ve ben artık kadınım !

fotomu kaldırdım hala gözüküyor mu. benim ruh halimi en iyi anlayan sen olmuşsun haklısın suan bi panik halindeyim sanırım

bedenın sana aittir. ve emin ol namusda o kandan ibaret değildir. kendin ister hata olarak gör ister görme, ama senı yargılamak bana düşmez. " yaptığın hata ve yahut başka şekilde" senı yargılayamam haddim değil. Sadece Dimdik ayakta dur kariyerine odaklan derim. Ve son olarak eklemek istedim, Sana inanmayan birinin dediğin gibi hayatında yeri olmamalı...

fotomu kaldırdım hala gözüküyor mu. benim ruh halimi en iyi anlayan sen olmuşsun haklısın suan bi panik halindeyim sanırım

görünüyor hala
kk çok büyük bir platform
tanıdıkların görürse
yaşadığın sıkıntıya biğrde yenileri eklenir

Bilerek isteyerek yaptığın bişey için bu kadar feryat etmen anlamsız.
Madem pişman olcaktın neden yaptın? Şimdi pişman olmak için çok geç.
Bekaret bazı erkekler için çok önemli hala, umarım karşına bunu sorun etmeyecek biri çıkar.

evet benim artık ondan bi beklentim yok inanmadı canımı bu çok yaktı. beni tanıyor oysa

kaç yaşındasınız?

daha önce ara ara kanamalarınız oluyor diye konu açmışsınız nedenini de öğrenmişsiniz kist varmış, şimdi niye sordunuz ki? bu ilişki ile alakalı olabilir, doğum kontrol hapı yazmış doktorunuz kullanın çocuk olmasına engel değil ama kist çocuk olmasına engel o yüzden korkuyormuşsunuz ya yazayım dedim, kendi isteğinizle bir şeyler yaşamışsınız, özel şeyler niye ilan etme gereği duydunuz, hayatınız sizi ilgilendirir asla yargılamak için demiyorum ama bu ilanınızı garipsedim.

hayır devam ediyor sadece şüphe var aklında ağzından kaçırdı bunu. ben açıklama yaptım inandı mı bilemiyorum
anladım. zaten bu şekilde sana inanmayan ve güven duymayan biriyle olan ilişkini bir düşün bence.
senle beraber olurken bakireliğini hiç düşünmemiş ama. oldukça bencil o zaman.

burada benim yaşadıklarımı yaşayan birçok insan var anlatma gereği duydum bi şekilde içimde tutmak istemedim.

evet benim artık ondan bi beklentim yok inanmadı canımı bu çok yaktı. beni tanıyor oysa

Zor olur senın için biliyorum bu yuzden bilmiş bilmiş konuşmak istemiyorum. İnanmıyorsa ve sana karşı davranışı bozulduysa hayatından kesinlikle çıkarmanı tavsiye ederim. yakınından en yakın arkadasından bile sakla bu konuyu kimseyle paylaşma derim. Umarım içine giden sperm yoktur? bu panik üzerine bir panik daha yaşamanı istemem. Rabbim yardımcın olsun. Kimseye de kulak asma.

24 yaşındayım o da 24 yaşında

evlenmeden birlikte olmaya karşı değilim ama tutumun yanlış, eğer sana inanmıyorsa bas tekmeyi...

he sana inanmış gibi yapıp birde devamlı birlikte olmak isterse ve bahane bulup bir gün ayrılmak isterse üzülme.

baştan al önlemini...

24 yaşındayım o da 24 yaşında

yaşınızın küçük olmamasına sevindim. bekaret evet önemli bir şey ama artık bir çok insan için önemi yok. ha bekaret = namusta diyemem.

sevgiliniz size güvenmiyorsa yanınızda işi yok. acaba güvenmediğinden değil de o da yaptığının farkında değil mi de böyle bir şey diyor?

biraz zaman geçsin; o da rengini belli eder

umarım üzülüp, kırılan taraf siz olmassınız

anladım. zaten bu şekilde sana inanmayan ve güven duymayan biriyle olan ilişkini bir düşün bence.
senle beraber olurken bakireliğini hiç düşünmemiş ama. oldukça bencil o zaman.

haklısın gerçekten çok bencilmiş. bunu yeni görebildim

inşallah bi panik daha yaşamam. bana karşı tavırları değişmedi yine eskisi gibi ama bu değişmeyeceği anlamına gelmiyor

Sevgilini şimdi bi evlilik baskısı korkusu almıştır.
Kan gelse de bahanesi olur, gelmese de.
Ya bundan sonra daha düzenli! bi cinsel hayatınız olacak.
Ya da evlilik baskısı korkusuyla senden ayrılmak isteyecektir.
Umarım yanılırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…