• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Ve karşınızda esqerin gelinliği:))

bence çok hoş olmuş:)) sade ve zarif, çiçek olarak da ben olsaydım beyaz olanını kullanırdım:)

bende pembe çiçek istiyorum .Gelinlikte çok yakışmış ... bu gelinlikçi nerede=

gelinligin üst kısmını begendim
sade hos bi model cicek içinde mümkünse renkli kullan derim

valla saç yağılı olarak düşünemiyom bilem çok beğendim hayırlı olsun çiçeğinde mümkünse pembe olsun eğer dış çekimde yaptıracaksan 2 çiçek olmalı hem yapay hem gerçek açık hava güzel olur

esger canım benim çok güzel olmuş gelinliğin bayıldımmmmm..
ama elindeki çiçeğini kesinlikle pembe al daha canlı olsa da güzel olabilir fikir tabi sadece.

peri gibi olmşsun cnm çok yakışmış:)allah bi ömür mutlu etsin inş:)

haftaya sıparıs vercem bakalım ust tarafını baska model yapcam da alt tarfı begendıgım etek aynı olcak dıktıgım zmn koycam buraya gorursunuz gelınlıgımı :D
gorelim tabi cnm esirgeme bizden :) inş istedign gibi olur opuyorumnanaktan
çiçeğini bence aşağı doğru sarkan beyaz taptaze orkidelerden yaptr yaz gelinleri için ideal bi seçim
çok şık ve zarif duruyor tabi bu benim düşüncem:)
ilgn içn tsk ederım cnm benm de bu tarz cicekler hosuma gidio o ysuden bunu tercih ettmopuyorumnanaktan
çok beğendim trlatanı bence güzel ve duvak çok hoşş :)
tsk edrm tatlım:1hug:
ben de çok beğendim güle güle giy. ama bence beyaz çiçek kullanyerimseniben
tsk sanada cnm bakalım artık o gun kafama nasıl eserse:3:

bence çok hoş olmuş:)) sade ve zarif, çiçek olarak da ben olsaydım beyaz olanını kullanırdım:)
saol cnm fikrın içn cok tsk edrımm opuyorumnanaktan
tatlım çok güzel yakışmış... Allah mutlu mesut etsin...
saol cnmmmmmmmmmmm :kedi:
bende pembe çiçek istiyorum .Gelinlikte çok yakışmış ... bu gelinlikçi nerede=
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ankarada cnm
gelinligin üst kısmını begendim
sade hos bi model cicek içinde mümkünse renkli kullan derim

yorumn içn tsk ederım cnm opuyorumnanaktan

kızlar benm de gelınlıgım bitti nihayet :hulya: cok kararsızlıklar yasadım ama içime sindi..fotolar cok ii cekılmediig içn we gelınlık kirlenmesn die daha acık bi alana cıkmadııgm içn cok ii olmadı ama normalde daha gusel duruo en azından benm içn ole :)) ne abartılı ne cok sade tam istediigm gibi yani zemuszemuseger gozunuze gelınlıkte bi yamukluk filan ilşirse yazarsanız seweınırım..ben fotolara bakınca tarlatanı biraz daha mı kabarık alsam die dusundm ama normalde bole dusunmemişitm cok ii gelmişti gosume begenenlerde begnmeyenlerde yorumlarını esrgemesnler lutfen opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan birde çiçek pembe mi gusel yoksa beyaz mı sizce gelinlikçim we ben karrasz kalınca ikiisinide werdi saolsun iksiylede foto cektır die:))

bu resmlerde daha tam olarak bitmemişti gelınlık duwak filanda ole

4591.jpg

4597.jpg

4606.jpg

4614.jpg

buda son hali

4623.jpg

allah mesut etsi bayıldım etetk kısmı falan çok güse ama bence taç takma saçlarına ben birde ne öyle bakalım eminim daha güzel olacak

valla saç yağılı olarak düşünemiyom bilem çok beğendim hayırlı olsun çiçeğinde mümkünse pembe olsun eğer dış çekimde yaptıracaksan 2 çiçek olmalı hem yapay hem gerçek açık hava güzel olur
ay cnm ne dedn anlamadm neyi dusunemıonbilmiyorumkismile begenmenede sewındım ayrıca dıs mekan cekımı olcak cnm zaten bu ikisini werdi gelınlıkcım hem beyaz hem pembe bide canli bi cicek alırsamohaoldumsmilekaydirigubbakcemile3
esger canım benim çok güzel olmuş gelinliğin bayıldımmmmm..
ama elindeki çiçeğini kesinlikle pembe al daha canlı olsa da güzel olabilir fikir tabi sadece.
speedy tsk edrım cnm cok saol..artık cicegi deiştremm cnm nişanlıma onu da diyemm sonrasını dusunemıom artık kaydirigubbakcemile
peri gibi olmşsun cnm çok yakışmış:)allah bi ömür mutlu etsin inş:)
ayy ayy cnm cok saol yaa walla sende dıodun ya begenen olunca gelınlıgımı hawalara ucuorum die aynen walla :dance::kedi: cok zor karar werdım cunku cok stresliydi içimede sndi neseekikaydirigubbakcemile2
duvak çok hoş...
opuyorumnanaktan

bence çok hoş bi gelinlik güle güle giy ama beyaz çiçği kullan düğünde daha hhoş olmuş:kahve:

Back