Gebeliğe Hazırlık Ve Hamileyim :) işte serüvenim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba bugün kese için gidecektim haber veririm size demiştim görünmedi daha 3 haftalık anca bebiş erken değil mi yaaa beta hcg verdim öğlene alıcam sonıcu bakalım değer kaç. Kızlar birde ilk öğrendiğimde 95 sonra 257 1 hafta geçti kaç olması lazım değerimin ?

canim herhangi belirtilerin oldu mu paylasabilirmisin acaba
catlatma ignesi ve normal yollami oldu cocugun
Canım ben gonal f ve çatlatma iğnesiyle oldu. Belirtilerim karnım acaip derecede şişşşşş göğüs uçlarım çok hassastı. Birde aşılamadan kaç gün sonra pek hatırlamıyorum ama çok az lekelendim herhalde yerleşme kanamasıydı o. Birde aşırı derece lahana sarması aşermiştim :))) psikolojikte olabilir bu aşerme ki öyledir eminim :))

Canım du bakalım ua bu ne telaş bebiş içerde niye üzüyorsun:) 3 haftalık bebek nasıl hemen gözüksün telaş etme 7. Haftaya kadar bekle kendime dikkat et tadını çıkar hamileliğin 7. Haftada git hem keseyi gör hem kalp atışını dinle içimi de ferah tut lütfen

Allah razı olsun canım benim sonucum çıkacak birazdan bakalım değer yükselmiş mi

Allah razı olsun canım benim sonucum çıkacak birazdan bakalım değer yükselmiş mi
Neden hep üzgün işaretler niye bu kadar negatifsin anneler pozitif olır en güzel beklentin bunalr olsun İnan tatlı beklentiler . Ben günlerdir hastane hastane dolaşıyorum yerimde olmak istemezsin ki onarım olmazsın lütfen kendinize nu kadar yüklenmeyin bırakın herşey güzel olsun

Tamam o zaman pozitif olayım :) teşekkürler desteğin için. Evet bebişim benimle inşallah inşallaaahhh :)

Canım doktor bana 1000 lere çıkması lazım demişti bakalım bende gidicem yarın ama üzülme bebişlerimiz küçük daha ondan :)

Kızlaaarr o kadar üzüldüm boşaymış :) değer 1667.9 demekki bebişim biraz inatçı olacak keseyi göremedik ya :)))
Cnm vajinadan görebilirsiniz aslında. Boşuna panik yapmışsın gülüm. bendeakşam kan vericek 2 gün sonraki artış için. Biz erken öğrendik cuma adet günüm. Bakalım ne kadar artmış. Biz beta hcg 20.02 ile başladık 4 gün adet öncesi.

Ay hiç sorma çok panik yaptım :) karnımdan baktı dr göremedi cuma tekrar çağırdı bakalım belki vajinal ultrason yapar .İnşallah güzel bi şekilde artmıştır seninde değerin inşallah :)

Sanırım çok değerle alakası uok benim ki 10binlerde zar zor göründüydü kalp atışını zaten ancak Alttan muayene ile duyabildik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…