- Konu Sahibi seymabektas
-
çok güzel resimler kızlar
m.s çim gitmiyeceğim dedin ama yine dayanamadın mı
kıskanma canım bır dahakıne senı de beklerızkıskandımmm mafoldumben
sağol canımay süper çıkmışsınız kzlar bayıldım
pikniklerde yapılmış ohh ohhh ne güzel Allah muhabbetinizi arttırsın
sağol gerçekten hepsı çok tatlıhepiniz çok tatlısınız arkadaşlığınız daim olsun ama en tatlınız bebiş :jeyyar:
offf ya nasıda belli bursamın hatunları olduğuuuuayy ekndimi kültürparkta gibi hissettimm yaaa[/QUOTE
keşke sen de gelseydın bittercım ama olsun bır dahakıne kısmetse sonradan bursalı olan güzeller bunlar canım :)
gün inanılmaz harıkaydı .bu seferlık gelenedım canım ama dığerıne beklerız çok geçmiş olsun tatlımiyi akşamlar,çok güzel çıkmışsınız kızlar.dostluğunuz daim olsun.
benim işim saat 4 te ancak bitti.daha çarşamba günüde alacağım sonuçlar var.
ne yapalım bizde resimlere bakmakla yetincez artık. gününüz güzel geçmiş anlaşılan.
çok sağolçok güzel çıkmışsınız keşkem bende olsaydım
canım daha foto var ama yukleyemedık sonra ya saklıyoruz :))))))fotolar bukadarmi kislar???
ay ben imrenmekden catlicam yakinda orta yerimden ya
harikasiniz kizlar
:enbuyukkk: harika görünüyosunuz rabbim dostluğunuzu daim etsin
sağol canımçok samimi, içten çıkmışsınız, güzel bayanlar
opuyorumnanaktandostluğunuz daim olsun
Dostluğunuz daim olsun,sıcacık gülümsemeleriniz yüzünüzden eksik olmasın
tosuncuğun annesı teşekkür edıyor canımÇok gÜzelsİnİz ama en gÜzelİnİz o kucakta oturan tosuncukk :)
evet çok hızlı buluşuyoruz keşke sen de gelebılseydın papatya16 bır dahakıne kısmetse kültürparkta buluştuk çocuklar için ıyı de olduAmannınn yine Bursa buluşmasu olmuşşş nezamann toplanıyorsunuzz arkadaşlar çok hızlısınız....
Muhteşem görünüyorsunuzz hepinize maaşallahh..Nerede buluştuk bakalım..
içten dileklerınız için saolun arkadaşlarHepiniz çok güzel çıkmışsınız hanımlar...
O gülen yüzlerinizden gülümsemeniz hiç eksik olmasın...
Dostluğunuz daim olsun... a.s.
ilarzu gerçekten mukemmel bır ınsan ben de tanıya bıldığım için çok sanslıyım laf aramızda çok ta güzelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
benm dünyalar güzelim de burdaymışş, ilarzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, yirim seni yiriiiimmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
dostluğunuz daim olsun kızlarrrr, cok hoşsunuzzzz yawww :lepi: :lepi: :lepi:
inşallah41 kere maşallah yüzünden gülücükler eksik olmasın en kötü gününüz de böyle güzel olsun işallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?