• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve Bursal Hatunlar bulutuu....

kızlar çok tatlısınız...harika çıkmışsınız..dostluğunuz daim olsun inş...gülen yüzünüz hiç solmasın....a.s.

merhaba ben de bursalıyım. hangi topicte kaynaştınız siz ya?ben de katılmak istiyorum aranıza. bir buçuk yıldır yazıyorum foruma aslında. kültürparkın da dibinde oturyorum. haberim olsaydı gelirdim.

ayyy ne kadar güselsiniz hepiniz dostluğuunuz daim olsun çatladık burda haaa:jeyyar:
ohh valla mamalarda var ordaaa....ayy bayılcem şimdiiii...maşallahhh diyelımmm:nazar:

merhaba ben de bursalıyım. hangi topicte kaynaştınız siz ya?ben de katılmak istiyorum aranıza. bir buçuk yıldır yazıyorum foruma aslında. kültürparkın da dibinde oturyorum. haberim olsaydı gelirdim.

arkadaşım bizim eller başlığıyla BURSA 16 kaynaşma topiimiz bekleriza.s.a.s.

dostluğunuz daim olsun arkadaşlar, maşaallah :))
ev hanımı oluncaa haftaiçi vakit ayırabilmişsiniz ne güzel :lepi:, ortalık sakin oluyor haftaiçi daha iyi bir seçim a.s
hepinizi öpüyorum, özellikle de bebişiiii a.s.(sanırım rapunzelindi)

merhaba arkadaşlarım.. eşya topladığım için ve birkaç daha işim olduğu için bu seferki buluşmaya malesef katılamadım :( eşyalar toplandı şimdi sıra nakliye ayarlamakta.. RıCA ETSEM NAKLıYECı TANIDIĞI OLAN VARSA BENıMLE ıRTıBATA GEÇEBıLıRMı gamyoncuiremsu

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
benm dünyalar güzelim de burdaymışş, ilarzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, yirim seni yiriiiimmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
dostluğunuz daim olsun kızlarrrr, cok hoşsunuzzzz yawww :lepi: :lepi: :lepi:

anaa bal peteğimmm çok teşekkür ederimm bidenemmm sen de gel kı bi dahakine kır çiçeğim benim:))

sevgülüm sen de Türkiyeye gelince buluşuruk sürmelim:)

sağol canım

ilarzu gerçekten mukemmel bır ınsan ben de tanıya bıldığım için çok sanslıyım laf aramızda çok ta güzel

rapunzelim ben de seni çok sevdim gönül güzelliği yüüzüne vurmuş arkadaşım çok sağol

ben de seni çok öpüyorum güzel göslerinden ahuma.s.

kızlar hepinize çok teşekür ederiz biz de bbekliyruz buluşma fotlarınızı kk nın çiçekleriii

OY OY OY BURSALILAR BU NE GÜZELLİK BÖYLE , TÜÜ TÜÜ TÜÜ KIRBİRKERE MAŞŞALLAAAHHH :nazar::nazar::nazar:
ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN , DOSTLUĞUNUZ DAİM OLSUN, YÜZÜNÜZDEN GÜLÜCÜK EKSİK OLMASIN,

BULUŞANLARDA, BEBELERİDE, BULUŞMA YERİDE TEK KELİMEYLE MUHTEŞEMkaydirigubbakcemile5

ANKARADAN KUCAK DOLUSU SEVGİLER CANLARIM.:1hug:a.s.
:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

kızlar çok güzelsiniz maaşallahalkisalkisalkis

allahım kızlar buluşmuş hemde piknik yapmış benim haberim bile olmamaış :(
çok tatlı çıkmışsınız vallaha kıskandım bunu hem açık hava ne kadar güzel olmuş
bu arada minik kuzu büyümüş ço k tatlı olmuş, ayçacım senin ufaklık nerde göremedim

ohh ne güzel buluşmuşsunuz... daim olsun gülücükleriniz..her sene bir kere uğrarım bursa'ya..hep yaza denk gelir.. sıcaktan eririm ama eve mutlu dönerim...selamlar bursa'ya:)

Back