tsk ederımüst kısmı güzel
güle güle giy
tsk ederm ilk fotolar tammlanmamıs hali o yusden goze pek hos gorunmuo katlarında duseltmeler yapılmamişti..ama modelden oturu dıosan katlı olmasını yani begendigim gibi diktrdım benmde bu tarz hosuma gıdıoevet üst kısmı güzelmiş ama altı için daha güzel model beğenebilirdin şimdiden hayırlı olsun..
tahmin ettigim gibi bir gelinlik cok cok yakısmıs ya ogun peri gibi olacaksın eminim
çiçeğe gelince beyaz kesinlikle değil pembe secenegin varsa pembe ama daha canlı pembe olsa daha guzel tarlatanı böyle iyi bence daha kabarık olursa duvagın uzun ya guzel durmaz bence ayyy cok begendim hayırlı olsun şimdiden mutluluklar
güle güle kullan senin içine yatmışya sorun yok ben fikrimi söyledim
Altı da üstü de çok güzel..size de çok yakışmış tebrik ederim şimdiden
Güle güle giyin
ayyy tsk edrm cnm yaaa begnmene sewndmmmopuyorumnanaktanÇok güzel bir gelin olacaksınız, mutlulukla giyin gelinliğinizi...
çoookk güzel allahımm mutluluk versin arkadaşım dilediğin gibi mutlu ve hayallerindeki gibi bi düğün geçirmeni dilerim mutluluklarrrrrr bence beyaz çiçek derim bu beyazlığın büyüsünü bozma derimmalkisalkisalkisa.s.
:kedi:cok saol cnmm benm içime sndıkten sonra begenmeyen olsada cok takmm ama bole gusel seyler duyuncada hawalara ucuorum walla :dancekk da benimde çok beğendim diyeceğim bi gelinlik gördüm sonunda...
gerçekten çok güzel altıda üstüde...
güle güle giy canım..mutluluklar...
herşeyiyle çok güzel ve çok yakışmış
çiçek konusunda kesinlikle beyaz diyorum. pembe de güzel ama daha canlı bir pembe tonu olsaydı keşke.
mutluluklar diliyorum.
ayyy tsk edrm cnm yaaa begnmene sewndmmmopuyorumnanaktan
cok cok cokkkkkkkk saoll cnm gusel dileklerın içnopuyorumnanaktan ben heralde ikinide kullnacm bu gidişle:) bi beyazla foto cekınırım bi pembeyle ewden pembeyle cıkarım salona beyazla girerim :)) delii derler artık bana kaydirigubbakcemile3
gule gule gıyın mutlululkar dılerım ıns dıktırdıgım gelınlık guzel olur
iyi fikir cnm sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?