- Konu Sahibi chocolatestar
shıseidonun başka ürünleri hakkında bilgin varmı mesela pudraları fondoteni. yağlı ciltler için
shıseido'nun smoothing compact fondöten kullanıyorum (iç yedek 100 tl) çok memnunum tavsiye ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
shıseidonun başka ürünleri hakkında bilgin varmı mesela pudraları fondoteni. yağlı ciltler için
Bu Pudranin kapaticiligi cok iyi, yüzdede pudradan cok fondoten gibi duruyor...
Eki Görüntüle 782165
Master Dramam Kapkara cikiyor, kötü tarafi cabuk bitiyor...
Eki Görüntüle 782166
Kasinan, kupkuru cildimin mis kokulu kurtarcisi
Eki Görüntüle 782167
Nemlendiricim...
Eki Görüntüle 782168
Kil maskesi...
Eki Görüntüle 782170
Senelerdir degistiremedigim...
Eki Görüntüle 782171
Canım merhaba.. Kil maskeni nereden alıyorsun.. Tam markası ve nerede bulabilirim acaba?
Canim ben bu resimdekinin aynisini bursada bi aktardan almistim, 15 TLydi sanirim...
Markasi "Natural Herbal Skin Mask"
Internete ismini verdiginde bi kac alis veris sitesine cikiyor... Gittigidiyorda bile var...
ben hiç mua marka kullanmadım.kullandığım markalar alıx avıen ve mac onların dışında farlarda flormarı da beğenirim. ama sizin yayınladığınız pastel tonlu farlar çok hoşuma gitti. gerçekten günlük hayatta vazgeçilmez olur. nasıl kalıcığı canım. ıslak kuru kullanılıyormu??vazgeçemeyeceğim denmez ama günlük makyajımda kullandıklarım.
1- mua undressed/undressed me too far paletleri. (urbandecay naked 1 ve 2 nin çakması. bu ürünler Türkiyede satılmadığı için kullanıyorum pigmentasyonları ud ler gibi değil tabiki)
2- loreal voluminous rimel. (aslında başarılı bir rimel benim hacimli kiprik isteğimi karşılıyor ancak yeni almış olmama rağmen sanki bitmişte ben içinden malzemeyi can hıraş çıkarıyormuşum gibi fırçaya ürün çok gelmiyor.)
3- the balmın hotmama allığı ve muanın lolly allığı.
4- the balmın mary lou aydınlatcısı ve muanın undress your skin aydınlatıcısı.
5- ruj olarakta pastelin ruju ve muanın rujlarını karıştırıp kullanıyorum ki muanın rujları bitsin çünkü muanın kesinlkle rujları başarısız.
Eki Görüntüle 942988 Eki Görüntüle 942991 Eki Görüntüle 942994 Eki Görüntüle 942996 Eki Görüntüle 942998 Eki Görüntüle 943000 Eki Görüntüle 943007
ben hiç mua marka kullanmadım.kullandığım markalar alıx avıen ve mac onların dışında farlarda flormarı da beğenirim. ama sizin yayınladığınız pastel tonlu farlar çok hoşuma gitti. gerçekten günlük hayatta vazgeçilmez olur. nasıl kalıcığı canım. ıslak kuru kullanılıyormu??