- 12 Temmuz 2006
- 1.155
- 19
- 683
- 48
- Konu Sahibi berfinbilgen
Chloe Chloe Chloe Chloe Chloe Krem kurdeleli olanı bebeksi pudramsı ve beyaz gülün büyüleyiciği....
Bu arada İssey Miyake de vazgeçilmezlerimden sonra,
Diesel Full For Life( unlimited)
Son olarak eğer afrodizyak etkisiyle Hipnotic Posion... kesinlikle bir kış kokusu...
Chanell Change serisinden, Fresh Channel yaz için ideal ancak ilk üçü vazgeçilmez benim için..
Ve Guccı Rush 2 ancak sıkıldım kendisinden şampuan gibi kokuyor gibi gelmeye başladı ya da bi ara saçlarıma kullandığımdan da olabilir:)
Stawberryden kampanyalarını kovalayarak stokluyorum ancak nasıl muhafaza edeceğimi bilmiyorum eğer bilgilendirseniz çok sevinirim...
(Vicroria Secret Body Mistleri malesef ki zor buluyorum bu yüzden The Body Shop Vanilya, yasmin, ve WHite Muskla idare ediyorum....)
Bu chloe çoook duyuyorum ve şiddetle merak ediyorum bi kaç kez alma fırsatım oldu almadım diye hayıflanıyorum.
Unlimited bence de diesel'in en başarılı kokusu olmuş.
Tüm dior parfümlerine ben de saygı ile eğiliyorum:)) Hepsi çok başarılı özellikle poison serisi
Fresh chanel chance bence klasik chance'dan daha başarılı olmuş ben de bayıldım bittim. Klasik chance da güzel ama eau fraiche yanında eh işte bile kalır.
Parfümlerinizi güneş ve ışık almayan dolaplarda saklayın. Mümkünse tuvalet aynası değil çekmecelerde nemden ve ışıktan uzak. Hemen kullanmayacaksanız jelatinini açmayın uzun süre gider ama ne kadar giderse gitsin bir parfümün kullanılma süresi 2 yıldır:)