Gelinlik Modelleri Ve karşınızda esqerin gelinliği:))

:kedi:cok saol cnmm benm içime sndıkten sonra begenmeyen olsada cok takmm ama bole gusel seyler duyuncada hawalara ucuorum walla :dancepuyorumnanaktan

anlıyorum canım seni.. benimde gelinliğim şuan dikimde ve seninki gibi sade şık bir model sade gelinlikler çok asil duruyor..:asigim:

birde belirtmeden edemeyeceğim ilk resimdeki duvak çok hoşuma gitti kenarları pırıl pırıl..
hangisi olacak?

tatlımmm çok yakışmış
mutluluklar diliyorum
bende böyle kat kat istemiştim olmadı:sinifsinif:
sanada çok yakışmış
pembe çiçekde çok güzel durmuş yakışmış...

senn gelınlıgınıde gorrusuz inş cnm..içine sine sine giyersn innnnnnnşşşşşş..bencede bende hep en bastan beri ole istıodum ama fikrımı caydranlar olmustu gelınlık dediign kabarık olur parıl parıl olur filan die sonra gittm cok gosterşli bi model buldum ama yine caydım we bunu diktrdım :)) kmseyide dnlemedm sonra :)) cnm ikiside aynı duwak sadece onun kenarlarına gupur gecti

bayıldım süpermiş gelinliğin güle güle giy uğur getirsin inşallah.. a.s. çiçeğine tel tak mutlaka çok güzel olur.. beyaz çiçek de çok güzelmiş.. oyyyyhh darısı başıma opuyorumnanaktan

saol tatlımmmmm :1hug: amin cnm darısı sana inşşşşşopuyorumnanaktan tel ?? nasıl olcak o anlamadım :bbo:
hmm evet inceleyince fark ettim..

tekrar mutluluklar...

saol cnm cok az kaldı benm sende herseyini içine sine sine yap inşş sanada mutluluklarr:1hug:

hani telli duvaklı derler yaa sen o teli çiçeğine takıcaksın.. gelinliğini yaptırdığın yerde vardır mutlaka.. böyle bir tutam tel sallansın çiçeğinden.. FıKRıM GELDı pembe çiçeği kızlara atmaya ne dersin kaydirigubbakcemile5

hımm tamm cnm hatrladım hani gelınlıkcılern kendi werdigi su yapma cıcekler warya genelde onlarda oluo ya o oyusden baska bişimi ki die dusundum bian ama bildigm seymiş yani..onu bende dusunmustum ama ben cok hatıra manyagı biriiym oda hatrıa mı kalsa ki dıorum:)) askımda soledi onu :))

bence cicek beyaz alma
gelinlik zaten beyaz
cicek kayboluyor
pembede cok pembe
o pembe cicege bir kac renk daha katsan
pembe ve beyaz mesela
cok daha güzel olur

bence cicek beyaz alma
gelinlik zaten beyaz
cicek kayboluyor
pembede cok pembe
o pembe cicege bir kac renk daha katsan
pembe ve beyaz mesela
cok daha güzel olur

cnm biz onu denedik pembenn arasına beyazları koyduk ama cok sırıttı hiç gusel durmadı :umursamaz:

delikafadulden beyaz bütünlüğü bozmamanı öneririm ama o gün içinden ne geçiyorsa onu yap.. tabiki de kimsede bırakma çiçeklerini onlar senin a.s. ileride iki kızın olur belki koyarsın çeyizlerine hatıra :CüvCüv: çıkıyorum, tekrar mutluluklar, nazar değmesin

tsk ederım tatlım cok saollll darısı senn basına inş:1hug: aynen ne gecerse içmden onu yapcam artık kaydirigubbakcemile2

ben cok begendim ne tam sade ne de cok abartili duvagina bayildim.Allahim güle güle giyinmek nasip etsin

ben cok begendim ne tam sade ne de cok abartili duvagina bayildim.Allahim güle güle giyinmek nasip etsin

begenmene sewndm cnm cok saol..ewet bende tam olarak ole istıodum zaten istedigm gibide oldu cok s:1hug:ukur..

haftaya sıparıs vercem bakalım ust tarafını baska model yapcam da alt tarfı begendıgım etek aynı olcak dıktıgım zmn koycam buraya gorursunuz gelınlıgımı

çiçeğini bence aşağı doğru sarkan beyaz taptaze orkidelerden yaptr yaz gelinleri için ideal bi seçim
çok şık ve zarif duruyor tabi bu benim düşüncem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…