• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve bunu istedim...

kızlar fotodan anlaşılmaz boyutla ilgili direk iletişime geçin şstediğiniz büyüklüğü anlatmaya çalışın bence..
Hepimize hayırlı olsun ben de beklemedeyim yeni buketimi :)

bende büyüğünü istemştim ama ellerinde malzeme olmadığı için yapamayız dediler buketim gelince bakacam artık cok küçükse geri iade etcem

moru pek fazla sevmem ama bu gerçekten çok hoş :))

kızlaaaaaaaaaaaaaar çiçeğim geldi çooooook güzel muhteşem bayıldımm resmen. fuşyanın rengi yakından daha tatlı :D bide damat yaka çiçeği de göndeermişler hediye.. ayy bide uzuuun uzuun kurdaleler ve inciler bağlamışlar çook sevdim çook :)

ÖLÜYORUM MUTSUZLUKTANNN ÖLÜYORUM.. bunu beğenmiyorum ya daha kötüsü cıkar da al sana derse rabbim ona korkuyorum canım benimmmmmmmm

ne yaptın ayrıldın mı anlamadım ki?en son ara veriodunuz sanki?insan begenmediği adamla ya daha kötüsü çıkarsa karsıma die evlenir mi ya?nişanlılık birbirinizi tanımanız için bi süreçti ve sen yürütemiceğini anladın..bence brz sakin ol canım bnm..

istediin gibi bişi olmasına cok sevindim cnm :) tekrar hayırlı olsun mutlulukla kullan :))

tekrar saol canım buaralar pek keyfim yoktu ama bu çiçek çokk mutlu etti bugn beni :))güvenli bi siteymiş burası tescillendi beğendiğin bi çiçek varsan alabilirsn canım:)

ne yaptın ayrıldın mı anlamadım ki?en son ara veriodunuz sanki?insan begenmediği adamla ya daha kötüsü çıkarsa karsıma die evlenir mi ya?nişanlılık birbirinizi tanımanız için bi süreçti ve sen yürütemiceğini anladın..bence brz sakin ol canım bnm..

bi hafta ara verelim dedi ertesi gün iş cıkısı aradı.. çevre cok etkiliyor beni ne dicekler ne demicekler diye :( zorlanıyorum. ve benim 2.nişanım bu ilki görücü usulu gibiydi asık olmadım hiç.. birden bire olmustu ama bunla yıllar sürdü uzaktan uzağa. severekti. 2. nişan atıcam millet dicek bu kızda sorun.. içimizi kim bilcek.. cok haklısın sen cokta akıllısın. nişanlılık tanıma süreci sevgiliyken görmediklerimi gördüm..

tekrar saol canım buaralar pek keyfim yoktu ama bu çiçek çokk mutlu etti bugn beni :))güvenli bi siteymiş burası tescillendi beğendiğin bi çiçek varsan alabilirsn canım:)

bnm begendiğim stoklarda kalmamış cnm :(( agustosta gelcekmiş :(( o zmna kdr beklicm heralde :((

bi hafta ara verelim dedi ertesi gün iş cıkısı aradı.. çevre cok etkiliyor beni ne dicekler ne demicekler diye :( zorlanıyorum. ve benim 2.nişanım bu ilki görücü usulu gibiydi asık olmadım hiç.. birden bire olmustu ama bunla yıllar sürdü uzaktan uzağa. severekti. 2. nişan atıcam millet dicek bu kızda sorun.. içimizi kim bilcek.. cok haklısın sen cokta akıllısın. nişanlılık tanıma süreci sevgiliyken görmediklerimi gördüm..

hep milleti düşünüyoruz ne derler diye ama o eve sen begenmediğin bi adamla girdiğinde kimse senin yasadığın mutsuzluğu yasamıcak o yuzden umursamamak lzm milleti..yıllar sürdü diosun ama ne kdr sıklıkla görebiliodun ki onu?uzaktan ilişki yürütmekle tanıyamazsn karsındakini..beraber aynı evde yasamadıkça bile tam tanıyamıosn..bence ailen sana destek oluosa ki annen demiş daha baslarda ayrıl diye etraftakilerin ne diceğini umursama..herkes kendi hayatına baksın..emin ol ilerde boşanırsan da çevrendekiler yine ii düşünmicek..brz vakit tanı kendine eger ki onsuz daha ii hissetceksin kendini ayrılırsn ama baktın onsuz olmuo brz daha tanımak için düğünü ertelersin..brz rahatla ki düzgün kararlar alabilesin..böyle saglıklı düşünemezsin..

fotoğrafını çekip koyabilir misin ? merak ediyorum bide o halini :9:

Back