Gebeliğe Hazırlık Ve Hamileyim :) işte serüvenim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar meraba 4 haftalık hamileyim ama hiç bi belirti yaşamıyorum kendi kendime korkuyorum acaba bebek gelişemiyormudur diye benim gibi olan var mı yada kendi kendime mi kuruyorum
Bende 3 haftalık hamileyim aşılamayla oldu. Hayırlı olsun bebişiniz :) kuruntu yapmayın Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi. İsteyen herkesede Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin

aminn :) seninde gözün aydın insan kendi kendine kuruyor işte acaba gelişemiyormu canlanmıyormu diye :)

Sağol canım. Haklısın sende. Yarın komtrolum var hala hamile olduğuma inanamyorum :) senin kese göründü mü canım
Yok canım daha görünmedi perşembe kontrolüm var benimde işte bende belirti yaşamadığım için inanamıyorum :) inşallah görürüz ikimizde :)

Yok canım daha görünmedi perşembe kontrolüm var benimde işte bende belirti yaşamadığım için inanamıyorum :) inşallah görürüz ikimizde :)
Aynen canım :) hayırlısı olsun inşallah görürüz en kısa zamanda. Beni kese için çağırdı ama erken sanki herkes 5 haftada falan görüyor bakalım artık

Kızlar meraba 4 haftalık hamileyim ama hiç bi belirti yaşamıyorum kendi kendime korkuyorum acaba bebek gelişemiyormudur diye benim gibi olan var mı yada kendi kendime mi kuruyorum
Hemen dilini ısır :) bende böyle diyordum şimdi kusmaktan bir hal oldum bebeğimin kalp atışı başladı ve anneeeee ben burdayımm demeye başladı 3 gündür ömrümden 3 yıl gitti inş rahat bi hamilelik yaşarsın kendini şakın kasma

Alemsin Allah yardımcın olsun canım bende ah bi bulansam bi bulansam bi kussam diyorum o zaman inanıcam galiba hamile olduğuma. Sanırım Havva arkadaşda öyle

Yaaa ne kadar güzel :) sende kaç haftalıkken başladı Peki :)

canim herhangi belirtilerin oldu mu paylasabilirmisin acaba
catlatma ignesi ve normal yollami oldu cocugun

Alemsin Allah yardımcın olsun canım bende ah bi bulansam bi bulansam bi kussam diyorum o zaman inanıcam galiba hamile olduğuma. Sanırım Havva arkadaşda öyle
Kızzzz delirme güzel dua et sağlıklı sakin bir hamilelik için insanlar terapist e gidiyor valla sonra ağlarsın Nur yetiş midem nuuuurrrr diye :))))

Yaaa ne kadar güzel :) sende kaç haftalıkken başladı Peki :)
Daha yeniyiz teyzesi geçtiğimiz cuma günü gayet iyiydim kesemiz gözüktü . Doktor iki gün sonra kontrole gel dedi niye dedim gel kalp atışı için dedi dedim kş iki günde ne kalbi oluşacakmış :) tabi ben Cumartesi öğğğ böğğğ Demeye başladım aha dedim geliyor derken dün kalp atışını dinledik miniğimin demekkş kalp atışı ile başladı benim kusmaalAr

Merhaba kızlar 17 aralık adet tarihim. Dün gece evde bi şansımı denemek istedim idrar testi yaptım hayalet bi çizgi çıktı. Dün gece 11 de kan testine gittim ve beta hcg 20.02 çıktı. Normalde perşembe yada cuma adet olmalıyım. Ama erken öğrendik. Sizce değer nasıl? Bir hafta önce göğüslerim ağrımaya başladı şişti. Şüphelendim. Öyle test yaptım. Kasıklarımda batma var , midem bulanıyor, adet sancımda arada oluyor. SiZce bu normal mi? Mide bulantım şimdi varsa sonrayı düşünemiyorum.

Değer şimdilik çok güzel ama artış önemli şıan çok mide bulantısı şartlanma çok dinleme derim kendini . Ben hala adet agrıısı gibi agrı çekyrm o normal inş şimdilik sıkıntı değil bunlar . 2 güne bir takip ettir 3 4 defa umarım sağlıklı bir gebeliktir Rabbim sana bağışlasın hayırlı uğurlu olsun

Teşekkürler cnm inş sağlıklı devam eder. Dua edin bana lütfen. 3 senedir bekliyorum.

I. Bence bi test yap cunku ustune gorme olabilir belkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…