- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.403
- 298
Allahın gücüne gider tövbe de diyen gördüm
Yani bir insanın inançsızlığı kullandığı kelimelerle zedelenmiyor. ama müslümanlar genel olarak kelimelerden çok korkuyor ondan öyle bir izlenim olmuş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahın gücüne gider tövbe de diyen gördüm
aynen öyle weiss çok haklısın..
ben kimin nerde ne konuştuğunu çok iyi biliyorum
bizim sadece bu başlığa baktımızı zannediyorlar ama yanılıyorlar,
özelden yapılan saldırılarda cabası
onlar kendilerini biliyor zaten
özelden edepsizlik yap yap, sonra gel ahkam kes, aptal zannediyor galiba BAZI insanlar bizi,
mune bir mesajında açık açık dedi bunu
şikayetler muneye gittiği için açıkca görüyor bazı şeyleri..
selam siz hala tartışıyor musunuz yaw?
Allah'a inanan deist ne ki,bilgisi olmadan fikri olan insanlar var bu sitede ben asıl ona şaşıp kalıyorum.
Pardon da sadece 0.5 ile kaybedilen bir Ankara var, 1 puanla kaybedilen Antalya ve Yalova var. Eskişehir'in ellerinde olan ilçesini de kaybettiler vs.. Hala MHP oyları varmış vs.. Böyle bir alan asla Bahçeli tarafından yapılmadı. Ayrıca öyle bile olsa bunlar yerl seçim demek ki onlarda memnun değillermiş. Siz mutlu mesut olmaya devam edin. Bizim için hayat devam ediyor. Kendi zaferinizmiş gibi, sanki Erdoğan burada onu övüyorsunuz diye maaşınıza zam yapacakmış gibi konuşun ha belki de onu da yapar ne de olsa siz onu tutuyorsunuz biz tutmuyoruz ama farkımız ne biliyor musunuz kimin kaç oy aldığı ve bizim hangi tarafta durduğumuz değil. İnanmadığımız, onaylamadığımız düşüncelere mantığımızla, sorgulayarak, düşünerekbu kişilere oy vermiyor büyük kitleler arkasından gidiyor diye sırf zafer nidası atmak için birilerini tutmamak bilmem anlatabiliyor muyum. Kusura bakmayım benim annem yaş yükseltmesi yüzünden 3 sene sonra emekli olacaksa primi dolduğu halde ama onlar ceplerini dolduruyorsa, asgari ücretle bu insanlar borcu borçla kapatıyorsa, ben fikir ve düşüncelerimi paylaşamıyorsam haber alma özgürlüğüm kısıtlanıyor bunun için heryer kapatılıyorsa, akp ye oy vermiyorum diye marjinal, terörist oluyorsam, benim yüzde ellim derken ben öteleniyorsam vergi verdiğim halde vatandaşlık görevimi yerine getirdiğim halde bu insanlar bizim evlatlarımız üzerinden savaş çığırtkanlığı yapıyorsa kusura bakmayın karşısındaki parti kazansın kaybetsin ne kadar oyu olursa olsun ben bunun vebalini taşımam ortak olmam ellerindeki kana. Bu ülkede onun polislere verdiği emirler yüzünden kaç genç öldü ama meydanlarda öyle lanse edildi ki insanlar onları terörist bildi gerçek pkk ne yaptı bakın doğuyu ele geçirdi oylarda belli değil mi doğuda pkk bayrakları apo posterleri açıldı alenen baş tacı edildi gerçek terörist bu ülkenin genci öldü meğer yüzlerce şehidimizin katili değil de bizim gençlerimiz ölmeyi hakkediyormuş bir kaldırım taşı, cam çerçeve daha değerliymiş şehitlerden. Bir anneyi maydanlarda yuhalatan bir insan öbür dünyada nasıl hesap verecek hiçbirimiz hakkımızı helal etmiyoruz. Buyrun kutlayın zaferinizi, sokaklara çıkın, naralar atın, halaylar çekin.
ahaahahaaa. koptummmm:)
Heee:)))
Sen ne diyorsun Yolcu Kilicdaroglu ve basarisi konusunda:))
onlar kendileri biliyor,
cesaretleri varsa son bir saattir yaptığını anlatır,
merak etme sen çağrımı yaptım işte
onlar kendileri biliyor,
cesaretleri varsa son bir saattir yaptığını anlatır,
merak etme sen çağrımı yaptım işte
özelden neden hakaret ediliyo ki
şaşırdım ve ben de merak ettim kim olduklarını
peki o zamanboşverin dedim ya yapan kendini biliyor
hakaret değil başka şeyler de var
boşverin dedim ya yapan kendini biliyor
boşverin dedim ya yapan kendini biliyor
peki o zaman
açıklamak zorunda değilsin zaten
devam edecek zaten de engellere takıldı..
ama şunu bilsin isterim umrumda değil boşu boşuna uğraşıyor hatta komik oluyor