• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Vazgeçemeyeceğiniz max factor pudra ve fondoten

arkadaşlar lancome yi denedinizmi hiç çok güzel.fondoteni sürüyorsunuz ama sanki fondoten değil harika.krem fondoten zaten.ben fondoten kullanmayan biriydim.ama makyajımı kendim harika yaparım öylede söylerler.arkadaşın sayesinde bende lancome kullanıyorum gerçekten çook memnunum.iki katta pudrası var biri simli diğeri mat.bazen tek pudrasını sürüyorum ve o bile harika oluyor.arkadaşın eşi getirtmişmi 50 ytl di.normalde dahada pahalı...tekrar isticem çook memnunum...kaydirigubbakcemile5

ben de max factorun lasting performance (106) fondötenini ve creme puff (55) pudrasını kullanıorum.. pudrasından daha çok memnunum bir ara 13 numarasını kullanmıştım hiç memnun kalmadım koyu kahve bir rengi var

gökçe tavsiyene uyup 106 fondötenime 55 pudra aldım..çok memnun kaldım canım..pembeliği olmasın istiodum ölede oldu çok saol...

kızlarr bende lastinig performansı kullandım ama böle porselen gibi dursun istiyorum sanki olmuyor şimdi yeni bi fondoten alıcam acaba yine max mı alsam yoksa loreal true match mi denesem

ınternetten MF creme puff 85 numarayı 5 liraya satın aldım. Light n gay diye geçiyo. Ancak ne max factor sitesinde ne de diğer sitelerde 85 hakkında bir açıklama göremedim. 85 Numara translucent (05) ve beige (13) arası bir renk gibi duruyor. Tenime de gitti aslında. Ama bu numarayı diğer ürünler arasında görmediğimden huylandım şimdi. Sahte filan olmasın. :1no2:

5tl olması imkansız canım bende kullanıyorum en son35tl ye almıştım güvendiğin bir tmağazada karşılaştırabilrisin artık herşeyin sahtesini yapıyorlar :utangac:

meraba kızlar ben beyaz tenliyim bende bu pudradan almak istiyorum.yalnız sivilcelerim var onları kapatsın istiorum.fakat fondöten pek kullanmak istemiorum.pudra yeterli oluo bana.brzda yüzüme aydınlık versin rengini açsın istiorum.sizce hangi numarasını almalıyım?

ınternetten aldığım ürünü mağazadaki örneği ile karşılaştırdım. Ambalaj olarak aynı. Sadece 85 numara önceden üretilen ve artık üretilmeyen bir pudraymış. Ellerinde kalmışsa onları internetten satışa sunmuş olabilirler dedi kız. Benim aldığım sitedeki ve internetteki diğer yabancı sitelerdeki benzerlerinin de 5£ gibi komik rakamlara satılmasının nedeni bu. Peki sizce eski bir ürünü kullanmak cildime zarar verir mi? Kokusu gayet güzel. Dokusunda da herhangi bir sorun yok ve çabuk uçuyor olmasının dışında - ki bu diğer numaralar için de söylendi- işimi görüyor. Sizce makyaj ürünlerinin bayatlaması gibi bir şey söz konusu mudur?:bbo: Sonuçta 5-6 yıldır kullandığım farlarım ve allıklarım da var. Üzerinden zaman geçti diye bunları atıp yenisini almıyorum ve bitene kadar kullanıyorum. Kullanmalı mıyım sizce bu pudrayı da?

Son düzenleme:
kızlar ya 81 numara çok koyu resimde hatta en koyulardan nasıl beyaz tenliler kullanıo şimdi almaya gidicem ama beyaz tenime hangi renk uygun anlayamadım ben catherine arley de 06 kullanıyrum yıllardır severim çok ama bi bunu da deneyeyim dedim alıcam.hangi nosuna bi türlü karar veremedim ya en korktuğum koyu olması maske gibi bazı kızların berbat duruo.
help me:(

watsondan aldım yeni bence olağanüstü bi yanı yok 81 numara aldım beyaz tenliyim die kapatıcılık iyi değil.koyu renkleri maske gibi durur die 81 aldım yüzümün rengine uygun ama kapatıcılığı beğenmedim akşam şimdi tabi gündüz bide bakmak lazım aynaya.
ama 42 lira verdim bnm mis gibi catherine arleyime su dökemez hemde 5 liracık hatta bazı yerlerde 3.5 liraya bile bulunuo küçük şehirlerde.
off umarım yrn beğenirim tek iyi yanı yumuşak oldu cildim .

canım ben buğday tenliyim ve 41 kullanıyorum..

yıllardırda devam ediorum kullanmaya..

çok amaaa çok memnunum. çevremdekiler hep ne kullanıyorsun diye soruyor..

ben de creme puff çuyum arkadaşlarkaydirigubbakcemile3
55 numara candle glow kullanıyorum huylu bi cildim olmasına rağmen hiçbi kaşıntı vs yaşamadım süper bi ürünzemuszemus

ben beju,lancome,estee,loreal true,infailable kullandım(ayrıca flormor,meybeline,avon..)
max factör lasting de karar kıldım en iyisi bu kesinlikle
ama üstüne pudra sürmüyorum kırışıklıklara dolar diye korkuyorum yani kırışıkları belli eder yaşlı gösterir diye

yıllardır kullanırım max factor pudram 41 fondotenimde 105 soft çook memnunum kapatıcılığı süper gerçi ölee sorunlu bi cildim yok ama seviyorum makyaj yapmayı çook ta pahalı yaaa.. peki daha uygun fiyatı olup kapatıcılığı iyi olan önerebileceğiniz bi marka varmı ??

Back