- Konu Sahibi chocolatestar
-
canım kalıcılıkları iyi akşam eve gittiğimda tastamam gözümde oluyor hala.
yanlız biraz pigmentasyonu düşük. yada ben daha pigmentasyonlu birşey bekliyordum beklentimin altında kaldı bilemiyorum.
birde far bazı alıp onunla deneyeceğim.
mua ingiliz firması gittigidiyorda da satılıyor direk kendi firmasından da alabiliyorsun.
mua cosmetics yaz arat gelir googledan.
kozmetik yasağına rağmen ben bir cesaret kendi firmasından aldım sorunsuz geldi ama tabi risk herzaman var.
heaven and earth diye bir paleti daha var muanın o daha pigmentasyonluymuş ben aldıktan sonra öğrendim malesef bilsem onuda alırdım.
bu paletlerin orjinali urban decay firması aslında naked 1-2-3 diye muhteşem far paletleri var ancak türkiyede satılmıyor yurtdışı siteleride Türkiyeye yollamıyor.
ıslak hiç kullanmadım ne desem yalan olur.
dediğim diğer palette bu.
Eki Görüntüle 943266
canım kalıcılıkları iyi akşam eve gittiğimda tastamam gözümde oluyor hala.
yanlız biraz pigmentasyonu düşük. yada ben daha pigmentasyonlu birşey bekliyordum beklentimin altında kaldı bilemiyorum.
birde far bazı alıp onunla deneyeceğim.
mua ingiliz firması gittigidiyorda da satılıyor direk kendi firmasından da alabiliyorsun.
mua cosmetics yaz arat gelir googledan.
kozmetik yasağına rağmen ben bir cesaret kendi firmasından aldım sorunsuz geldi ama tabi risk herzaman var.
heaven and earth diye bir paleti daha var muanın o daha pigmentasyonluymuş ben aldıktan sonra öğrendim malesef bilsem onuda alırdım.
bu paletlerin orjinali urban decay firması aslında naked 1-2-3 diye muhteşem far paletleri var ancak türkiyede satılmıyor yurtdışı siteleride Türkiyeye yollamıyor.
ıslak hiç kullanmadım ne desem yalan olur.
dediğim diğer palette bu.
Eki Görüntüle 943266
sephorada yok mu urban decay ?
Ben bronz tene sahibim, ve kıvırcık saçlıyım. Çok fazla ürün kullanmıyorum onun için. As olan saçlarım benim için
dosya yüklemede hata yaşıyorum o yüzden markalarını yazıyorum.
1. avon argan yağlı bakım yağı, saçımın kırılmasını vs engelledi ve besledi. 1 yıldır saç kestirmiyorum.Mutluyum
2. yeni tanıştığım pantene ince telli saçlar için besleyici saç köpüğü, altın sarısı bir kutusu var 8 tl civarı. Müthiş uyumlular saçımla
3. avon 3 boyutlu maskara, çıktığından beri tek kullandığım rimel.
4.golden rose yada max factor eyeliner.
5. golden rose golden allık, sadece pırıltı katıyor.
6. nivea vişneli dudak besleyici balm
1 numara avon argan yağı bakım yağını mutlaka deniyeceğim
kırıklardan saç kestirmekten saçım hep aynı boylarda kaldı 2 senedir.
pantene ince telli saçlar için köpük nasıl . benimde saçlarım çok ince zayıf maalesef. hemen de sönüyorlar ...
canım ürün bu( http://www.pantene.com.tr/sac-bakim-urunleri/ince-telli-saclar-icin-bakim/guclendirici-sac-bakim-kopugu ), banyodan sonra sürüp öyle kurutuyorum. Çok memmunum ilk sanki sert gibi oluyor sonra yumuşuyo doğal saçın halini alıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?