Gebeliğe Hazırlık Ve Hamileyim :) işte serüvenim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamiş kalmak için ekstra bi şey yaptın mı canımmm
Yok İnan ilk denemeydi olmasa üzülmezdim çünkü zamana bırakmıştık eşimin sağlık sorunları yüzünden hiç beklemiyorduk . Ama ben normalde de sağlıklı beslenenen biriyim pekmeze filan çok düşkünüm abur cubur yemem . Kim ne derse desin bınlar kısırlık yapıyor tamamen hepsi birer oyun aleti . Ama ilşkşden sonra hemen kalmayın derim ayağı havaya kaldırmak vs gerek Yok onlara bacaklarınızı bitiştirip 20 dakika bekleyin

Siz dikmediniz mi

amin amin ecmain.... koltuk altımda sivilce gbi bişey çıkmış sıktım bomba gbi patladı resmen..sıktıkça kanşı su çıkıyor acaba pis kanmı topluyo vücudum hiç anlamadım
Kızzzzz niye üzülüyorsunuz anlamıyorum bir sakin olun herşeyden birşey çıkarmayın güçlü Kararlı ve sabırlı olun lütfen . Anneler böyle olmalı hepimiz ayrı ayrı hak ediyoruz . O kötü vicdansız annelere veren Rabbim sizlere Çifter Çifter’i versin

Siz dikmediniz mi
Yapın diyorlar bir çok kişi ama çoooooook saçma ve komik ne gerek var bence ayağını dikene kadar ne var me yok düşer gider akar . O işten hemen sonra haraket etmeden bitiştin bacağı giden zaten gider her türlü . Değişik şeyler yapıp psikoloji bozulur İnan nie olmadı neden olmadı çok sıkmamak gerekiyor hayırlısı deyin . En güzeli dua besmelesiz başlamayın abdestsiz olmayın. Bunu özellikle baba adayının yapması gerekiyor sonra da sevenleri işleyin . Rabbim inş nasip edecektir

Ben hep okudum herkes popo altından yastığa kadar herseyi söylemiş onları uyguladım şimdi yakı aldım eczaneden onu deneceğim dediğin gibi deneyim bide ama kasmıcam herkes artık bıraktım istemiyorum dediğim zaman oldı diyo dediğin gibi hayırlısı:)

Aynen öyle kılışe bir laf ama yüzde yüz doğru

Ne güel maşallah yaaa bana da olur mı kiiii

Çift çizgiyi gordum abla ben :))

Bakıyorum bu topik pek uğurlu geldi arkadaşlarım çift çizgi gören görene Allah artırsın inşallah :)) hadi darısı bana :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…