• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Vazgeçemeyeceğiniz max factor pudra ve fondoten

Merhaba Max Faktor ün mineralli pudrasını kullanıyorsanız
bilgi verebilir misiniz
İD kullanıyordum ama artık eczanede bulamıyorum
Teşekkürler

peki lasting mi yoksa max factor un yeni urunu second skin mi? kullananlar sizce hangisi iyi lasting kullaniyorum ama digerini alsam denesemmi sizce hangisi daha iyi, her ikisinide denemis arkadaslara soruyorum ;)

slm arkadaşlar. ben yeni üye oldum.
pudra almak istiorum ama karar veremedim.cildim yağlı olduğu için mat gösteren bi pudraya ihtiyacım var. max factor creme puff hakkında baya ii yorum var. fakat fiyet olarak biraz pahalı. aynı özelleiklerde başka ürünler var mı bildiğinizz??

Ben hep toz pudra kullandım bugüne kadar. Creme puff nasıl olur hiç bilemiyorum. Cildim çok kuru.Max factorün toz pudrası hakkında bilginiz var mı? Uçup gitmemesi ve kapatıcılık açısından iyi bir pudra arıyorum.

slm kıslarrrra.s.bende fondöten olarak maxfactor mıracle touch (blushıng beıge 55) kullanıyorum ama pek kapatmıyor alırken çok ii kapatır harika duracak pudraya bile gerek yok dediler ama dedikleri kadarda kapatıcılığı yok:çok üzgünüm:ama ciltteki duruşu güzel ama ben kadife bir görüntü olsun istiyorum onun için bu fondötenın üstüne sürebilecegim yada normalde sürdüğümde bile ciltte güzel duran kapatıcılığı ii olan bır ürün istiyorum acaba bana ne tavsiye edebilirsiniz yardimcı olursanız çok sevinirimm bu arada cildimm ne esmer ne çok beyaz kumralım açık tenliyim ama beyaz tenli değilim

kızlar bi sorum olucak. ben çok beyaz tenliyim ve max factorün colour adapt fondötenini almayı düşünüyorum ama hangi tonunu almalıyım bilemedim. creme puff pudra da alıcam onun da 81 numarasını düşünüyorum tenime uygun olarak. ne dersiniz?

önce fondoten sonra pudra..peki cildiniz nasıl nefes alabiliyor?? herhangi bir cilt problemiyle karşılaşmadınız mı bugüne kadar? peki temizleyici olarak ne kullanıyorsunuz?

slm arkadaşlar. ben yeni üye oldum.
pudra almak istiorum ama karar veremedim.cildim yağlı olduğu için mat gösteren bi pudraya ihtiyacım var. max factor creme puff hakkında baya ii yorum var. fakat fiyet olarak biraz pahalı. aynı özelleiklerde başka ürünler var mı bildiğinizz??

benimde cildim yağlıydı baya, gittim "olay aktif hidrojel saf ve yağsız nemlendirici" aldım, üstüne "flormar mat touch fondoten" aldım. ( fiyatı 16 lira ) ilk defa makyajım parlama yapmadı. üstüne pudra ya da herhangi bişi sürmüorum
creme puff kullandım, çok memnun kalmadım. şöyle ki; benim tenim sarımsı bej ve arkadaşların dediği 41 numara tenime uyuyo ama peki sonra? bi süre sonra pembeleşme ve koyulma olduğunu görüyorum. bunun yanında pudranın yüzümdeki tüyleri daha da belirginleştirdiğini düşünüyorum.
iyi tarafı, kapatıcılığı inanılmaz, minik lekelerde çok işe yarıyo fakat konu sivilceyse pembeleştirme ve koyulaştırma olayı olduğu için yanlış bir seçim oluo, belki ben sadece yanlış numarayı seçtim o da ayrı bi konu, almadan önce sana uygun olduğunu düşündüğün rengi ağız ve çenenin yan tarafına doğru sürersen ve 1 saat o şekilde dolaşıp tekrar bakarsan sende nasıl etki yarattığını görebilirsin.
benim yaşadığım deneyim budur, belki birilerine fikir vermesi açısından paylaştım.

sonuç olarak ben burdaki herkesin güzelliğine inanıyorum fondotenmiş pudraymış hepsi bi kenara =)

:80:
yıllardır hertürlü fondoten ve pudra çeşidini kullandım... en iyi fondoten shisedo,
en iyi pudra innova transparan pudrasıdır..özellikle innovayı kesinlikle tavsiye ederimm..sadece pudra bile sürmeniz yeterli...öyle heryerde satılmıyor eczanelerde falan var ama bence mükemmel...:49:

Bende yaklaşık 3-4 senedir max factor creme puff kullanıyorum..ekstra fondoten gereği hissetmedim hiç ama artık hissediyorum :27: Bişey sorucam ben pudrada 41 numara kullanıyorum.fondotende de aynı mı renk numaraları , ve tam olarak adı ney fondotenın bahsettiğinz?

pudrada 41 kullanıyorum bende :) Lasting Performence fondoten 105 kullanıyorum canım ben..

heryerde değişiyor canım : ) 45 - 68 arası diyim ben sana:)

Son düzenleme:
MAX FACTOR fondotenini alıcaktım girdim bi kozmetikçiye 60 dedi gram indirim yapmadı...sonra ben de netten inceledim creme puff pudrasını netten sipariş ettim 46 tl ama yorumları okudum çok methetmişler bu arada buğday tenliyim 41 no aldım

Back