• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece anlatmak istedim belkide hamilelik psikolojisinden

arkadaslar bende içimi dökmek istedim,şuan 9 aylık hamileyim:49:,belkide suanki hormonlarımdan dolayı olayları farklı algılıyorum, en başından başlıyım,eşimle üni.de okurken evlendim,nikahımız 2009 kasımda,düğünümüz ise temmuz 2010 da oldu we biz bu aradaki sürede eşimin ailesiyle kaldık.nikahlı olmamıza rağmen kayınvalidem yatak odamıza kadar karıştı,bigün rahatsızlandım ölüyorum sandım kasık ağrısına,kıpırdayamıyorum,adetimde gecikmişti,onu kendi annem yerine koydum ve anne gel beraber bi doktora gidelim tek başıma gitmek istemiyorum dedim o an korktum doktra gitmekten,we bana werdiği cewap: inşallah hamile değilsindir eğer öyleysede iğnesi war kürtajı var her yolu var olmaz böle rezillik sizde adetmi düğünden önce böle şeyler fln.neler nelerrrr ki nikahım olmuş benim kime ne bebeğim olsada ( nikaha kimseyi çağırmadık düğün yapcaz diye ama duyuluo tabi nikahta)...o gün o kadından o kadar soğudumki:19:.bense kist falan olmasından korktum,sonuc olarak sistit olmusum iltihap fln dedi doktor,yalnız gtmek zorunda kaldım buarada.

Çok yazık gerçekten... Kayınvalidene yazıklar olsun.
Yarın bir gün kendisi yaşlanıp hastalanınca yanında olacak olan sizlersiniz.
Hastayım, doktora giderken siz de yanımda olun diyebilecek mi acaba?
Hangi yüzle?

Haksız değilsin. En doğrusunu yapıyorsun bebeğinin ismini kendin koymakla da,
evinin eşyasını kendin beğenmekle de.

Kayınvaliden elini versen kolunu kurtaramayacağın cinsten.
Sen yine saygını bozma ama pabuç da bırakma.
Aferin eşine de yanında.

Mutluluğunu yaşa. Bunlarla canını hiç sıkma. Zaten sen gerekeni yapıyorsun
ve hayatına müdahale etirmiyorusun.

aynı hasteneye gıtmemiz ve aynı haftada olmamıza ne tesadüf derken bunları okuyunca nerdeyse aynı seylerı yasıyoruz yaa nasıl karsılasmadık bılmıyorum belkı de karsılasmısızdır dun dr kontolunde:3:neyse söz konusu durum kısmen ben de de var ki ben kayınvalıdemle altlı ustlu oturuyorum.........

canım senin işin daha zormuş,altlı üstlü oturmak çok kötü her kapıdan çıkısta görmek,çatkapı gelebilcek olmalrı çok rahatsz bi durum,allah yardımcın olsun keşke ailen izmirde olsaydı,ama ben anladım artık ne yapmamız gerek,
1.eşinle aranı her zaman iyi tutcaksın,:48:
2.susmuycaksın çok,gerektiğinde tatlılıkla cewabı yapıştırcaksın ve bu ev benim burası benm hakimiyetimde mesajını alttan alttan vericeksn:51:
buarada eşimin annesi hamileliğimn başından beri kendi cocuklarının bebekliklerini anlatr durur,yas 55 ama anlattklarınıda unutur tekrar tekrar anlatır bizde tekrar tekrar dinleriz onun bebekleri biri 4 kilo doğmus diğer 4,5. 2 gün önce gttk onlara, son ay dimi dio ewet dedim kaç kilo diye sorunca eşim 2,5 dedi( ki bebişim 35+2 de 2570 gr boyumuzda 36+4 le uyumlu,boya gtmiş tatlım,daha alır yani) bu defa beni teselli etmeye çalısıo bilmem kimin çocuğuda küçük doğmuş diee,, ya son ay ama daha alcak o zamanı var,ama anlamazzzzz :68:

Son düzenleme:
aynı hasteneye gıtmemiz ve aynı haftada olmamıza ne tesadüf derken bunları okuyunca nerdeyse aynı seylerı yasıyoruz yaa nasıl karsılasmadık bılmıyorum belkı de karsılasmısızdır dun dr kontolunde:3:neyse söz konusu durum kısmen ben de de var ki ben kayınvalıdemle altlı ustlu oturuyorum.........

canım senin işin daha zormuş,altlı üstlü oturmak çok kötü her kapıdan çıkısta görmek,çatkapı gelebilcek olmalrı çok rahatsz bi durum,allah yardımcın olsun keşke ailen izmirde olsaydı,ama ben anladım artık ne yapmamız gerek,
2.susmuycaksın çok,gerektiğinde tatlılıkla cewabı yapıştırcaksın ve bu ev benim burası benm hakimiyetimde mesajını alttan alttan vericeksn:51:
buarada eşimin annesi hamileliğimn başından beri kendi cocuklarının bebekliklerini anlatr durur,yas 55 ama anlattklarınıda unutur tekrar tekrar anlatır bizde tekrar tekrar dinleriz onun bebekleri biri 4 kilo doğmus diğer 4,5. 2 gün önce gttk onlara, son ay dimi dio ewet dedim kaç kilo diye sorunca eşim 2,5 dedi( ki bebişim 35+2 de 2570 gr boyumuzda 36+4 le uyumlu,boya gtmiş tatlım,daha alır yani) bu defa beni teselli etmeye çalısıo bilmem kimin çocuğuda küçük doğmuş diee,, ya son ay ama daha alcak o zamanı var,ama anlamazzzzz :68:

