Ya diyo ki bana...
Neysee boşverrr
Inanama sen ona inanmaaa, herseyi der o, resmine baksana bir biyiktan yamulmus zikeriya gibim duruyor:)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya diyo ki bana...
Neysee boşverrr
Yapmayın etmeyinnn yazıktırr yaao da mı var yaaa offff neyse canım boşver. ben sana ne dicem biliyomusun ben ilk banımı neden yedim onu söliim:)
mor perdeye mor oda ve mor örtü vardı fikir sormuşru bende hiç güzel olmamış dedim boğmuş dedim. ordan biride vay efendim o beni kaale almasınmış harikaymış moral bozuyormuşum ben sonra bunlar ikisi birlik ol ben banı ye
amaaan bişi yok işte ekşın yratıyoruz aramızdaaa
Ağlama bakimm aaaHani biz caktirmayan citiridik
Irkek milleti degilmisiniz iste hepinizin gözü cöplükte ölüyonuz
Oysaki bendim burada sana fidillioglu ünvanini veren ehüheüheü
sürekli heryerde bi laf sokma çabalarınız var he
kimin kime saldırdığı apaçık ortada
Inanama sen ona inanmaaa, herseyi der o, resmine baksana bir biyiktan yamulmus zikeriya gibim duruyor:)))
Ay canımm zam gelmiş bence evi filan değiştir çokmuş bak o para yarısını iade etseydin ya adam iflas edecek valla. Ben napam asgari ücret çalışıyorum gelen zaman bir akşam dışarıda yemek parası o da ucu ucuna ve ancak bir kebapçıda. Kocam olmasa yanmışım ben. Ondan geçiniyorum paso. onun geliri iyi neyse ki ben aileme yardım etmek için çalışıyorum. Emeklilik yaşı uzayınca annem yaştan emekli olamadı rahatsızlanınca da işten çıkmak zorunda kaldı bir kardeşim yetişemiyor vs. işte ülkenin durumu sende bozdur bozdur harca canım bitmez o para
Bence senin algında sorun var birbirine saldıran derken iki tarafıda kasdetmiştim karşıt görüşlüler nasıl birlikte geyik yapıyor diye
Ama sizi bildiğimden şaşırmadım derdiniz insanlar birlik olmasın hep kavga etsin
Toplayin tasi taragi geyik topicine gidek hadin, kilicdaroglu nu getirmeyin o burda kalsin, sonra geyige siyaset karistirmaktan hepimizi iceri tikar mune demedi demen:))))
Köpeğin olsun lilicim kaç para lazim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Lanet olsun kor talihim kara bahtim şuan dertten memelerime memelerime vuruyorum hahah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Soklanmis halde mi:))
Biriniz daha erkek cikin o zaman honiyi gecircem kafaya:)))
o da mı var yaaa offff neyse canım boşver. ben sana ne dicem biliyomusun ben ilk banımı neden yedim onu söliim:)
mor perdeye mor oda ve mor örtü vardı fikir sormuşru bende hiç güzel olmamış dedim boğmuş dedim. ordan biride vay efendim o beni kaale almasınmış harikaymış moral bozuyormuşum ben sonra bunlar ikisi birlik ol ben banı ye
amaaan bişi yok işte ekşın yratıyoruz aramızdaaa
Meme deyince benim aklıma femen geldi
Hangiii topik o bin tane geyik topiği var önüne gelen geyik topiğii açıyiiii
Yapma kiz o memeler sana fidillioglu fallen i cezbederken lazim olceeeek:))))))
para mı dağıtıyorsun biz de nasiplenelim 3-5 kuruş maaş yetişmiyor
ne istiyon kız memelerinden yazık değil mii
ben erkeğim mesela. Erkek gibi laf atarım, güzel kıs gördüm mü hiç dayanamam yani hakkını teslim ederim bir de eşime gösteririm güzel hatun dimi ama diye kompleksim yok yaa, bir de dobra konuşurum yalan riya sevmem. erkek gibi kızım anlayacağınn
Yuhh artık o kadar yani nasıl birlik olmuşlar yahu üstüne mi geldiler. Ne varmış bunda yaa bahane aramışlar demek gözünün üstünde neden kaş var olayıı
ebedi bak git yoksa hiç iyi konuşmıcam. bir yere kadar sabrederim
şu yerlerdeki seviyeni düzelt. kimblir kac yasındasın sen
bu ne ya böyle. git başka yeri karıstır. ne terbiye var ne üslup.
Bende bilmiyorum ki az önce geyik topici actik dediya biri dur bakim kimidi o linkini alak:)))
sorma zaten diyorum 4s benimki 5s alayım, motoru değiştireyim daha büyük bişi alayım. para bana batıyor anlayacağın yapmasalar daha iyiydi.
Allah yardımcın olsun bende kocada yok kendi yağımka kavruluyorum. anne baba emekli ikiside maaş alıyor ama babam o kadar cimri ki zırnık koklatmıyor üstüne benden alıyor dışardan ödüyomusunuz annen için sigorta peki?
sen kımsınkı kımı nerden kovuyorsun
işte herkes kendini belli etti
küfürmu etcen,etsene
dedim ya kendinize yakışanı yapıyorsunuz
terbiyeden bahseden bak,iyi konuşmıcam diyor
gerçekten sende ne terbıye var ne uslup
sen kımsınkı kımı nerden kovuyorsun
işte herkes kendini belli etti
küfürmu etcen,etsene
dedim ya kendinize yakışanı yapıyorsunuz
terbiyeden bahseden bak,iyi konuşmıcam diyor
gerçekten sende ne terbıye var ne uslup