• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vazgeçemediğiniz Oje Markası ve Rengi Hangisi ?

polish.jpg

selam arkadaşlar bende asla kırmızıdan vazgeçemem özellikle ayaklarıma kırmızıdan başka bişe sürmem beyaz ojede severim bide mor ve fuşya renklerde hoş duruyo oje sürmeden durmam nerdeyse allahtan sararmıyo tırnaklarım

kızlar belki yeri değil ama benim tırnaklarımın üstü soyuluyo bildiğiniz bi tedavi yöntemi var mı????a.s.

kırmızı çok severiim bide açık kırmızı var baya o da çok güzel duruyor
geçen sene teyzem bana patlıcan morluğunda bi oje getirmişti siyah gibi ama değil o çok güzeldi ama bitti bi dahada bulamadım :(
tırnaklarımı bir türlü şekle sokamadığım için güzel durmuyor tabi cila ve beyazla idare ediyoruz

kırmızı çok severiim bide açık kırmızı var baya o da çok güzel duruyor
geçen sene teyzem bana patlıcan morluğunda bi oje getirmişti siyah gibi ama değil o çok güzeldi ama bitti bi dahada bulamadım :(
tırnaklarımı bir türlü şekle sokamadığım için güzel durmuyor tabi cila ve beyazla idare ediyoruz

catherine arley de var canım yeni aldıma.s

kesinlikle flor mar bordo ve rakı beyazı (319 olarak da bilirsiniz) vazgeçilmez renkler. tabi cila da gerekli. genelde koyu renk ojelerin altına sürüyorum leke bırakmasın diye :)

flormar 104 numara
ve kesinlikle oriflamenin ojeleri çok kaliteli ve renkleri çok hoş

flormar ojede bir numara bence de a.s

kırmızı vazgeçilmez rengim..her tonu, nar çiçeği, koyu kırmızı, açık kırmızı, bordo fark etmez

bir de

fuşya pembe ya da benzeri koyu pembe renkleri kullanıyorum..

Back