arkadaslar bende içimi dökmek istedim,şuan 9 aylık hamileyim,belkide suanki hormonlarımdan dolayı olayları farklı algılıyorum, en başından başlıyım,eşimle üni.de okurken evlendim,nikahımız 2009 kasımda,düğünümüz ise temmuz 2010 da oldu we biz bu aradaki sürede eşimin ailesiyle kaldık.nikahlı olmamıza rağmen kayınvalidem yatak odamıza kadar karıştı,bigün rahatsızlandım ölüyorum sandım kasık ağrısına,kıpırdayamıyorum,adetimde gecikmişti,onu kendi annem yerine koydum ve anne gel beraber bi doktora gidelim tek başıma gitmek istemiyorum dedim o an korktum doktra gitmekten,we bana werdiği cewap: inşallah hamile değilsindir eğer öyleysede iğnesi war kürtajı var her yolu var olmaz böle rezillik sizde adetmi düğünden önce böle şeyler fln.neler nelerrrr ki nikahım olmuş benim kime ne bebeğim olsada ( nikaha kimseyi çağırmadık düğün yapcaz diye ama duyuluo tabi nikahta)...o gün o kadından o kadar soğudumki.bense kist falan olmasından korktum,sonuc olarak sistit olmusum iltihap fln dedi doktor,yalnız gtmek zorunda kaldım buarada.
Çok yazık gerçekten... Kayınvalidene yazıklar olsun.
Yarın bir gün kendisi yaşlanıp hastalanınca yanında olacak olan sizlersiniz.
Hastayım, doktora giderken siz de yanımda olun diyebilecek mi acaba?
Hangi yüzle?
Haksız değilsin. En doğrusunu yapıyorsun bebeğinin ismini kendin koymakla da,
evinin eşyasını kendin beğenmekle de.
Kayınvaliden elini versen kolunu kurtaramayacağın cinsten.
Sen yine saygını bozma ama pabuç da bırakma.
Aferin eşine de yanında.
Mutluluğunu yaşa. Bunlarla canını hiç sıkma. Zaten sen gerekeni yapıyorsun
ve hayatına müdahale etirmiyorusun.