Merhaba arkadaşlar, burada olmazsa olmaz 6 ürünümüzü resimleriyle paylaşalım ve neden onlardan vazgeçemediğimizi kısaca açıklayalım. Ben böyle tematik çalışmaları yabancı sitelerde görüyorum, gerçi orada video şeklinde ama biz burada resim koyarak uygulayabiliriz diye düşündüm.
Seçeceğiniz ürünlerden biri mutlaka saç ürünü, biri mutlaka cilt ürünü olmalı. Geri kalan dört tanesi ise makyaj ürünü, makyaj aksesuarı vs. olabilir. İşte benim vazgeçemeyeceğim 6 ürün:
1) Selective Professional Magic Control Saç Serumu Kuaförümün tavsiye ettiği bir ürün, saç ıslakken sürünce hem taranmasını kolaylaştırıyor, hem elektriklenmesini ve kabarmasını engelliyor, hem de saçı parlatıyor.
2) Uriage Creme Lavante Temizleme Kremi Bu kremin yapısı çok yumuşak ve süt içeriyor, aynı zamanda bebek şampuanı ve vücut temizliği için de kullanılabiliyor, göz çevresinde de kullanılıyor ve makyajın tüm kalıntılarını çıkarıyor. Cildimi bir ayda inanılmaz değiştirdi.
3) Givenchy Phenomen'eyes Mascara Kirpikleri hem uzatan hem de kıvıran bir maskara, fırçasının top şeklinde olması her yöne rahat bir şekilde hareketini sağladığı için tüm kirpiklere rahat bir şekilde uygulanıyor, ağırlık yapmıyor ayrıca göz altına da akmıyor.
4) Too Faced Kabuki Fırça Çok yoğun ve yumuşak bir fırça, üstelik sentetik olduğu için hayvanlara boşu boşuna zarar verilmemiş oluyor, allığa ya da pudraya sadece dokundurmak bile yeterli. Ürünü fazla kaçırma riski var yoğunluğundan dolayı, ama çok güzel dağıtıyor.
5) MAC 4'lü far seti İçindeki farlar sırasıyla Stars'n Rockets, Trax, Tilt ve Vex. Herhangi bir kıyafetimle uyumlu olacak renkler seçtim alırken. Stars'n Rockets pembe/lila arası bir renk, Trax sedefli bir bakır, Tilt yeşil içeren bir mavi ve Vex pembe ışıltısı olan bir gri.
6) Stila Convertible Color Allık - Fuschia Krem allık, dudağa da uygulanabiliyor. Elmacık kemiklerine biraz dokundurup yaymak yeterli, doğal bir kızarıklık sağlıyor, yapışkan değil, hem de gün boyu kalıcı.
Evet seçmek biraz zor oluyor, ama siz de katılırsanız eğlenceli olur bence, hem hepimiz fikir sahibi de oluruz... =)