Ve Asinin Minik Evi

burada gördüğüm en sıcak evlerden biri
bir arkadaş demiş ya yaşayan ev diye
gerçekten öyle
ben beğenemiyorum o ağır salonları,ona taban tabana zıt modern ama soğuk oturma odalarınıbenim evimde büyük de olsa küçük de olsa seninki gibi
yaşayan ev olmalıopuyorumnanaktan

Mutlulukla otur canim.Dolaplarin disinda cok fazla malzeme var bence.Onlari dolaplara saklarsan daha güzel ortaya cikar mobilyalarin diye düsünüyorum.

canım evin çok güzel ,fakat fazla eşya var sanırım göz yoran mesela banyoda ve tv konsolunun üzerinde ,onun dışında yatak odan çok sade ve hoş, herşey güzel ..güle güle otur..

bnce de tertemiz bir ev ama banyo ve mutfak çok karmaşık sürekli bi yerlerden bişeyler sarkıyor çk göz yorucu bncede onn dışında güzell :)

canım o evim eskide kaldı yeni eviminde resimleri var onları incele istersen tşkrlerr

tatlım gule gule otur yuvanda cok guzel herseyın sadece banyodakı o bakım urunlerını sığdıramadın sanırım baya bı cok onlar goz yoruyor bıde genel olarak sus esyalrına merakın var sanırım canım gule gule kullanman dılegıyle:16:

çok renkli bir ev ben yapamasamda seviyorum böyle pembeli membeli evleri..bu eviniz eskisimi yenisimi bilmiyorum ama güle güle oturuncanım...

Etrafta çok eşya incik cincık varmış gibi geldi bana :S ben hep sadelikten yanayım

Back
X