Valla canım bence kayınvalideleri tanımlayan en güzel kelime "gıcık".
Yani bir kötülük yok ortada.
Kötü bir insan desen diyemezsin.
Ama işte gıcık.
İlla bir gıcık gıcık laf söyleyip insanı sinir edecekler.

buarada eşimin annesi hamileliğimn başından beri kendi cocuklarının bebekliklerini anlatr durur,yas 55 ama anlattklarınıda unutur tekrar tekrar anlatır bizde tekrar tekrar dinleriz onun bebekleri biri 4 kilo doğmus diğer 4,5. 2 gün önce gttk onlara, son ay dimi dio ewet dedim kaç kilo diye sorunca eşim 2,5 dedi( ki bebişim 35+2 de 2570 gr boyumuzda 36+4 le uyumlu,boya gtmiş tatlım,daha alır yani) bu defa beni teselli etmeye çalısıo bilmem kimin çocuğuda küçük doğmuş diee,, ya son ay ama daha alcak o zamanı var,ama anlamazzzzz :68:[/QUOTE]

hiç sorma cnm cok zor keske uzak olsam ama sımdılk yapcak bısı yok :5:allahtan eşimle aramda sorun yok yıllardır tanıyoruz bırbırımızı unı de beraberdık bız de.aılesı aramıza gıremez zaten de ben cekemıyorum ıste gereksız muhabbetlerı..ayrıca susmuyorum da ıstesemde susamam agzımdan cıkıveırır laflar..zaten o yuzden bole canavarmısım gıbı bakısları bana karsı bazen ıyı gıbı bazen ıse yıcek gozlerıyle benı..yaslı baslı saygımı yıtırmek ıstemıyorum sadece..allahın ıznıyle bebısım dogsun bı kendıme gelıyım solugu bursa da alıcam.7 ınce ayıma kadar hep gıt gel yaptım bursa ya kafama gıore de takıldıgım ıcın pek sevmıyolar benı:51:canıma degsın ama off cok gereksız seylerle beynımı yoruyo ıste yoksa umrumda bıle degıl soledıklerı muhabbetımız uyamaz zaten mumkun degıl gerek te yok..umarım dogum bızı rahatlatır bı nebze:26::49:

Valla canım bence kayınvalideleri tanımlayan en güzel kelime "gıcık".
Yani bir kötülük yok ortada.
Kötü bir insan desen diyemezsin.
Ama işte gıcık.
İlla bir gıcık gıcık laf söyleyip insanı sinir edecekler.[/QUO

benim ki bazen susup gözleriyle konusur yer insanı resmen o anı anlatamam cok sınır bozucu offfff:20: bız de yaslanıcaz bı gun ama bole davranmayız herhalde yaaa:50:allahım gunah yazmasın ama hıc sevmıyorum kayınvalıdemı de kayınpederımı de ayrıca gorumce mı de cok soguk ınsanlar ayrıca vesatlar eve yenı bısey alıyım hemen gelıp bakarlar bı kere de guzelmıs demezler mal mal bakarlar kıskancloıktan ınsan bı gule gule kullan hoşmuş falan fılan bısey de dimi?:52: salaklar
onların fıkrıne ıhtıyacım zaten de yok ta bellı edıyolar kendılerını yaa ona uyuz oluyorum ıste:19:

aslında üzüldüğüm bişey yok sadece sinirleniyorum aklıma geldikçe:47: aksam kayınwalideme gttkte oturmaya sinir geldi üzerime:36: öyle yazıp rahatlamak istedim sinirim gecer belki diye..

canım hamılesın kayınvaldenden pek hoşanmıyorsun o yuzden onu gordukca o konustukca sınırlenıyorsun

dogum yapınca luhusalık zamanında daha cok batacak yaptıkları

sana tavsıyem hıc bunları dusunme bebegın oluncada kımse ıcın sınırlenme takma bugunler gelıp gecıyor sınırınle kalıyorsun

benim ki bazen susup gözleriyle konusur yer insanı resmen o anı anlatamam cok sınır bozucu offfff:20: bız de yaslanıcaz bı gun ama bole davranmayız herhalde yaaa:50:allahım gunah yazmasın ama hıc sevmıyorum kayınvalıdemı de kayınpederımı de ayrıca gorumce mı de cok soguk ınsanlar ayrıca vesatlar eve yenı bısey alıyım hemen gelıp bakarlar bı kere de guzelmıs demezler mal mal bakarlar kıskancloıktan ınsan bı gule gule kullan hoşmuş falan fılan bısey de dimi?:52: salaklar
onların fıkrıne ıhtıyacım zaten de yok ta bellı edıyolar kendılerını yaa ona uyuz oluyorum ıste:19:

Ee işte gıcıklık yapacaklar ya.

Valla ben kayınvalidemin iyiliğini görmedim desem yalan olur.
Öyle bizim ayrılmamız için çabalayan, yuvamı yıkmak için arkamdan iş çeviren bir kadın falan değil.
Ama kayınvalidem çok iyidir, birtanedir de diyemiyordum.
Beni anneme şikayet etmeler, eşime şikayet etmeler... Neyse ki ikisi de önemsemiyorlar :63:

Eee iyi desem değil, kötü desem değil.
En sonunda buldum ne olduğunu "gıcık".

Vee kayınvalidelerin neredeyse hepsi böyle.
Gıcık yani.
Bir bakıyorsun iyiler ama sonra bir laf söylüyorlar insanı çileden çıkarıyorlar.
En iyisinin bile yaptığı bir gıcıklık oluyordur mutlaka.

Son düzenleme:
Back