- Konu Sahibi chocolatestar
-
physicians formula maskara ve sıkıştırılmış pudra
Logona dudak balmı
The body shop deodry koltukalti mumu
ck euphoria edp
valla altıncıyı bulamadım ya da henüz satın alamadım herhalde
The body shop deodry koltukalti mumu
bu nasıl bir şey canım terlemeyi mi önlüyor
Eki Görüntüle 486951
Kozmetik delisi biri olarak çok çok marka deniyorum,ama karşılaştırmalarım sonucu fiyat/kalite oranı en iyileri paylaştım.
1-Nemlendirme:Cildim sorunlu dönemindeyse Effectlar Duo değilse Neutrogena
2-Neutrogena Göz makyaj temizleme:Lancome ile aynı seviyede diyebilirim
3-Este Tonic:Cildi çok güzel arındırıyor
4-Maybeline Maskara:Lancome Hypnoze Drama ile aynı hemen hemen,zaten aynı grup
5-Flormar Göz Kalemi:Her rengi süper akmıyor,çok yumuşak sürülüyor,mac kaleme benzetiyorum ben
6-Otacı Saç Bakım Yağı:Her marka denedim ama bunu yıllardır bırakamıyorum,haftada 1 kullanırsam dökülmeyi kesiyor
teşekkür ederim hassasiyetin için sana katılıyorum bu konuda ama şöyle birşey var,bu testleri hangi markaların yaptığına dair kesinleşmiş bir bilgi var mı?
biliyorsunuz ki rekabet ortamında birçok marka başka markanın satışlarını etkilemek yada başka art niyetler için ortaya asılsız iddalar atarak tepki oluşturmayı hedefliyor,özellikle sosyal medyalarda
sizinde mail kutunuza defalarca böyle asılsız şeyler gelmiştir yok şu suyun içinde zehir var gibi hatta altında birde birinin imzası olur.ama o kişiye asla ulaşamazsınız...
bir şu var ki kullandığımız çoğu ilaç ve aşı da hayvanlar üzerinde test ediliyor..
hemen araştırmayı yaptım merak etme,yine de kulak vermek lazım haklısın.bundan sonra dermologica'ya devam etmeyi düşünüyorum(zaten pek bi seçenek te kalmadı yapmayan çoğu marka ülkemizde yok). peki body shop?onun ismine 2 listede de rastlayamadım...birçok marka 2 listede de yok ama olanlara dikkat etmeli evet.
loreal triple bende kullandım ama benimki tüpteydi, ben kavanozları sevemiyorum. cildin nasıl? bana yaz için fazla geldi
tek çeşit mi bunlar yoksa karma kuru yağlı için başka çeşidini gördün mü
Cildim karma canım,, yanaklarım kuru burun ve alın bölgem çok az yağlıya dönük.
Benim cildime müthiş iyi geldi bu krem. Yağlandırmadan nemlendiriyor, parlama da
yapmıyor. Yaz kış severek kullanıyorum. Tüpte olanı hiç görmedim, zaten bütün kremleri
kavanozda kullanıyorum ben.
Bildiğim kadarıyla ürünün birkaç çeşidi var ama emin değilim canım. Direk buna saldırdığım
için dikkat etmedim
Eki Görüntüle 486951
Kozmetik delisi biri olarak çok çok marka deniyorum,ama karşılaştırmalarım sonucu fiyat/kalite oranı en iyileri paylaştım.
1-Nemlendirme:Cildim sorunlu dönemindeyse Effectlar Duo değilse Neutrogena
2-Neutrogena Göz makyaj temizleme:Lancome ile aynı seviyede diyebilirim
3-Este Tonic:Cildi çok güzel arındırıyor
4-Maybeline Maskara:Lancome Hypnoze Drama ile aynı hemen hemen,zaten aynı grup
5-Flormar Göz Kalemi:Her rengi süper akmıyor,çok yumuşak sürülüyor,mac kaleme benzetiyorum ben
6-Otacı Saç Bakım Yağı:Her marka denedim ama bunu yıllardır bırakamıyorum,haftada 1 kullanırsam dökülmeyi kesiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?