o fotoğrafını kaldır profilinden
başına iş alma durduk yere
hernekadar umrunda değilmiş gibi yazsanda
belliki oldukça paniklemişsin
intihar gibi bir düşünce olmamalı zaten
bazı durumlarda kızlık zarının yapısından dolayı kanama olmayabilir
nedeni bu olabileceği gibi
tam anlamıyla birleşme sağlayamamışta olabilrsiniz
bir kadın doğumcuya git
gelecekle ilgili planlar içinde daha erken
önce bir yaşadığın şoku atlat bakalım
ben ne yaptım bu kadar mı aciz bu kadar mı basittim. insan neden nefsine hakim olamıyor neden duygularını bastıramıyor. herşey sevgiliden mi ibaret ya da ben artık buna mecbur muyum? hayır hayır hayır bunu asla kabul edemem ben erkek arkadasıma mecbur değilim. ben kimseye mecbur değilim. yaptım bi hata isteyerek hem de ne garip önceden olsa bu durumda kendimi gidip bi yerden atacağımı düşünürdüm. ama şimdi bırakın ölmeyi pişmanlık bile duyamıyorum. ama düşünüyorum çok düşünüyorum bundan sonra ne yapacağımı. işin en kötü tarafı da ilk kez böyle bişey başıma gelmişken bende hiç bi şekilde kan gelmedi. sevgilimin aklında şüphe kaldı umrumda mı? hayır diil ne olursa olsun bana inanmalı bana inanmıyorsa zaten hayatımda yeri yok demek dimi? şimdi ara ara kanamam var bu ne hikmet onu anlamıyorum. evet canım çok sıkkın kendimi tuhaf hisediyorum, garip bi duygu karmakarışığım. ve ben artık kadınım.
fotomu kaldırdım hala gözüküyor mu. benim ruh halimi en iyi anlayan sen olmuşsun haklısın suan bi panik halindeyim sanırım
sevgişlinle ilişkin kan gelmedi diye bittimi yoksa
bedenın sana aittir. ve emin ol namusda o kandan ibaret değildir. kendin ister hata olarak gör ister görme, ama senı yargılamak bana düşmez. " yaptığın hata ve yahut başka şekilde" senı yargılayamam haddim değil. Sadece Dimdik ayakta dur kariyerine odaklan derim. Ve son olarak eklemek istedim, Sana inanmayan birinin dediğin gibi hayatında yeri olmamalı...
ben ne yaptım bu kadar mı aciz bu kadar mı basittim. insan neden nefsine hakim olamıyor neden duygularını bastıramıyor. herşey sevgiliden mi ibaret ya da ben artık buna mecbur muyum? hayır hayır hayır bunu asla kabul edemem ben erkek arkadasıma mecbur değilim. ben kimseye mecbur değilim. yaptım bi hata isteyerek hem de ne garip önceden olsa bu durumda kendimi gidip bi yerden atacağımı düşünürdüm. ama şimdi bırakın ölmeyi pişmanlık bile duyamıyorum. ama düşünüyorum çok düşünüyorum bundan sonra ne yapacağımı. işin en kötü tarafı da ilk kez böyle bişey başıma gelmişken bende hiç bi şekilde kan gelmedi. sevgilimin aklında şüphe kaldı umrumda mı? hayır diil ne olursa olsun bana inanmalı bana inanmıyorsa zaten hayatımda yeri yok demek dimi? şimdi ara ara kanamam var bu ne hikmet onu anlamıyorum. evet canım çok sıkkın kendimi tuhaf hisediyorum, garip bi duygu karmakarışığım. ve ben artık kadınım.
görünüyor hala
kk çok büyük bir platform
tanıdıkların görürse
yaşadığın sıkıntıya biğrde yenileri eklenir
anladım. zaten bu şekilde sana inanmayan ve güven duymayan biriyle olan ilişkini bir düşün bence.hayır devam ediyor sadece şüphe var aklında ağzından kaçırdı bunu. ben açıklama yaptım inandı mı bilemiyorum
kaç yaşındasınız?
daha önce ara ara kanamalarınız oluyor diye konu açmışsınız nedenini de öğrenmişsiniz kist varmış, şimdi niye sordunuz ki? bu ilişki ile alakalı olabilir, doğum kontrol hapı yazmış doktorunuz kullanın çocuk olmasına engel değil ama kist çocuk olmasına engel o yüzden korkuyormuşsunuz ya yazayım dedim, kendi isteğinizle bir şeyler yaşamışsınız, özel şeyler niye ilan etme gereği duydunuz, hayatınız sizi ilgilendirir asla yargılamak için demiyorum ama bu ilanınızı garipsedim.
evet benim artık ondan bi beklentim yok inanmadı canımı bu çok yaktı. beni tanıyor oysa
24 yaşındayım o da 24 yaşında
24 yaşındayım o da 24 yaşında
anladım. zaten bu şekilde sana inanmayan ve güven duymayan biriyle olan ilişkini bir düşün bence.
senle beraber olurken bakireliğini hiç düşünmemiş ama. oldukça bencil o zaman.
Zor olur senın için biliyorum bu yuzden bilmiş bilmiş konuşmak istemiyorum. İnanmıyorsa ve sana karşı davranışı bozulduysa hayatından kesinlikle çıkarmanı tavsiye ederim. yakınından en yakın arkadasından bile sakla bu konuyu kimseyle paylaşma derim. Umarım içine giden sperm yoktur? bu panik üzerine bir panik daha yaşamanı istemem. Rabbim yardımcın olsun. Kimseye de kulak asma.
peki nasıl kaldırabilirim.
kullanıcı kontrol paneli
profil resmi değiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?