• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve bunu istedim...

singesong

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2011
664
6
46
İstanbul
Ve bunu istedim kızlar şuan yolda..
Mor hastalığıma engel olamadım:9:
Allah'ım ne zorlandım yaa hala da iyi mi yaptım diyorum:9:

$ehhcfcbd.jpg

bence çok güzel
bende lila ya karar verdim canım senin modele yakın içinde mor fındık güller ve mor beyaz cipsolar olacak altında yaprak ve tülle çevrilecek umarım hayal ettiğim gibi yaparlar

canım gercekten cok guzel :)) hayırlı olsun. bende uzun zamandır boyle bırsey tasarlıyordum kafamda canlı olmasın ama canlı gıbı olsun dıye. sıtenın ısmınıde gortdugum ıyı oldu bende buradan getırtırım gonul rahatlıgıyla

canım gercekten cok guzel :)) hayırlı olsun. bende uzun zamandır boyle bırsey tasarlıyordum kafamda canlı olmasın ama canlı gıbı olsun dıye. sıtenın ısmınıde gortdugum ıyı oldu bende buradan getırtırım gonul rahatlıgıyla

boyutuna dikkat et ama canım benimki gerçekten küçük.. güzel olmasına güzel ama:34:

canım bende fuşya olan çiçeği alıcaktım o siteden ama şimdi senin yazdıklarını görünce kafam karıştı :S

riske atıp sipariş versem mi ki acaba :) bide fuşya çok mu koyu kaçar ki diye düşündüm bilemedim :S sen gönderdin mi peki

Canım ben mail attım değişim için saolsunlar çok ilgi gösterdiler...
Hata bende daha önce buket falan bakmadım ki boyutu okudum ama hayal ettiğim büyüklükte değilmiş
yanlış hayal etmişim :9: Sorun yok yani isteyebilirsin ben gül eklettiriyorum fuşyaya da bayılırım ayrıca
zaten morla arasında kalmıştım fuşyaya çevirdim şimdi.. Fotoğraflarda daha güzel durur diye düşündüm..
Sipariş verebilirsin aynısı geliyor...:34:

cnm ya sana ilk gelenin boyutu neydi ki? ben şunu begendim çap :20 boy :35 dio acaba ii midir bilemedim ki :16:

Eklentiler

• $IMG_1784-500x500.jpg
    $IMG_1784-500x500.jpg
    47,9 KB · Görüntüleme: 84
Back