- 3 Aralık 2017
- 156
- 92
- 98
- Konu Sahibi nurnursrca
-
Bende 3 haftalık hamileyim aşılamayla oldu. Hayırlı olsun bebişiniz :) kuruntu yapmayın Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi. İsteyen herkesede Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsinKızlar meraba 4 haftalık hamileyim ama hiç bi belirti yaşamıyorum kendi kendime korkuyorum acaba bebek gelişemiyormudur diye benim gibi olan var mı yada kendi kendime mi kuruyorum
aminn :) seninde gözün aydın insan kendi kendine kuruyor işte acaba gelişemiyormu canlanmıyormu diye :)Bende 3 haftalık hamileyim aşılamayla oldu. Hayırlı olsun bebişiniz :) kuruntu yapmayın Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi. İsteyen herkesede Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin
Sağol canım. Haklısın sende. Yarın komtrolum var hala hamile olduğuma inanamyorum :) senin kese göründü mü canımaminn :) seninde gözün aydın insan kendi kendine kuruyor işte acaba gelişemiyormu canlanmıyormu diye :)
Yok canım daha görünmedi perşembe kontrolüm var benimde işte bende belirti yaşamadığım için inanamıyorum :) inşallah görürüz ikimizde :)Sağol canım. Haklısın sende. Yarın komtrolum var hala hamile olduğuma inanamyorum :) senin kese göründü mü canım
Aynen canım :) hayırlısı olsun inşallah görürüz en kısa zamanda. Beni kese için çağırdı ama erken sanki herkes 5 haftada falan görüyor bakalım artıkYok canım daha görünmedi perşembe kontrolüm var benimde işte bende belirti yaşamadığım için inanamıyorum :) inşallah görürüz ikimizde :)
Hemen dilini ısır :) bende böyle diyordum şimdi kusmaktan bir hal oldum bebeğimin kalp atışı başladı ve anneeeee ben burdayımm demeye başladı 3 gündür ömrümden 3 yıl gitti inş rahat bi hamilelik yaşarsın kendini şakın kasmaKızlar meraba 4 haftalık hamileyim ama hiç bi belirti yaşamıyorum kendi kendime korkuyorum acaba bebek gelişemiyormudur diye benim gibi olan var mı yada kendi kendime mi kuruyorum
Yok canım ne erkeni ben 4. Haftada gördüm 3 gün sonra da kalp atışını duydum maşallahAynen canım :) hayırlısı olsun inşallah görürüz en kısa zamanda. Beni kese için çağırdı ama erken sanki herkes 5 haftada falan görüyor bakalım artık
AlemsinHemen dilini ısır :) bende böyle diyordum şimdi kusmaktan bir hal oldum bebeğimin kalp atışı başladı ve anneeeee ben burdayımm demeye başladı 3 gündür ömrümden 3 yıl gitti inş rahat bi hamilelik yaşarsın kendini şakın kasma
Aaa maşallah subhanallah Allah nazarlardan korusun inşallah. Bizimde erken görünür inşallah dua edin. Yarın habrr veririrm :) Allahın izniyleYok canım ne erkeni ben 4. Haftada gördüm 3 gün sonra da kalp atışını duydum maşallah
Kişiden kişiye değişir belki :)Aynen canım :) hayırlısı olsun inşallah görürüz en kısa zamanda. Beni kese için çağırdı ama erken sanki herkes 5 haftada falan görüyor bakalım artık
Yaaa ne kadar güzel :) sende kaç haftalıkken başladı Peki :)Hemen dilini ısır :) bende böyle diyordum şimdi kusmaktan bir hal oldum bebeğimin kalp atışı başladı ve anneeeee ben burdayımm demeye başladı 3 gündür ömrümden 3 yıl gitti inş rahat bi hamilelik yaşarsın kendini şakın kasma
