Ve bunu istedim kızlar şuan yolda..
Mor hastalığıma engel olamadım
Allah'ım ne zorlandım yaa hala da iyi mi yaptım diyorum
Eki Görüntüle 428106
bende mor cicek yaptırıcaktımkısmet olur evlenirsem artık.. koltuklarımda mor olcaktı
bide bana çok ta küçük gelmedi hem gerçek hem kibar duruyo
hayırlı olsn cnm çiçeğin :))) kaç cmdi seninkinin çapı?
nbr cnm karar verebildin mi napcağına?
ÖLÜYORUM MUTSUZLUKTANNN ÖLÜYORUM.. bunu beğenmiyorum ya daha kötüsü cıkar da al sana derse rabbim ona korkuyorum canım benimmmmmmmm
saol tatlım 24 cm falandı galiba
istediin gibi bişi olmasına cok sevindim cnm :) tekrar hayırlı olsun mutlulukla kullan :))
ne yaptın ayrıldın mı anlamadım ki?en son ara veriodunuz sanki?insan begenmediği adamla ya daha kötüsü çıkarsa karsıma die evlenir mi ya?nişanlılık birbirinizi tanımanız için bi süreçti ve sen yürütemiceğini anladın..bence brz sakin ol canım bnm..
tekrar saol canım buaralar pek keyfim yoktu ama bu çiçek çokk mutlu etti bugn beni :))güvenli bi siteymiş burası tescillendi beğendiğin bi çiçek varsan alabilirsn canım:)
bi hafta ara verelim dedi ertesi gün iş cıkısı aradı.. çevre cok etkiliyor beni ne dicekler ne demicekler diyezorlanıyorum. ve benim 2.nişanım bu ilki görücü usulu gibiydi asık olmadım hiç.. birden bire olmustu ama bunla yıllar sürdü uzaktan uzağa. severekti. 2. nişan atıcam millet dicek bu kızda sorun.. içimizi kim bilcek.. cok haklısın sen cokta akıllısın. nişanlılık tanıma süreci sevgiliyken görmediklerimi gördüm..
tekrar saol canım buaralar pek keyfim yoktu ama bu çiçek çokk mutlu etti bugn beni :))güvenli bi siteymiş burası tescillendi beğendiğin bi çiçek varsan alabilirsn canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?