• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Ve karşınızda esqerin gelinliği:))

esqer

⏳☝
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
1.341
2
156
kızlar benm de gelınlıgım bitti nihayet :hulya: cok kararsızlıklar yasadım ama içime sindi..fotolar cok ii cekılmediig içn we gelınlık kirlenmesn die daha acık bi alana cıkmadııgm içn cok ii olmadı ama normalde daha gusel duruo en azından benm içn ole :)) ne abartılı ne cok sade tam istediigm gibi yani zemuszemuseger gozunuze gelınlıkte bi yamukluk filan ilşirse yazarsanız seweınırım..ben fotolara bakınca tarlatanı biraz daha mı kabarık alsam die dusundm ama normalde bole dusunmemişitm cok ii gelmişti gosume begenenlerde begnmeyenlerde yorumlarını esrgemesnler lutfen opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan birde çiçek pembe mi gusel yoksa beyaz mı sizce gelinlikçim we ben karrasz kalınca ikiisinide werdi saolsun iksiylede foto cektır die:))

bu resmlerde daha tam olarak bitmemişti gelınlık duwak filanda ole

4591.jpg

4597.jpg

4606.jpg

4614.jpg

buda son hali

4623.jpg

Son düzenleme:
evet üst kısmı güzelmiş ama altı için daha güzel model beğenebilirdin şimdiden hayırlı olsun..

tahmin ettigim gibi bir gelinlik cok cok yakısmıs ya ogun peri gibi olacaksın eminim
çiçeğe gelince beyaz kesinlikle değil pembe secenegin varsa pembe ama daha canlı pembe olsa daha guzel tarlatanı böyle iyi bence daha kabarık olursa duvagın uzun ya guzel durmaz bence ayyy cok begendim hayırlı olsun şimdiden mutluluklar

üst kısmı güzel

güle güle giy
tsk ederım
evet üst kısmı güzelmiş ama altı için daha güzel model beğenebilirdin şimdiden hayırlı olsun..
tsk ederm ilk fotolar tammlanmamıs hali o yusden goze pek hos gorunmuo katlarında duseltmeler yapılmamişti..ama modelden oturu dıosan katlı olmasını yani begendigim gibi diktrdım benmde bu tarz hosuma gıdıo

güle güle kullan senin içine yatmışya sorun yok ben fikrimi söyledim

tahmin ettigim gibi bir gelinlik cok cok yakısmıs ya ogun peri gibi olacaksın eminim
çiçeğe gelince beyaz kesinlikle değil pembe secenegin varsa pembe ama daha canlı pembe olsa daha guzel tarlatanı böyle iyi bence daha kabarık olursa duvagın uzun ya guzel durmaz bence ayyy cok begendim hayırlı olsun şimdiden mutluluklar

tsk ederım cnmmm yaa begenmene cok sewındım opuyorumnanaktan Şeniz bende fusya istıodum aslında ama yoktu bu wardı sonradan da bu hosuma gitti buna bile cok sırıtıo diyeenler oldu fusya alsaydım artık :) iki çiçegide werdi gelinlikçim :)) ama ben hala karar weremedm eyvahedigeldismile

Son düzenleme:
çoookk güzel allahımm mutluluk versin arkadaşım dilediğin gibi mutlu ve hayallerindeki gibi bi düğün geçirmeni dilerim mutluluklarrrrrr bence beyaz çiçek derim bu beyazlığın büyüsünü bozma derimmalkisalkisalkisa.s.

Çok güzel bir gelin olacaksınız, mutlulukla giyin gelinliğinizi...
ayyy tsk edrm cnm yaaa begnmene sewndmmmopuyorumnanaktan
çoookk güzel allahımm mutluluk versin arkadaşım dilediğin gibi mutlu ve hayallerindeki gibi bi düğün geçirmeni dilerim mutluluklarrrrrr bence beyaz çiçek derim bu beyazlığın büyüsünü bozma derimmalkisalkisalkisa.s.

cok cok cokkkkkkkk saoll cnm gusel dileklerın içnopuyorumnanaktan ben heralde ikinide kullnacm bu gidişle:) bi beyazla foto cekınırım bi pembeyle ewden pembeyle cıkarım salona beyazla girerim :)) delii derler artık bana kaydirigubbakcemile3

kk da benimde çok beğendim diyeceğim bi gelinlik gördüm sonunda...

gerçekten çok güzel altıda üstüde...

güle güle giy canım..mutluluklar...

herşeyiyle çok güzel ve çok yakışmış :nazar:
çiçek konusunda kesinlikle beyaz diyorum. pembe de güzel ama daha canlı bir pembe tonu olsaydı keşke.
mutluluklar diliyorum.

kk da benimde çok beğendim diyeceğim bi gelinlik gördüm sonunda...

gerçekten çok güzel altıda üstüde...

güle güle giy canım..mutluluklar...
:kedi:cok saol cnmm benm içime sndıkten sonra begenmeyen olsada cok takmm ama bole gusel seyler duyuncada hawalara ucuorum walla :dance:opuyorumnanaktan
herşeyiyle çok güzel ve çok yakışmış :nazar:
çiçek konusunda kesinlikle beyaz diyorum. pembe de güzel ama daha canlı bir pembe tonu olsaydı keşke.
mutluluklar diliyorum.

cnm pembenn bu tonu wardı sadece baktıgım yerde bende bunu aldım ama begnerek aldım..daha canli bi pembe alsaydım ne derlerdi dusunmek bile istemıroum:) cok saol buarada ccncımmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ayyy tsk edrm cnm yaaa begnmene sewndmmmopuyorumnanaktan

cok cok cokkkkkkkk saoll cnm gusel dileklerın içnopuyorumnanaktan ben heralde ikinide kullnacm bu gidişle:) bi beyazla foto cekınırım bi pembeyle ewden pembeyle cıkarım salona beyazla girerim :)) delii derler artık bana kaydirigubbakcemile3

iyi fikir cnm sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3

gule gule gıyın mutlululkar dılerım ıns dıktırdıgım gelınlık guzel olur

cnm bende diktrrken cok tereddut ettım ya kotu olursa die ama hiç dusundugum gibi olmadı bosuna sıkıntı yapmsıım kendime sennkide cok gusel olur inş içine siner ama ustune cok dus surekli git gel daha cok ilgilenırler

Back