• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Ve karşınızda esqerin gelinliği:))

bence çok hoş bi gelinlik güle güle giy ama beyaz çiçği kullan düğünde daha hhoş olmuş:kahve:

tskler cnma.s. heraslde fotolarda pembeyi dugun salonunda filanda beyazı kullarım gibi:) yada fotolardada her ikisini kulllanıp salonda beyazı kullanırım :)

Ben beğendim canım gelinliğinin üst kısmını özellikle ve duvağını. Çiçeğide beyaz seçmelisin pembeyi beğenmedim.

ben alt kisimi begendim en azindan klasik gelinliklerden biraz farkli
üst kisim cok klasik..
ama en önemlisi yakismis...

Gerçekten çok sadece ve şık bir gelinlik. Ayrıca çok güzel taşınmış. Bravo :)

saol cnm:1hug: senn dugunun oldu dimi :teytey:

20 gün oldu cnmm özel albümde düğün resimleirm var arkdşlık teklifi yolluyorum datlum:)

aaa 20 gun mu oldu akannehircnm fotolarına baktımoraya yazdım burayada yazıorum :) cok gusel olmsusun walla sacın makyajın gelınlıgın kına kıyafetın kendn zaten guselsin o ayrı kaydirigubbakcemile2 mutluluklar dilerım cnm cok cok mutlu ol inş opuyorumnanaktan

aaa 20 gun mu oldu akannehircnm fotolarına baktımoraya yazdım burayada yazıorum :) cok gusel olmsusun walla sacın makyajın gelınlıgın kına kıyafetın kendn zaten guselsin o ayrı kaydirigubbakcemile2 mutluluklar dilerım cnm cok cok mutlu ol inş opuyorumnanaktan

evt evt tam tamına 20 günn:)nsl olcakta düğün günü gelcek derken bak bi ay olmak üzere:)
evlilik güzel valla sevdigin kişiyle evlenince:)
cnmmmm eminim snede ogunnn süper olcaksın baksana provada bile mükemmel görüküyorsun mşlh:)

evt evt tam tamına 20 günn:)nsl olcakta düğün günü gelcek derken bak bi ay olmak üzere:)
evlilik güzel valla sevdigin kişiyle evlenince:)
cnmmmm eminim snede ogunnn süper olcaksın baksana provada bile mükemmel görüküyorsun mşlh:)

cok tsk ederim hayatımmm :kedi::kedi: bende dıorum nasıl olcak olcak mı die ama coka z kaldı benmde o gunde goz acıp kapayıncaya kadar geccek heralde hiç bişi anlamadan :) inşşş senn gibi benmde hersey içime siner suana kadar ole oldu dugundede kınadada inş ole olurrrr :Saruboceq: ay ii olcak inş 4 yılın ardından kawuscaz :)) allhım mutlulugunuzu daim etsnnnn inşşş..amiiiiiiiiiiiiiiiinn :))

gule gule gıy ama alt kısmı benım pek hosuma gıtmedı
sen begendıysen sorun yok
rabbım huzurlu mutlu saglıklı etsın yuvanda esınlen senı

cok tsk ederim hayatımmm :kedi::kedi: bende dıorum nasıl olcak olcak mı die ama coka z kaldı benmde o gunde goz acıp kapayıncaya kadar geccek heralde hiç bişi anlamadan :) inşşş senn gibi benmde hersey içime siner suana kadar ole oldu dugundede kınadada inş ole olurrrr :Saruboceq: ay ii olcak inş 4 yılın ardından kawuscaz :)) allhım mutlulugunuzu daim etsnnnn inşşş..amiiiiiiiiiiiiiiiinn :))

tabiki herşey güzel olur cnm onca ugraşıyorus düğünde herşey iyi olsun diye:)merak etme bi aksilik olmas için ferah olsun:)bzide 3 yılın sonnundaa kavuştuk:)allah herkesin gönlüne göre versin hep mutlu olalım inş:)

Back