- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
Ben de çok şaşırdım.hem onun tepkisine hem senin bu msjina verilen o manasız alıntıya.alay etmedim, esprili bir mesaj yazdım datlucadu.. bu mesajı beklediğim en son kişi de sendin..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de çok şaşırdım.hem onun tepkisine hem senin bu msjina verilen o manasız alıntıya.alay etmedim, esprili bir mesaj yazdım datlucadu.. bu mesajı beklediğim en son kişi de sendin..
Yeni haçlılarla karsı karşıyayız..ne bu ya yok ingiliş tayms yok amerikan tayms
onlara mı kalmış bizi yorumlamak
herkes kendi işine baksın!
KK H-alay ekibi aynı kadroyla iş başında . : )) aynı koreografi, aynı ritm, aynı yöresel ezgilerle tam gaz H-alay etmeye devam ediyorlar. Sadece yeni seyirciler ve yeni bir kaç ekip arkadaşı eklenmiş. : )))
Bravo keyifle takipteyiz : ))))
bi dönem bende baya şaşırmıştım beklemediğim insanlardan beklemediğim mesajlar görünce , oluyo hayata öyle şeyler.Hoş geldin dadlu,ama şaşırttın beni..
bi dönem bende baya şaşırmıştım beklemediğim insanlardan beklemediğim mesajlar görünce , oluyo hayata öyle şeyler.
Hoş buldum
Yaptigim yorum ne alaka senin alintilayip yazdigin cevap ne alakaAK partinin grup sözcüsü musun onlar izin vermen RTE adım atamaz izinsiz yapsın başına neler geliyor acaba bu sefer hangi kaseti çıkar acaba bu kadar mı kör bu millet ayakkabı kutusunda ki paralar nerde acaba
Devlet buyuklerine hakaret disi din olaylari disi hersey serbest bildigimBi dk yanlis mi okudum ban kalkti mi? Ban neleri kapsiyor kapsamiyor su an?
Devlet buyuklerine hakaret disi din olaylari disi hersey serbest bildigim
sadece siyaasette yalnızBi dk yanlis mi okudum ban kalkti mi? Ban neleri kapsiyor kapsamiyor su an?
Ah o saygi once kiside olacak ki tartisacaksin edep adap olmayinca tartismakta zor oluyor.Ki benim tartisabildigim cok az kisi var burada gerisi boş insan .Egosunu tatmin etmeye asagilama tepeden bakma gelmisler.Tartisabiliriz yani saygi cercevesi icerisinde e guzelmis : D
Haklisin babyYa vallahi komiksiniz, kimisi sırf hakaret etmek için geliyor foruma, banlanma vakitleri gelmiş yine![]()