• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Vazgeçemeyeceğiniz max factor pudra ve fondoten

bayanlar....niçin cildinize birsürü zararı olan şeyleri sürmek yerine daha doğal şeyler kullanmıyosunuz ...mineral makyajı iiii bi seçenek olabilir hemde cilde hiç bir zararı yok son kullanma tarihi bile yok zor gelirse yıkamadan yatma özgürlüğü bile var hemde çk güzel .çk kaliteli.cildi kadife gibi yapıyo.çk ünlü yıldızların bile artık bunları kullandığını biliyormuydunuz........bence DENEMEYE DEĞER.sıradan kozmetik ürürnlerin cildinize verdiği zararları birdaha düşünün derim......

merhaba ..

nasıl birşey ki bu minarel makyjı acaba ?

ya bende 13 kullanıyorum ama koyu geliyor sizce hangi numarayı kullansam ondan açık olur 5 saydam bi renkmiş deneyen varmı 41de çok övüyolar burda kafam karıştı

bende kendimi bildim bileli kullanıorm normalde pudra tek basına yetio kapatıcı ozelligide war cunku osel gunlerde fondotenyle brlikte kullanıorm we gercekten cok hoşşş oluoo

Ben bugun aldım mac'ın creme puff 'unu daha kullanmadım tabiki ama bukadar övüldüğüne göre sevindim böyle olmasına :)

kızlar bende bugün aldım maxfactor cream puff ama biras koyu almışım sizce hangi rengi daha doğal durur ayrıca ben buğday tenli biriyim çok esmer göstersin istemiyorum hı bu arada şunuda sölyeyim gerçekten ipeksi bi görünüm sağlıo

ben de 2 gün önce 5 numarasını aldım aldım daha kullanmadım ama benmkisi bugday tene daha uygun sanırım ben beyaz tenliyim 81 numarası pembe beyazdı onu denemek istedim sivilce problemim oldugundan alamadım kapamaz diye ama dokusu güzel ewet ben memnunum

bi parfümeri indirim yapmış 25 liraya aldım ben. ama normalde 30 un üstünde sanırım... bayağı bi gidiyor ama değer yani...

bende şimdi internetten araştırırken bir kac not buldum belki işinize yarar kızlar..
bende beyaz tenliyim.. dışardan alışveriş yapma imkanım pek yok,o yüzden internetten alışveriş yapıyorum..

05 : saydam bir renk
13 : bronz bir renk koyu buğday tenlilere
41 : buğday tenlilere
42 : esmer tenlilere
53 : beyaz tenli cildine canlılık isteyenlere (pembe tonlarında)
55 : cok cok ucuk pembe,beyaz tenlilere
59 : soluk buğday tenlilere pembe tonlarında
81 : pembe beyaz cok acık,göz altına aydınlatma olarakda kullanılabilir

bu durumda ben 53 ve 81 i almayı düşünüyorum.. :delphin:

ben 41 aldım canım.
uzun süredir onu kullanıyorum memnunum

59 numara kullanan var mi esmerler icin hangi renk iyi olur acaba?

Back