tabiki herşey güzel olur cnm onca ugraşıyorus düğünde herşey iyi olsun diye:)merak etme bi aksilik olmas için ferah olsun:)bzide 3 yılın sonnundaa kavuştuk:)allah herkesin gönlüne göre versin hep mutlu olalım inş:)
cok güzel olmuş yakışmış güle güle giy inşallah bende sana katılıyorum tarlatanın biraz daha kabarık olmalı bence emanet gibi dururyo yoksa ilk fotolarda eteklerin ama güzel kat kat
cok güzel olmuş yakışmış güle güle giy inşallah bende sana katılıyorum tarlatanın biraz daha kabarık olmalı bence emanet gibi dururyo yoksa ilk fotolarda eteklerin ama güzel kat kat
cnm onlar zaten tam olarak bitmiş halleri deil ama son haliylede bana ole gelmşti..gelnlikçim tarlatana bi kat daha tul ekledi bole daha ii durdu.tsk ederm ayrıca begenmene sewndım cnm:1hug:
bence herseyi cok guzel olmus canim gule gule giy.
tarlatani daha buyuk alma bence bu kabariklik gayet iyi olmus, daha cok kabarik duran gelinlikler benim hic hosuma gitmiyor...kocaman bisy oluyor...boyle iyi...
bence herseyi cok guzel olmus canim gule gule giy.
tarlatani daha buyuk alma bence bu kabariklik gayet iyi olmus, daha cok kabarik duran gelinlikler benim hic hosuma gitmiyor...kocaman bisy oluyor...boyle iyi...
hepnize cooooook tsk ederım kızlar dugunum oldu bitii cokda gusel gecti cok sukur hersey istedfigm gbi oldu gelınlıgmıde sacımıda herkes cok begendi ciçegimide beyaz kullandım ama bikac fotomda war pembe cicekli :)