• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve Ameliyat oldum ☺️

çok geçmiş olsun , inşallah sağlıklı güzel bir burnunuz olur :)
bende yarın giriyorum ameliyata. çok heyecanlıyım :) yanına nerler götürdün sen hastaneye? neler lazım oluyor? anesteziyi atlatabildin mi? nasıl şuanda anestezi etkileri?
Merhaba ameliyat olmuş olmalısın .Merak ettim inşallah güzel geçmiştir

Sen ameliyat oldun mu canım nasıl geçti?
Merhaba ameliyat olmuş olmalısın .Merak ettim inşallah güzel geçmiştir

Merhaba kızlar :) evet oldum ama bende durunlar pek iyi değil. Bir daha olur musun dese biri hayatta olmam. Ağrı yok ama çok rahatsız bir durum ya.. ilk gün nefes alabiliyordum burnumdan şimdiyse alamıyorum. Şişlik ve morluğum bence çok oldu , ama doktorum hızlı toparlanacağımı söyledi. Tam yüzümün ortasında içi dolu, şiş, ıslak birşey olması beni aşırı rahatsız ediyor. 1 hafta nasıl katlanacağım buna bilmiyorum. Sırf estetik kaygı için olunacak şey değilmiş... :(

Ayy canım deme öyle ya ben tamamen estetık içn düşünüyorum ama :KK22: insallah hemen toparlarsın da fındık burnunla öncesi sonrası yaparsın :21:

Merhaba kızlar :) evet oldum ama bende durunlar pek iyi değil. Bir daha olur musun dese biri hayatta olmam. Ağrı yok ama çok rahatsız bir durum ya.. ilk gün nefes alabiliyordum burnumdan şimdiyse alamıyorum. Şişlik ve morluğum bence çok oldu , ama doktorum hızlı toparlanacağımı söyledi. Tam yüzümün ortasında içi dolu, şiş, ıslak birşey olması beni aşırı rahatsız ediyor. 1 hafta nasıl katlanacağım buna bilmiyorum. Sırf estetik kaygı için olunacak şey değilmiş... :KK43:
Çok geçmiş olsun canım. Aramızda 1 gün var,aynı şeyi içimden kendime defalarca dedim estetik kaygısıyla bu zahmete değdi mi diye Ama birden şu gece saatleri itibariyle rahatlama hissetmeye başladım. Ve ve kesinlikle ananas yemelisin ,burdan saolsunlar tavsiye üzerine daha bugün aldım etki etmeye başladı bile .İnşallah güzel istediğim bir burna sahip olursun .Bir 10 gün sonra burda resimlerini görmek isterim,ben de paylaşırım zaten .Burada doktordan alamadığım bilgileri öğrendim.Herkes kendi kendinin doktoru olabilmiş cevap araya araya

Çok geçmiş olsun canım. Aramızda 1 gün var,aynı şeyi içimden kendime defalarca dedim estetik kaygısıyla bu zahmete değdi mi diye Ama birden şu gece saatleri itibariyle rahatlama hissetmeye başladım. Ve ve kesinlikle ananas yemelisin ,burdan saolsunlar tavsiye üzerine daha bugün aldım etki etmeye başladı bile .İnşallah güzel istediğim bir burna sahip olursun .Bir 10 gün sonra burda resimlerini görmek isterim,ben de paylaşırım zaten .Burada doktordan alamadığım bilgileri öğrendim.Herkes kendi kendinin doktoru olabilmiş cevap araya araya

Bana doktorum şunu yap, buna dikkat et demedi çok :( oksijenli suyla burun kenarlarını temizliyorum, damla damlatıyorum birde teramisin krem sürüyorum dikişlere. Sana ne verdi doktotun? Tıkanıklığın ne alemde? Ben neges alanıyorum burnumdan, çok rahatsız edici

İlk güne ait fotoğraflarım

Eklentiler

• 2017-05-27 12.35.53.jpg
    2017-05-27 12.35.53.jpg
    48,2 KB · Görüntüleme: 98
  • 2017-05-27 12.34.41.jpg
    2017-05-27 12.34.41.jpg
    29,5 KB · Görüntüleme: 103
Yüzün o kadar şiş gözükmüyor canım. Sonucu çok merak ediyorum sence ufalmis mi burnun? Birde refakatçi sıkıntısı cekiyodun bulabildin mi

Refakatçi ayarladım son anda :) refakatçisiz çok zor olurmuş hakikaten. Ama narkoz korkulacak birşey değil. Hiç etkisi olmadı bende. Hemen uyandım , hemen ayağa kalkabildim. Ne başım döndü ne midem bulandı.
Yüzüm çok şişti bende o kadar yanak yoktur :) gözlerim , anlım, yanaklarım ve dudak üstü şiş daha çok. Birde nefes alamamak çok kötü birşey... mahfetti beni

Refakatçi ayarladım son anda :) refakatçisiz çok zor olurmuş hakikaten. Ama narkoz korkulacak birşey değil. Hiç etkisi olmadı bende. Hemen uyandım , hemen ayağa kalkabildim. Ne başım döndü ne midem bulandı.
Yüzüm çok şişti bende o kadar yanak yoktur :) gözlerim , anlım, yanaklarım ve dudak üstü şiş daha çok. Birde nefes alamamak çok kötü birşey... mahfetti beni
Peki uyandığınızda çok acı hissettiniz mi?

Acı olmuyor. Hafif bir sızı var burunda ama çok hafif. Tıkanıklık ,ıslaklık ve şişlik çok rahatsız ediyor beni
Ben cengaverlik yapıp ilk gün kalmayacaktım aklımca doktorum birçok hastanın ilk gün çıkabildiğini söylemişti.İyi ki kalmışım yuttuğum kanlar mide bulantısı yaptı fena oldum.Hazır damar yolu iğne yaptılarda kendime geldim.Bu arada refakatçi bulmuş olmana sevindim ,gerçekten bir destek iyi oluyor

Back