Vazgeçemediğiniz Oje Markası ve Rengi Hangisi ?

ben french manikur yapiyorum hep bu yuzde mat beyaz kiik beyaz ve parlatici mulaka vardir.ayrica kan kirmizisindan asla vazgecmem.

Benim vazgeçilmezim mevsim yaz sa açık renk kemik veya kırık beyaz sedefli ojeler, sonbahara doğru bakır kızılları, kışa yaklaşırkende koyu kırmızı tonlar, mürdüm, vişne çürüğü çok yakışıyor. Korkmayın koyu renklerden... a.s.

frenc ve kırmızı tonları başka hiç renk yok çok parada vermem flor mar alırım buzdolabında saklayın uzun zaman giderrr açıkta fırçalar bozuluyo

o kadar çok çeşit marka kullanıyorum ki az önce kalktım üşenmedim saydım tam 10 çeşit marka varmış bende meğer.markaya pek önem vermem aslında ama yine de ojenin çok da kalitesiz olmamasına dikkat ederim.benim tavsiye edebileceğim markalar;revlon,maybelline.
vazgeçilmez renklerim ise;parlatıcı,lila,pembe,kırmızı,siyah.

maybelline express (artık pek her yerde bulunmuyo () ve alix avien, ojede fırçanın uzun olması çok iyi oluyor

slmlar benimde vazgeçemediklerimden bir iki tanesi flormar 319 ve flormarın mat beyazıyla frenç yapmaktır iyi akşamlar hoşcakalın

kemik rengi vazgeçilmeszim bide kalite olsun da ne olursa olsun ama kemik rengi vazgeçilmezimm bide şarap beyazı

Alex Avien'den şaşmam. Allah da şaşırtmasın.
French başta olmak üzere, rakı beyazı, kırmızı, bordo, sedefli beyaz ve ten rengi tercihlerim arasındadır.

ben charme,rival de lop,birde essences,den kullaniyorum genelde french yaparim .beyaz ve ten rengi tonlarini tercih ederim.birde türkiyeden flormar almistim 12 numara güzel bir kirmizi,hosuma gitmisti aldim ama fazla kullanmam

avonun ojeleride cok kaliteli renk olarak ben kumral oldugum icin acik tonlar kullaniyorum mesela sedef pembe ve parlak beyaz cok sevdigim renkler ara sira üsenmesem french yapiyorum

sanırım çoğunluk flormarda hem ucuz hem kaliteli geliyo insana ben de flormar diyorum fakat aldığım her rengi eşit şekilde seviyorum hiçbirinden vaz geçemiyorum

ben FlorMar 321i ve genelde FlorMar 319u kullanıyorum.
321 kırmızı,bu aralar en çok satılan ojeymiş,
319u da beyaz ojeyle kullanıyorum french manikürün üzerindeki renk.

flormar 319 tabii ki....klasik...manikürcüm kustu, ben bıkmadım... ama evlenip muğlaya taşındığımdan beri sadece ayaklarıma sürüyorum...97-98den beri...
:sm_cool:bnde muglalıyım slm bn oje de koyu renklerı sewerım kırmızı bordo sıyah french parlatıcı marka flormar bn begenıorum :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…