:kedi:cok saol cnmm benm içime sndıkten sonra begenmeyen olsada cok takmm ama bole gusel seyler duyuncada hawalara ucuorum walla :dancepuyorumnanaktan
anlıyorum canım seni.. benimde gelinliğim şuan dikimde ve seninki gibi sade şık bir model sade gelinlikler çok asil duruyor..:asigim:
birde belirtmeden edemeyeceğim ilk resimdeki duvak çok hoşuma gitti kenarları pırıl pırıl..
hangisi olacak?
tsk ederım cnmm da uzuldum nie olmadı kitatlımmm çok yakışmış
mutluluklar diliyorum
bende böyle kat kat istemiştim olmadı:sinifsinif:
sanada çok yakışmış
pembe çiçekde çok güzel durmuş yakışmış...
süper bence,size de yakışmış hoş durmuş
saol tatlımmmmm :1hug: amin cnm darısı sana inşşşşşopuyorumnanaktan tel ?? nasıl olcak o anlamadım :bbo:bayıldım süpermiş gelinliğin güle güle giy uğur getirsin inşallah.. a.s. çiçeğine tel tak mutlaka çok güzel olur.. beyaz çiçek de çok güzelmiş.. oyyyyhh darısı başıma opuyorumnanaktan
hmm evet inceleyince fark ettim..
tekrar mutluluklar...
hani telli duvaklı derler yaa sen o teli çiçeğine takıcaksın.. gelinliğini yaptırdığın yerde vardır mutlaka.. böyle bir tutam tel sallansın çiçeğinden.. FıKRıM GELDı pembe çiçeği kızlara atmaya ne dersin kaydirigubbakcemile5
canım çok güzel
bayıldım!
bence cicek beyaz alma
gelinlik zaten beyaz
cicek kayboluyor
pembede cok pembe
o pembe cicege bir kac renk daha katsan
pembe ve beyaz mesela
cok daha güzel olur
delikafadulden beyaz bütünlüğü bozmamanı öneririm ama o gün içinden ne geçiyorsa onu yap.. tabiki de kimsede bırakma çiçeklerini onlar senin a.s. ileride iki kızın olur belki koyarsın çeyizlerine hatıra :CüvCüv: çıkıyorum, tekrar mutluluklar, nazar değmesin
ben cok begendim ne tam sade ne de cok abartili duvagina bayildim.Allahim güle güle giyinmek nasip etsin
cnm bende diktrrken cok tereddut ettım ya kotu olursa die ama hiç dusundugum gibi olmadı bosuna sıkıntı yapmsıım kendime sennkide cok gusel olur inş içine siner ama ustune cok dus surekli git gel daha cok ilgilenırler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?