• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve bunu istedim...

ortmenim ben demet akalının çiçeğini yollamıstım yoksa ona mı karar verdin?

yok canım onunkinden biraz farklı şurdakinden daha tok duracak arada mor fındık güller olacak ve mor cipsolar olacak güllerin rengi gönderdiğim resimdeki liladan olacak

Eklentiler

• $renk.jpg
    $renk.jpg
    43,6 KB · Görüntüleme: 87
kızlar bana gelenin Çap ; 18 cm
Boy ; 29 cm
yazıyordu.. Ama bana küçük geldi herkesin isteği farklıdır şimdi bilemiyorumki sizin istediğiniz büyüklük nasıl..
Ama ben kucağıma koyduğunda baya dolu dursun istiyorum o yüzden bu ufak geldi..
17 gülmüş bu ona göre düşünebilirsiniz..
Şimdiki 27 olacak benim istediğim gibi olacağına inanıyorum... görüntü aynı güzellikte içiniz rahat olsun..:34:

kızlar bana gelenin Çap ; 18 cm
Boy ; 29 cm
yazıyordu.. Ama bana küçük geldi herkesin isteği farklıdır şimdi bilemiyorumki sizin istediğiniz büyüklük nasıl..
Ama ben kucağıma koyduğunda baya dolu dursun istiyorum o yüzden bu ufak geldi..
17 gülmüş bu ona göre düşünebilirsiniz..
Şimdiki 27 olacak benim istediğim gibi olacağına inanıyorum... görüntü aynı güzellikte içiniz rahat olsun..:34:

27 gül olunca fiyat değiştimi peki ?

nereden sıpariş verdınız canım sımdı acaba buketın ulastımı elıne bende nettens oylemeyı dusunuyorumda

mesaj daha yenı yazılmıs basta sıpariş veren bekleyen varmı kızlarr?

27 cıceklı olanın boyutu ne oluıyor canım 27 cm fılanmı ben cetvelden bakınca bıle bana 17 cm kucuk geldı
bakıcam dedıgın sıteye fıyatıda uygunmus gelınbuketlerımde facete 100 tl dedıler

bende verdim siparişimi sen küçük diyince birazdaha büyük olsun dedim ama bakalım şimdi meşgulmüş akşama görüşcez tekrardan inş güzel olur ya :)

ben siparişimi verdim geldi canım aynen fotoğraftaki gibi gayet güzel boyutu büyütmek istediğimden değişim yapıyorum..
İçin rahat sipariş verebilirsin.. gelinbuketçisi yaz ilk çıkan siteden..

çiçek çok güzelmiş çok beğendim fotodan boyutu anlaşılmıyor tabi. cetvellede ölçsem elime almadan boyutu konusunda bir fikir edinebilceğimi sanmıyorum. ulaştığında fotosunu koyarsan almak isteyenler için en başta benim için çok iyi olur. şimdiden hayırlı olsun :16:

Back