- 1 Kasım 2017
- 332
- 163
- 23
- Konu Sahibi nurnursrca
-
Du bakalım gelsin adet ve geçsin . Sakin olun stres Yok ne paranız dan olun ne kanınız dan İnan’ın zaten bebek varsa herşeyden farklı birşeyler gösteriyor ve sizi inandırıyor . Ama stres yapıp üzülmek Yok belirtilere de takılmayın . Rabbim hepinizi bu ay güldürsün inşFlo diye bir site var 28 günde bi oluyorum zaten bi kaç tane daha siteden takip ettim doktora gittim birde rutin kontrole döllenme dönemindesin bi sıkıntı yok dedi
CAnım yaa bi bakar mısınValla ben 14 . Güne inanamayanlardan emin olanlardanım bebek isteniyorsa adet olacağın ana kadar gün aşırı devam edin arkadaşlar . 11 ay düzenli olan ve yumurtlama şaşmayan ben istediğimiz ay şaştı :) iyi ki takip etmişim diyorum koca bir ayda 3 kere oldu zaten 3 . De yumurtlamaya denk gelince olmuş ve adete 2 3 gün kala . Durmak uok yanı bebiş için devam :))
Onun bir çok sebebi oluyor canım idrar Yollarındaki hafif enfeksiyon olsa bile agrır birde yumurtlamada agrır hamile işen bu kadar erken Ağrı olamaz alakası yok yanı . O kasık batmaları normalde olur hamilelikte günün her hangi bir saatinde aniden kramplar girerCAnım yaa bi bakar mısın
Benim de dün ilk kez ilişki sırasında kasığıma batıp batıp çıktı ağrı ilk oldu ömrümde adetime 10 gün var daha bi anlam aramalımıyım
Geçmiş olsun canım . Üstüne görüyor olabilirsin ben yaşamadım ama yaşayan çok oluyor . Test yapıp kafanı kurcalama bence hemen bir kan testi yaptır umarım bebeğin şeninledirmerhabalar hepinize 27yaşındayım ilk defa başıma geliyor bu durum ayın 7 sinde adet olmam gerekirken 8inden itibaren pembemsi kanama var arada kahverengi oluyor 2gündür böyle çokyan yoğun olması gerekırken sadece peceteye silince çıkıyor ped bile kırletmıyor ve şimdide kesildi gibi test yaptım negatif hamilelik yada başka bir rahatsızlık olabilir mi üste görme bu şekilde mi oluyor çok istiyorum bebek bir kere dış gebelikten ameliyat oldum
Aaa tamam çok sağolasınOnun bir çok sebebi oluyor canım idrar Yollarındaki hafif enfeksiyon olsa bile agrır birde yumurtlamada agrır hamile işen bu kadar erken Ağrı olamaz alakası yok yanı . O kasık batmaları normalde olur hamilelikte günün her hangi bir saatinde aniden kramplar girer
Test negatif çıkabilir daha çok erken en kesin sonuç 5 gün bir geçsin kan testi yaptırın bunlar hem adet hem hamilelik belirtisiKızlar merhabalar. Hamişleri tebrik ederim öncelikle. Allah kucağınıza almayı nasip etsin. Benim batım bugün ama gelmedi. Yumurtlama günüm takvime göre 27 kasımdı. Ve 29-30 kasım gibi sağ kasığında batma şeklinde ağrı vardı. Daha sonra karnım çok şişti. Sağlı sollu ağrılar girmeye başladı. 6 aralıkta aniden bir üşüme geldi elim ayağım buz gibiydi bi türlü ısınamadım. Bir de karnımda nasıl anlatsam hanı yüksekten inerken yüreğiniz kabarır ya bir anlığına işte o benim karnımda sol tarafta oldu bi kaç kez. Ama dün akşam al-bi test yaptım negatif. Fakat bugün öğlenle ikindi arası baş dönmem vardı. Resmen yerimde saklanıyordum. Bi kaç saat önce de üst üste 3 kez kalp çarpıntım oldu. Göğüslerim felan normal adet oncesi gibi şişti, bu arada yumurtlamadan sonraki karin sisligimde bi kaç gün önce biraz indi ama hala şişlik ve hafif ağrı var adet olacakmis gibi. Bir de en önemlisi kendimi hamile hissetmiyorum, test negatif çıktığından beri ama acaba diyorum işte... Acaba aranızda hamile olup bunları yaşayan oldu mu
Amin canım inşallah yarın gidip kan vercem testlerde çıkmıyor hastada olmuyorum rabbim herkese nasip etsin bebişiniGeçmiş olsun canım . Üstüne görüyor olabilirsin ben yaşamadım ama yaşayan çok oluyor . Test yapıp kafanı kurcalama bence hemen bir kan testi yaptır umarım bebeğin şeninledir
Aslında çok fazla belirti aramak istemiyorum ama sizin gibi hamişleri görünce ben de hamiş olmak istiyorumTest negatif çıkabilir daha çok erken en kesin sonuç 5 gün bir geçsin kan testi yaptırın bunlar hem adet hem hamilelik belirtisi
Amin canım Rabbim sizede nasip etsin . Sonucunu bekliyoruzAmin canım inşallah yarın gidip kan vercem testlerde çıkmıyor hastada olmuyorum rabbim herkese nasip etsin bebişini
Ederim şahsım adına hayırlı güzel bir evladın olsun inşAslında çok fazla belirti aramak istemiyorum ama sizin gibi hamişleri görünce ben de hamiş olmak istiyorumbana da dua eder misiniz hamilelerim duası hem güzel hem de kabul olur
Malesef adet oldumAmin canım Rabbim sizede nasip etsin . Sonucunu bekliyoruz
Kuruntu yapıyosun bende öyleydim hiçbişey yoktu normal devam ediyodum hayata kötü düşünmeKızlar meraba 4 haftalık hamileyim ama hiç bi belirti yaşamıyorum kendi kendime korkuyorum acaba bebek gelişemiyormudur diye benim gibi olan var mı yada kendi kendime mi kuruyorum
Kuruntu yapıyosun bende öyleydim hiçbişey yoktu normal devam ediyodum hayata kötü düşünme
2aylıktı ama rahimde değil tüpte göründü dış gebelik idi kalbi atıyordu ama ameliyat ile aldılarKese ne zaman görüldü peki sende
2aylıktı ama rahimde değil tüpte göründü dış gebelik idi kalbi atıyordu ama ameliyat ile aldılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?