• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve Kılıçdaroğlu ortaya çıktı! İLK AÇIKLAMA

muhatap alındıkça muhatap olacak Rengina , boşver

kesinlikle öyle datlum ama kimse kaale almayınca da ortalıkta af atmaya calsııyor insanlara.
yok ya engel olamıyorsun bir türlü.

Annem gibi konuştun:1::1:

Valla bana da annem sen çok gevezesin adamın kafası kaldırmaz dinleyemez seni derdi ki kendisi bile dayanamazdı çenebazlığıma ama ne oldu kendim gibi hem de benden beter bir koca bulunca sorun kalmadı şimdi annem ikimizle de başetmeye çalışıyor :9::9:

ya yazılara bak yazdıklarınız hiç hoş değil yazmışlarda
dönüp kendilerine,kendi arkadaşlarına bakıyorlarmı bu tipler
hemadem kavga etmek istemiyorsunuz,ne çullandınız üstüme
görmeyin olur biter

weiss gel yawrummm gelllll burdan dewam edek alıntılaraa mıçtıkta mıçtıkk :52::52::52:

Su düzgün alinti sampiyonumuz senarist beyni yakicisi 'Fallen i ikna edelimde su fadil Fidilli+Hitler+ Mr. Bean karisiminin yazin cekilmis olaninida koysun catlaycam:DDD

Hayır yani buradaki herkes birbiriyle zıt görüşte ama ne güzel muhabbet ediyor,senin derdin ne ?

mantık olsa... eee olamyınca mabud neylesin mahmut :)))))))
vereyim twitter adresimi tweetleselim :)))
gerçi sen evlisin demi ya ben daha çok bekarlarla ilgileniyorum canım :)) gözüme ilk seni kestirdiydim ben ama evli olduğunu öğrenince dünyam yıkıldı :)))
bir arabesk şarkı patlattım ardından ama evlisin benim değilsin yıllar önce nerdeydin çok geçiktik sevgilim offf offf :))))))))))))

Kiz valla inandım. Olsun sen ver adresini ahaha ama ben twittera giremiyom ki

ebedi rengina kim kime noliyi. ya arayı açtım ya kafa basmıyor: explain this pls. what is the problem?

ebedi rengina kim kime noliyi. ya arayı açtım ya kafa basmıyor: explain this pls. what is the problem?

ebedi canım. sürekli ortalık karıstırıyor. yazmayım yazmayım dedim dayanamadım artık yeter.
eski ban sistem gelse bir tek ebediye zararı olacak bu kesin.

Back