Ve Kılıçdaroğlu ortaya çıktı! İLK AÇIKLAMA

seviyeden bahsedenin seviye göz yaşartıyor maşallah yüzüme söylemezsiniz diyen kendisi tehdit ediyolar diyen yine kendisi. ne içiyosan toptan bitir de direk kurtulalım kk olarak

hmm demek ölmemi isterdin
nasıl insanlık göstergesi gözlerim yaşardı :))
deminki eprıye tepki gösterenler
gelin bakın ne içiyorsan iç toptan kurtulalım diyor
hani neredesiniz
işte sen sevmediğin insanın ölmesini isteyecek kadar acizsin
yazıklar olsun sizede zihniyetinizede
ben sizin gibilerin mesajına artık sinir olmuyorum
çünkü bu tipleri çözdüm ben
eğleniyorum burda
ama siz sinirden kuduruyorsunuz
çatlayıp patlayın bakalım

Peki neden burası böyle ?

kitty herkes gayet normal geyik yapıyordu . efsaadan onra karsıt yandaş herkes dost oldu. böyle gayet iyiken ortalık birden bozuldu
bu bozulma bayagı bir gündüzden basladı hala devam etmekte

Arkadaşlar artık gerçekten çok can sıkıcı bir hal aldı durum farkındaysanız karşılıklı yazışmaların sonu yok.

Bu şahıs biz burada muhabbet ederken, gülüp eğlenirken günlerdir olan gerginliğe son vermişken gelip birden bire saldıraya geçip devam ettirmiştir neden olduğunu bile anlayamadık ortada bir tartışma bile yoktu.

Biz bi arkadaş burada daha fazla geyik yapılmasın diye geyik bölümüne topik açtı ehp beraber oraya gittik yalnız kaldı arkamızdan tonlarca şey yazmış sonra birileri yine gelip yazınca yine coşmuş. Yani böyle bir tavır böyle birşey ne gördüm ne işittim. Gerçekten enteresan. Tek düşündüğüm insanları kavgaya çekip kendi ban aldığı gibi ban aldırmak ama bu böyle olmaz bu kişiyeban almak yetmiyor tam tersine daha hırslanıp bilenip geliyor oysa bizimle alakası yok kendi yazdığı sözlerden alıyor banı yasaklar olmadığı halde bile ban almayı başarmış. Lütfen cevap yazmayın artık görmezden gelin Tolin özellikle sana söylüyorum çünkü hakim olamıyorsun kendine haklsın ama lütfen biraz sakin olun çünkü sonu gelmeyecek ben Muneye mesaj atıyorum gerçi kendisi gelip görecek ama olsunn yetti bee artık yaa kimse babasının çiftliği sanmasın burayı.. UI mı yapılacak ne yapılacaksa yapılsın kimse görmek istemiyor sitede böyle bir kişiyi.

kitty herkes gayet normal geyik yapıyordu . efsaadan onra karsıt yandaş herkes dost oldu. böyle gayet iyiken ortalık birden bozuldu
bu bozulma bayagı bir gündüzden basladı hala devam etmekte

Ya evet süper bir geyik dönmüş , işim vardı takılamadım ama içim gitti
Ama şu anda sadece karşılıklı hakarete döndü olay
Bu gidişle bu topikleri toptan kaldıracaklar

ben en azından öğrenebilme yeteneğine sahibim sende varmı acaba bence yokk

terbiyeni takın !!! öyle bir ağır konuşurum ki ağzımdan öyle şeyler çıkarki şurda hüngür hüngür ağlarsın !!! yazma bana sakın bir daha, akıllı uslu ol !!! yeter be yetti senin hakaretlerin geçen yüz varmı sende dedin sustuk , bugün aynı şey yeter ama !!
herkes görsün işte seviye kimde ...
ben dalga geçiyorum ama kimseye yüzsüz , beyinsiz demiyorum !!!! haddini bileceksin tolin bu son sözüm sana !!!

valla ben haddimi biliyorum istediğin şekildede konuşabilirsin asıl sen yettin artık alıntı yapmadan sağda solda konuşursan benden görürsün cevabını bu kadar basit!!!!!! 2. üyelğinide al git burdan!

öl dememi mi çıkardın, acıdım şimdi sana ya valla

uı mi yapacaklarmış beni,site sahıbı uı yapmak ısterse tabıkıde yapabilir :)
benim için sorun teşkil etmez :)
beni bunlarlamı korkutacaksınız dedim ya sadece gülüyorum
herkes gibi yazmaya hakkım var,nasılda istemeyince gitsin diyorsunuz
insanı ayrıştıranlar kimmiş belli oldu,zaten belliydide neyse
istemeyince hop uı olsun
babasının çiftliğine siz döndürdünüz burayı
yazdıklarımı çekemiyorsan,okuma işine bak
ben herkesin saçmalıklarını okuyorum ya burda
seni tutanmı var okumada yazmada...

arkadaşlar bence normale dönün artık eski üsluplarınıza dönün yoksa kazen'in sabrı taşarsa neler olur tahmin edemiyorum.ki bence taşmak üzere.bir topikte sabırla izliyorum gibi bir şey yazmış şu son yazılanları görünce insan şok oluyor zaten.

bu arada efsaaa denilen üye gezi olaylarında da garip bi tavır takınmıştı sonra burada okudum ki yaşı çok küçükmüş çok şaşırdım.

Ya evet süper bir geyik dönmüş , işim vardı takılamadım ama içim gitti
Ama şu anda sadece karşılıklı hakarete döndü olay
Bu gidişle bu topikleri toptan kaldıracaklar

öyle oldu valla canım
yeni geyik topiği açıldı oraya yaz istersen burası tehlikeli

valla ben haddimi biliyorum istediğin şekildede konuşabilirsin asıl sen yettin artık alıntı yapmadan sağda solda konuşursan benden görürsün cevabını bu kadar basit!!!!!! 2. üyelğinide al git burdan!

! hadi canım selametle senin olduğun yerde asla yorum yapmam ....

Son düzenleme:
Efsa'nın 13 yaş civarında çıkarsa şaşırmam.Burada ve başka forumlarda birçok 17-18 yaşlarında üye gördüm ve her yönden Efsa'nın çok çok üzerindeydiler.Erkek çıkarsa da şaşırmam çünkü kullandığı kelimeler bir kızın kullanacağı gibi değildi.Hatta yapay zeka çıksa bile şaşırmam

babanın sitesi mi ne oluyor sana !
ne zannediyorsun kendini sen !
ağzıma geliyor bir laf tutuyorum ama yine de söylemicem ! insanlık bende kalsın ! hadi canım selametle senin olduğun yerde asla yorum yapmam ....

evet cok iyi yaparsın benim olduğum yerde yorum yapma hadi sanada ebediyede selametle yettiniz artık yemin ediyorum ya!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…