bende 65 ile kalıp 91 le doğuma girdim bebişim 4 aylık ben 77 kiloyum acil 10 kilom var verilecek ama ben salona gidemiyorum spor için sen anlat yediklerini be takipteyim hadi verelim artık şu kiloları

maşallah sana
çok şükür bende verdim 2 kilom kaldı
oda göbekte.fitnesse giden arkadaşım çok menmun
bende düşünüyorum.seni takipteyim.

Şuan için herşey çom güzel gidiyor. Spor salonunun faydasını çok görüyorum. Belki yanlış ama akşamları sadece meyve yiyorum. haliyle gece açıkarak kalkıyorum .1 tane salatalık ve bol su sonra doğru yatağaa... pazartesi inşallah yeni kilomu yazacağım ve inanıyorum başaracağım....

Son düzenleme:
bende 60 kilo ile hamile kalmıştım 86 kilo ile doğum yaptım sonrasında ne diyet yaptım ne birşey 1 ay zar zor emzirebildim bebeğimi göğüs ucum yoktu tutamadı sonrasında sütüm azaldı o dönem çok sıkıntılı geçti bebeğimin peşinden kosturdukça kendimide ihmal ettim tabi birşey yiyemedim doğru dürüst, uykusuz gecelerderken eskisinden zayıfım şu an bebeğim 25 aylık oldu. ben emziremedim o yüzden beslenmeme dikkat edemedim de zayıfladım diyodum ama valla etrafımda emziren annelerde 6 ay içinde eski kilolarına döndüler. bence takmayın kafanıza bebekler çok yoruyor bizi eskisinden daha hareketli oluyoruz ister istemez bu sayedede kilolar gidiyor:)

doğumdan sonra sütüm olmadı ve birsürü kilo aldımbebeğim emmeyi bırakınca eşimin ısrarlarıyla zayıflamaya karar verdim. 15 kilo fazlam var en azından. spor salonuna gidiyorum yediklerimede çok dikkat ediyorum ama çok veremedim. 2,5 ayda 4 kilo falan ama sıklaştım iyice zayıflamam gerek en kısa zamanda

Size çok fena gıcık oldum,sinirim bozuldu akşam akşam.doğumdan çıktığımda 63 kiloydum şimdi 70 kiloyum.ne spor salonu ne fıtnesı ne diyeti arkadaşım.memekolik oğlum 2yaşına girecek,ben ona sünger bob diyorum,hala sünger gibi sütümü emiyor bu yüzden sabahları açlıktan gebermiş halde uyanıyorum ve ne yazık ki oğlumu 5 dakika tut ta duş alayım diyecek kimsem bile yok,bırak spor salonunu bakkala zor gidiyorum.birkaç mekik çekeyim diye yere uzansam koşarak çığlıkla karnımın üstüne oturup zıplamaya başlıyor en sevdiği oyun bu.

Herkese günaydınlar... .Sevgili arkadaşlarım herşey çok güzel gidiyorr... 1 haftalık diyet maratonum bitti. Ve 2. hafta balıyor.... Huzur dolu bir hafta sonundan sonra bu sabah tartım 71.70'i gösterdi. Yani yavşa yavaş gidiyor kilolarr... Bugün yeşil çaya başlıyorum . Günde 2 kez yeşil çay içeceğim.Takviye olacak spor ve diyet ikilime... Arkadaşlar istiyorum ve başarıyorum. Dilerim sizlerde dilediğiniz kiloya kavuşursunuz...

Başlangıç kilom : 73.00
19.12.2011 : 71.70

Sevgiyle kalın dostlar...

Son düzenleme:
valla ne diyet ne spor salonu.63le hamile kaldım tam 20 kilo aldım.bebeğim 1 yaşında şimdi yine 63 kiloyum.sanırım evde koşuşturmaktan.

Başlangıç kilom : 73.00
19.12.2011 : 71.70
26.12.2011 : 71,20

Bu hafta sporumu aksattım , ufak bir hafta sonu kaçamağı da yaptım... Azıcık da olsa verdim kilo. Yılbaşına kadar 69 u görmem gerekiyooooo... Offf neden bu doğum sonrası kilolardan kurtulması bu kadar zorrrr.... Sevgiler....

