• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vazgeçemediğiniz Oje Markası ve Rengi Hangisi ?

canım ben golden rose un 168 nosunu kulanıyorum güzelde ayrıca flormarın beyaz ojeleri var kz:emir_bebek:lar fransız manikürü için süper hep onları kullanırm vazgeçemem asla

kesinlikle flormar319, hem sade hem kibar...

Ne renk bu Flormar 319, merak ettim şimdi. herkesi neredeyse onu yazmışCADIARZU, ben hiç numarasına filan bakmam, hoşuma giderse alırım.

Bir oje hastası olarak kesünlükle denemem icap eder:1closedeyes:

Ne renk bu Flormar 319, merak ettim şimdi. herkesi neredeyse onu yazmışCADIARZU, ben hiç numarasına filan bakmam, hoşuma giderse alırım.

Bir oje hastası olarak kesünlükle denemem icap eder:1closedeyes:

flormar 319 rakı beyazı tatlım....yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

Flormarın aklınıza gelebilecek her rengi mevcuttur bendesengözlerimebaksanab
Tırnaklarıma çok özen gösteririm oje koleksiyonum epey geniştir:icecream:

Ojesiz kendimi eksik hissederim. Temizlik yaparken mahvoldukları için çoğunlukla her sabah yada 2 günde bir sabahları iş yerinde daha kimseler gelmemişken hemen kırmızı ojemi sürerim. Flormar 48 çoğunlukla, bronzlaştığım zamanlar flormar 321 (kırmızının daha nar çiçeği tonu oluyo) süper durur. Ama asla uzun tırnak kullanmam kısa ve küt olmalı. Tabiki arada da french...
:dance: :dance: :dance:

Ule bu French dediğiniz noliyi fisfisfis

Cahil kuzu alda oku sengözlerimebaksanab

Manikür

Tırnaklarınızı temizledikten sonra elinize yumuşatıcı bir krem uygulayın. Böylece elleriniz nemlendirilmiş, tırnaklarınız da canlandırılmış olur.

Tırnaklarınızı orijinal şekline sadık kalarak törpüleyin: Oval, kare veya yuvarlak.
Yumuşak bir törpü kullanın, sert törpüler tırnakları bozar. "Git gel" şeklindeki törpülemeden kaçının. "Dıştan içe" doğru törpülemeye çalışın.

Dört yüzeyli bir törpüyle tırnaklarınızın çiziklerini yok edecek şekilde yüzeyini düzeltin.

Manikür çubuğunun ucuna (tahtadan yapılmış çubukları tercih edin) pamuk dolayarak oksijenli suya batırın ve tırnağınıza doğru uzamış olan etlerinizi iterek yumuşatın. Bir manikür pensiyle bu ölü etleri düzgünce kesin.

Manikürü, tırnaklarınıza kalsiyum bazlı bir kuvvetlendirici sürüp kurumaya bırakarak bitirin.

French

Manikür elleri son derece bakımlı gösteren bir manikür ve oje uygulama stilidir.

Tırnaklarınızı kısa ve küt olarak olarak törpüleyin.

Tırnaklarınızı kuvvetlendirmek ve ojenizin ömrünü uzatmak için bir kat renksiz kuvvetlendirici uygulayın.

Tırnağınızın beyazına (uç kısmına) bir kat beyaz mat oje sürün. Bu işlemin kolayca yapılması için kendinden yapışkanlı bir kağıtla tırnağınızın geri kalanını kapatabilirsiniz.

Bir pamuklu çubuğu hafifçe asetonla ıslatıp taşırdığınız kısımları temizleyin.

Uç kısımlara uyguladığınız beyaz ojenin tamamen kuruduğundan emin olduktan sonra, tırnağınızın tümüne pembe, bej veya açık mor gibi natürel renkte bir oje sürün.

Kurumaya bırakın ve diğer elinize geçin.

ahan bu oluyor kuzu kafa :icecream:

image110.jpg

benim kırmızı ve pembe tonlarını çok severim
koyu renkleri yani
favorim siyah ve bordodur::))

Cahil kuzu alda oku sengözlerimebaksanab

French

Manikür elleri son derece bakımlı gösteren bir manikür ve oje uygulama stilidir.

Tırnaklarınızı kısa ve küt olarak olarak törpüleyin.

Tırnaklarınızı kuvvetlendirmek ve ojenizin ömrünü uzatmak için bir kat renksiz kuvvetlendirici uygulayın.

Tırnağınızın beyazına (uç kısmına) bir kat beyaz mat oje sürün. Bu işlemin kolayca yapılması için kendinden yapışkanlı bir kağıtla tırnağınızın geri kalanını kapatabilirsiniz.

Bir pamuklu çubuğu hafifçe asetonla ıslatıp taşırdığınız kısımları temizleyin.

Uç kısımlara uyguladığınız beyaz ojenin tamamen kuruduğundan emin olduktan sonra, tırnağınızın tümüne pembe, bej veya açık mor gibi natürel renkte bir oje sürün.

Kurumaya bırakın ve diğer elinize geçin.

Haaaaaa, öyle desene be benneyaptımki

ayy hiç uğraşamam valla, ne öyle sür allah sür:1closedeyes:

iyi, sen kaşık neyim kullanma çorba içerken, nasıl olsa doğal kaşık var sende Mahbile, iç dur çorbanıtatlicadiarzu

Çok komik kuzu :1closedeyes:
Senelerdir böe tırnaklarım tabi bu kadar uzun degil ama hiç bi sorun yaşamadım,bakımlı tırnakları çok severim

herkes gibi bende flormar kullanıyorum...
pastel oje'yi denediniz mi...???sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

ayyyy hakikaten güzel görünüyormuş beee:asigim:

Ama böyle düzgün süremem ki ben mat beyaz ojeji. Nerdeeeee:çok üzgünüm:

kuzucum onun da kolayı var
fransız manikürü setleri mevcut
4 milyon falandı en son
o beyaz kagıdı yapiştirip o şekilde boyuyorsun
süper görünuyor
hiç bir zorlugu yok şakkıdı

684762001173983517468787_0_0.jpg

Back