• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vazgeçemediğiniz Oje Markası ve Rengi Hangisi ?

ben ya french yaptırıyorum ya da kırmızı-bordo renklerini sürüyorum
favorim flormar 348 koyu bordo özellikle benim gibi beyaz ellerde güzel duruyorşakkıdı

Evet arkadaşlar..soru gayet açık...

ilk olarak ben söyleyim... makyaj çekmecemde mutlaka her zaman

Renksiz bir parlatıcı
Metalik gümüş oje
Metalik pembe oje
ve beyaz oje bulundururum

şu anki kullandıklarım flormar no 102 (gümüş rengi)
flormar no 222 (metalik pembe)
flormar no 16 (beyaz)

siz neler kullanıyorsunuz ?hangilerinden vazgeçemiyorsunuz.... ve size göre vazgeçilmez kılan nedir ?

Aynıları benimde çekmecemde mutlaka olur.

Kızlar bu franch dediğiniz noluyor, yenilir mi içilir mi??fisfisfisnaniknanik

french yada kırmızı kullanıyorum marka önmeli değil ama mavala trind gibi markalar gerçekten farkedilir yinede bütün kullanılan ojeleri bu markalardan almakta pek mantıklı değiğlk bence.tırnak sertleştirici besleyici gibi ürünleri bence bu tür markalardan alınabilir.flormarında kalsiyumu sertleştiricisi Q10 bende ama bilinçli kullandığımı söyleyemeyeceğim.
size bi tavsiyede bulunabilirim; flormarın (farklı markalarında var) sertleştirici ojesi rakı beyazında sanki işe yarıyo gibi yani rakı beyazı yerine kullanılabilir, ben öyle yapıyorum.

benim tırnaklarım çok zor uzuyor. Önerebileceğiniz bir ürün var mı? ya da yöntem? ayrıca TUTU mavala manükürü diye bir olaydan bahsetmiş o nedir?

Bende manikür yaptırmak istiyorum ama yaşım küçük olduğu için utanıyorum kuaföre gidince manikür yapan kızdan aslında 16 yaşındayım ama yinede çekiniyorum bana önerebileceğiniz kendim yapabileceğim bir şey var mı?

flormar 112 metalik gri vazgecilmezim ya bulana kadar ne haller cekiyorum cok sürdügüm için cabuk bitiyo:D bi de bordo ve kırmızı da her zman bulunur

Benim de oje çantamda mutlaka şeffaf parlatıcı bulunur,ayrıca pastelin mat koyu kırmızı ojesi ve yine pastelin sedefli bordo ojesi süper,bi de golden rose'un şisesi üçgen biçiminde olan oje serisi var 02,03,04 çok doğal renkler çok güzel,çok memnunum,french yapmak için harikalar ve hemen kurumuyolar,sonuna kadar kullanabilirsiniz

loriall severim ben..genelde acik renktir metalik pembe filan ama esim illaki koyu renk sever..arada bordoo yapiyorum ozaman tüm dikkatim tirnakalrimda oluyor ama rahat hareket edemiyorum nedense..

flormar 310 ve 319 franch için vazgeçilmez ojem...

Aynen canım.Metalik ojenin bana yakışmadığını düşünüyorum.Bir de veritanın beyaz tonundaki ojelerini kullanıyorum.Öneririm kızlar çok kaliteli bir oje fiyatına göre.Hemen çıkmıyo tırnaktan.

ben oriflame'nin OJELERİNİ KULLANIYORUM FİYATLARI TUZLU AMA ARALARINDA EMİN OLUN COK FARK VAR BIR HAFTA BOYUNCA ÇİZİK BİLE OLMUYO
RENK TERCİHİMDE PEMBE BEYAZ KIRMIZI

walla benim tırnaklarım kendimi bildim bileli hep bakımlıdır
herkes imrenir :sm_cool::sm_cool:
flormar 319
flormar true color 20 buda diğerine benziyor zaten ama çok dayanıklı
şu anda tırnağımda var mesela bu 3.gün ama hiç soyulmadı bile:sm_cool:
ayrıca bordo tonlarını çok severim genelde maybelline
bide parlak simli falan omıycak benim ojelerim mat kullanırm

kesinlikle oriflame diyorum renkler hem çok güzel hemde kalıcı indirimleri takip ederseniz uygun fiyatada alırsınız....bi kere kullanmanız devamını getirecektir

bende genelde flormar kırmızı kullanıyorum ama ben iki güne bir oje sürerim farklı renklerde ama kırmızı vazgecilmezim....1 tane de kaliteli bi ojem ardır dierleri ucuzdur

herzaman ya french ya da kırmızıdır tırnaklarım, golden rose 262 çok iyidir tavsiye ederim, yaa bence abartmaya gerek yok yani, fiyatları idare edenleri kullanırım genelde, flormar, avon.. çünkü oje alt tarafı 2 gün sonra sıkılıyo canın başka renk sürüosun ne gerek var..

Back