cnm insallah istedigin kiloya en yakin zamanda kavusursun..benim de 1 oglum var...su an 20 aylik..vede bende evlendigimde 54 kilo falandim...boyumda 1.65...zayiftim yani..sonra hamilelikte yedim de yedim...ama sinirsizca...sonraa 85 ile girdim mi doguma...36 beden giyerken birden acayip sismanlamistim..sonra dogumdan 75 ile ciktim.. moraalim cok bozuktu..ama oglumuda emzirmek zorundaydim sagligi icin..onun icin yediklerimden kisamadim maalesef..sadece daha da almamaya calistim....10 ay sonra oglum memeyi birakinca ben hem sIkI BI diyet-spor-plates ile allahima cokk sükür eskisinden de zayifim..72 ile baslamistim..su an ise 48 kiloyum...34 beden yani...eskisinden de zayif..belim incekarin göbek namina bisey yok....arti cok sIkILASTIM...hala cok hareketli bi insanim...verdigim hic bi kiloyu geri aladim....su an sadece dikkat ediyorum...diyet falan yapmiyorum yani....darisi basina..isteyince oluyoo yani...sen hic merak etme....azmet sadecee

Canım öncelikle oğluşunu Allah bağışlasın. Benim kızımda 14 aylık . Sıkı diyet derken neler yaptın canım? Biraz bilgi verebilecek misin? Bir kaç küçük ipucu :) Fitness v'ın faydasıını görüyorum. Ama göbeğim için ( malum sezeryanla bebişimi doğurdum) mekik çekmem şartmış. Ben de spora gitmediğim akşamlar evde plates topuyla mekik çekiyorum. Ama paylaşımlarından faydalanabilrim. sevgiler.

sIkI diet derken cm bilindik seyler aslinda...mesela kahvaltii en fazla 2 dilim ekmekle yaptim yaninda iste peynir ,zeytin,domates salatalik,yesillik,maydanoz falan,cay olarakda yesil cay ic faydasini görürsün.haa bunlarida öyle gramla yemedim sadece abartmadim o kadar..kizartma o dönem hiiic yemedim...simdi bile haftada 1 falan yiyorum....aralarda cook su ictim...vede ara ögün yaptim mutlaka acligimi bastirmak icin..aradalarda cogu zaman elma yedim,yada iste mandalin(mevsimine göre)...sütde ictim tabiki ara ögün olarak 1 bardak...aksam yemegi ise mutlaka 1 kase corba ictim vede sebze yemeginden yarim kase.. ekmek aksam yeme...ben sahsen hiic yemedim...birde aksam yemegini gec saatte yapma..en gec 7de yemis ol...aksam tabikide et de yedigim oldu,ama az iste...kararinda herseyden ye...vede benim en büyük motivasyonum:haftada bir gün kacamak günüm vardi(hala vardir:))yani o günde cogu zaman pazar günüydü bende...yani o gün doyana kadar degiil patlayana kadar yedim desem yalan olmaz herhalde:))hemde herseyden..abur cubur tatli,tuzlu,hamburger allah ne verdiyse...zaten bi süre sonra zayiflayinca miden kücülüyo vede istesende cok yiyemiyosun korkma...o gün benim bayramimdi vede haftani öbür günleri sirf o gün yersin diye kendimi telkin edip yemiyordum tatli falan....ise de yariyordu...korkma haftanin bir günü cokda yesen kilo veriliyo..ben sahsen kacamak günü yaptigim halde her hafta düzenli kilo verdim vede böylelikle zayifladim...ama tabiki bu kacamak günü sadece haftanin 1 günü olsun ki zayiflaman durmasin...
spor olarakda ben cnm evime kondisyon bisikleti aldim cnm..hergün düzenli sürdüm ardindan plates...vede mekik saart...bende sezeryanla dogum yaptim cnm vede deli gibi mekik cektim..korkma bisey olmuyo...insallah bilgilerin faydasi olur sana cnm

Çok teşekkür ederim. Gerçekten çok yardımcı oldun... Ben bu işi başarıcam ya arkadaşım. O inancım var çok şükür. Şuan acayip gaza geldim. Mesaim bitmek üzere. Araba atlayıp doğru fitness salonuma gidiyorummm....
Sevgiler....

selam....ben de doğum kilosu mağdurlarındanım..55 kilo ile hamile kalıp 96 ile doğuma girdim.valla fazla yemedim ama bende hamilelikte yüksek tansiyon çıkmıştı birde iğneler falan zor bir gebelikti.oğluşum 14 aylık ve ben 78,600 ile başladım diyete 6 hafta önce.6 haftada tam 10,200 verdim.ama spor fırsatım hiç olmadı.bir de spor yapsaydım tam olacaktı.durmak yok devam ediyorum hedefim yine 50 li kilolara ulaşmak.azmin zaferi işte.aç kalmadan zayıflıyorum.kilolar kaderimiz değil ya...tüm doğum kilosu mağdurlarının darısı başına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…