• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve Kılıçdaroğlu ortaya çıktı! İLK AÇIKLAMA

kızlar yeter artık ya
cidden yeter
ne haline getirdiniz forumu ya gerçekten hiç yakışmıyo
ne siyaset konuşabiliyoruz ne haber

Allah Allaaaahhh... Hale bak...:26: Iki sayfa polemik yaptik diye banlandik, sabahtan beri hakaretler havalarda ucusuyor, kimsenin bise dedigi yok... Bu sitede biz miyiz samar oglani yane..:53::53::53:

Ben bugün evden çıkarken burda iyi geyik dönüyordu. Herkes eğleniyordu siyaset topiğinde enteresan şekilde. Tüh kaçırıyorum eğlenceyi diye çıktım. Kıskandım. Geldim b.ka sarmış her şey. Ebedinin mesajları yakıyor yine.

Birileri bu güzel ortamı bozmasa bari dedim ama başarmış.:27:

Hadi sen git Nursaçan dedene hakaretten dava aç.:6::6:

Nursaçanın torunu gerisiyalan değil miydi? Kimdi? :26::26: Ay benim kafam karıştı gitti :26:

Allah askina bir bayan olarak utandim yazilanlardan.

Agzimizi bozup ahkam kesmek kolay is.

Zor olani basaralim edebimizi takinalim olmaz mi ;)

Kolay gelsin size. Siyaset hlaksiz bir is cidden rte ye kiziorz da biz isin icinde deillen edebimiZi bozuyoruz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bu başlık neden kapanmıyor hala !
kılıçdaroğlu yaşadığı sürece aaçık mı kalacak :37:
umarım bir an önce kapanır :ssz:

mune lütfen konuyu kapatsın artık :26:

Kusura bakmayın, işim vardı dışarda, peşinden misafir baskınına uğradım, ancak okuyorum topiği.

Konuyu kapatıyorum, biliyorsunuz eski ceza sistemi geri geliyor, o yüzden lütfen herkes yazdıklarına dikkat etsin artık, gündüz şurda ne güzel bir sohbet vardı, geyikti meyikti ama güzeldi.

Ama bu konu açık konuyu hortlatmış gibi oldum ama..
Ya buradaki çoğu arkadaş nerede yaşıyorlar mı cidden merak ettim...
Bide neden hepsi online değil gri gri kalmışlar hesaplar pasif...
Ya bu konu varken ben enredeymişim ya kaçırmışım helede weisin konusunu:KK57:

Sakın bırakmasın siyaseti kime güleceğiz yoksa .

Sana gulduk ya sayfalar dolusu kiz yetmez mi :KK70::KK70:
Yalniz bizleri saglam kandirdin cakma ecdad torunu :KK53:

Zhr89,alaraey,weiss protesto edip gitmislerdi.Gerci weiss supheli.Yeni bi nickle aramizda sanirim da digerleri yohh

Nerden geldi aklima da hortlattin konuyu sende :)

Zhr89,alaraey,weiss protesto edip gitmislerdi.Gerci weiss supheli.Yeni bi nickle aramizda sanirim da digerleri yohh

Burda olsa kesin kendini belli ederdi bence chelzy:KK53:

Hım baya baya üyeler varmışmış ama ben yokmuşum neden se sahi ben neredeydim oysa 2009 dan beri kkdayım ama yeni keşfettim bu konuyun linki başka bir topikde gördüm tıklayınca weisin konusu çıktı karşıma:KK23:

ayyy kk zombiler kulubüne döndü konu hortlatıp duruyorlar 2 gündür:KK53:

Hım en son 21 eylül 2014 de girmiş sene olmuş ama üyelik duruyor hala :confused:

Back