• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vazgeemediiniz 5 parfm !

daha önce yazdım mı bilmiyorum ama son listem

1. armani she
2. ck euphoria
3. alien
4. armani code.
5. hugo boss intense

ck euphoria

ck one

lancome miracle

cacharel gloria

givenchy hot couture

chanel chance yalnız arkadaslar sunu belirtiyim euphoria bu sene kokusunu değiştirdi ben geçen seneki kokusunu kullanıyorum bu sene ki esansını begenmedim 2009 yılı en iyi bayan parfümü seçildi ve 2009 şişesini isteyin ben yurt dısında buldum ykm'lerde 2010 satılıyor....

Benim listem şöyle:

1.Yves Saint Laurent "Yvresse"

2.Guerlain"Champs Elysees"

3.Givenchy"Organza"

4.Giorgio Beverly Hills"Wings"

5.Calvin Klein"Eternity"

tom ford black orchıd
dior addict
nina ricci premier jour
armani code
lolita lempica

bunlar benim favorım bayanssulusmile
baharat,çiçek,şeker,sabunsu hepsinden kullanıyorum valla yerimseniben ruh halime göre sıkıyorum kafamçokkarıştı

benim listemde ...
1-burberry the beat
2-burberry classic
3- ck euphoria
4-raplh lauren ralph
5-tommy hillfiger tomy girl

ama bu beşi haricinde çok severek kullandığım paco rabanne black xs , ultaviolet vee ck conradtiction var .. bayanssulusmileopuyorumnanaktan

jean paul gaultier classique
dolce gabanna the one
lolita lempicka
calvin klein in2u
carolina herrera 212 sexy
bunlar dışında armani code burberry classic chopard wish cacharel amor amor ve lancome hypnose bayanssulusmile

hermes jardin sur le nir
hermes elixir des merveilles
dior pure poison
chloe love
van cleef & arpels feerie

hermes kelly caleche kullanıyorum, 5lik listeme dahil etmedim başka parfüme yer açılsın diye, en sevdiğim koku <3

Son düzenleme:
Asla Vazgeçemem dediğiniz sizce 5 parfüm nedir ?

Chloe Chloe Chloe Chloe Chloe Krem kurdeleli olanı bebeksi pudramsı ve beyaz gülün büyüleyiciği....
Bu arada İssey Miyake de vazgeçilmezlerimden sonra,
Diesel Full For Life( unlimited)
Son olarak eğer afrodizyak etkisiyle Hipnotic Posion... kesinlikle bir kış kokusu...
Chanell Change serisinden, Fresh Channel yaz için ideal ancak ilk üçü vazgeçilmez benim için..
Ve Guccı Rush 2 ancak sıkıldım kendisinden şampuan gibi kokuyor gibi gelmeye başladı ya da bi ara saçlarıma kullandığımdan da olabilir:)
Stawberryden kampanyalarını kovalayarak stokluyorum ancak nasıl muhafaza edeceğimi bilmiyorum eğer bilgilendirseniz çok sevinirim...
(Vicroria Secret Body Mistleri malesef ki zor buluyorum bu yüzden The Body Shop Vanilya, yasmin, ve WHite Muskla idare ediyorum....)

Son düzenleme:
Back