canim herhangi belirtilerin oldu mu paylasabilirmisin acabaBende 3 haftalık hamileyim aşılamayla oldu. Hayırlı olsun bebişiniz :) kuruntu yapmayın Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi. İsteyen herkesede Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin
Kızzzz delirme güzel dua et sağlıklı sakin bir hamilelik için insanlar terapist e gidiyor valla sonra ağlarsın Nur yetiş midem nuuuurrrr diye :))))AlemsinAllah yardımcın olsun canım bende ah bi bulansam bi bulansam bi kussam diyorum o zaman inanıcam galiba hamile olduğuma. Sanırım Havva arkadaşda öyle
Daha yeniyiz teyzesi geçtiğimiz cuma günü gayet iyiydim kesemiz gözüktü . Doktor iki gün sonra kontrole gel dedi niye dedim gel kalp atışı için dedi dedim kş iki günde ne kalbi oluşacakmış :) tabi ben Cumartesi öğğğ böğğğ Demeye başladım aha dedim geliyor derken dün kalp atışını dinledik miniğimin demekkş kalp atışı ile başladı benim kusmaalArYaaa ne kadar güzel :) sende kaç haftalıkken başladı Peki :)
Değer şimdilik çok güzel ama artış önemli şıan çok mide bulantısı şartlanma çok dinleme derim kendini . Ben hala adet agrıısı gibi agrı çekyrm o normal inş şimdilik sıkıntı değil bunlar . 2 güne bir takip ettir 3 4 defa umarım sağlıklı bir gebeliktir Rabbim sana bağışlasın hayırlı uğurlu olsunMerhaba kızlar 17 aralık adet tarihim. Dün gece evde bi şansımı denemek istedim idrar testi yaptım hayalet bi çizgi çıktı. Dün gece 11 de kan testine gittim ve beta hcg 20.02 çıktı. Normalde perşembe yada cuma adet olmalıyım. Ama erken öğrendik. Sizce değer nasıl? Bir hafta önce göğüslerim ağrımaya başladı şişti. Şüphelendim. Öyle test yaptım. Kasıklarımda batma var , midem bulanıyor, adet sancımda arada oluyor. SiZce bu normal mi? Mide bulantım şimdi varsa sonrayı düşünemiyorum.
Teşekkürler cnm inş sağlıklı devam eder. Dua edin bana lütfen. 3 senedir bekliyorum.Değer şimdilik çok güzel ama artış önemli şıan çok mide bulantısı şartlanma çok dinleme derim kendini . Ben hala adet agrıısı gibi agrı çekyrm o normal inş şimdilik sıkıntı değil bunlar . 2 güne bir takip ettir 3 4 defa umarım sağlıklı bir gebeliktir Rabbim sana bağışlasın hayırlı uğurlu olsun
Daha yeniyiz teyzesi geçtiğimiz cuma günü gayet iyiydim kesemiz gözüktü . Doktor iki gün sonra kontrole gel dedi niye dedim gel kalp atışı için dedi dedim kş iki günde ne kalbi oluşacakmış :) tabi ben Cumartesi öğğğ böğğğ Demeye başladım aha dedim geliyor derken dün kalp atışını dinledik miniğimin demekkş kalp atışı ile başladı benim kusmaalAr[/QUOTE
Ya çok güzel duygu canım belkide bende sen gibi olurum :)
I. Bence bi test yap cunku ustune gorme olabilir belkidemerhabalar hepinize 27yaşındayım ilk defa başıma geliyor bu durum ayın 7 sinde adet olmam gerekirken 8inden itibaren pembemsi kanama var arada kahverengi oluyor 2gündür böyle çokyan yoğun olması gerekırken sadece peceteye silince çıkıyor ped bile kırletmıyor ve şimdide kesildi gibi test yaptım negatif hamilelik yada başka bir rahatsızlık olabilir mi üste görme bu şekilde mi oluyor çok istiyorum bebek bir kere dış gebelikten ameliyat oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?