bence çok hoş bi gelinlik güle güle giy ama beyaz çiçği kullan düğünde daha hhoş olmuş
Ben beğendim canım gelinliğinin üst kısmını özellikle ve duvağını. Çiçeğide beyaz seçmelisin pembeyi beğenmedim.
çok hoş seçmişsin güle güle giy mutluluklar
güzel cicege gelince beyaz..
güzelmiş gelinliğin sana da yakışmış
saol cnm:1hug: senn dugunun oldu dimi :teytey:çok ama çok güzellllllllllllllllll:)
ben alt kisimi begendim en azindan klasik gelinliklerden biraz farkli
üst kisim cok klasik..
ama en önemlisi yakismis...
saol cnm:1hug: senn dugunun oldu dimi :teytey:
20 gün oldu cnmm özel albümde düğün resimleirm var arkdşlık teklifi yolluyorum datlum:)
saol cnm:1hug: senn dugunun oldu dimi :teytey:
20 gün oldu cnmm özel albümde düğün resimleirm var arkdşlık teklifi yolluyorum datlum:)
aaa 20 gun mu oldu akannehircnm fotolarına baktımoraya yazdım burayada yazıorum :) cok gusel olmsusun walla sacın makyajın gelınlıgın kına kıyafetın kendn zaten guselsin o ayrı kaydirigubbakcemile2 mutluluklar dilerım cnm cok cok mutlu ol inş opuyorumnanaktan
cok saoll tatlımmm opuyorumnanaktançok güzel gelinliğin canım çok da güzel taşımışın
Gerçekten çok sadece ve şık bir gelinlik. Ayrıca çok güzel taşınmış. Bravo :)
Pardon sade bir gelinlik :))))
aaa 20 gun mu oldu akannehircnm fotolarına baktımoraya yazdım burayada yazıorum :) cok gusel olmsusun walla sacın makyajın gelınlıgın kına kıyafetın kendn zaten guselsin o ayrı kaydirigubbakcemile2 mutluluklar dilerım cnm cok cok mutlu ol inş opuyorumnanaktan
evt evt tam tamına 20 günn:)nsl olcakta düğün günü gelcek derken bak bi ay olmak üzere:)
evlilik güzel valla sevdigin kişiyle evlenince:)
cnmmmm eminim snede ogunnn süper olcaksın baksana provada bile mükemmel görüküyorsun mşlh:)
evt evt tam tamına 20 günn:)nsl olcakta düğün günü gelcek derken bak bi ay olmak üzere:)
evlilik güzel valla sevdigin kişiyle evlenince:)
cnmmmm eminim snede ogunnn süper olcaksın baksana provada bile mükemmel görüküyorsun mşlh:)
cok tsk ederim hayatımmm :kedi::kedi: bende dıorum nasıl olcak olcak mı die ama coka z kaldı benmde o gunde goz acıp kapayıncaya kadar geccek heralde hiç bişi anlamadan :) inşşş senn gibi benmde hersey içime siner suana kadar ole oldu dugundede kınadada inş ole olurrrr :Saruboceq: ay ii olcak inş 4 yılın ardından kawuscaz :)) allhım mutlulugunuzu daim etsnnnn inşşş..amiiiiiiiiiiiiiiiinn :))
cok tsk ederim hayatımmm :kedi::kedi: bende dıorum nasıl olcak olcak mı die ama coka z kaldı benmde o gunde goz acıp kapayıncaya kadar geccek heralde hiç bişi anlamadan :) inşşş senn gibi benmde hersey içime siner suana kadar ole oldu dugundede kınadada inş ole olurrrr :Saruboceq: ay ii olcak inş 4 yılın ardından kawuscaz :)) allhım mutlulugunuzu daim etsnnnn inşşş..amiiiiiiiiiiiiiiiinn :))
tabiki herşey güzel olur cnm onca ugraşıyorus düğünde herşey iyi olsun diye:)merak etme bi aksilik olmas için ferah olsun:)bzide 3 yılın sonnundaa kavuştuk:)allah herkesin gönlüne göre versin hep mutlu olalım inş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?