• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vazgeçemediğiniz Oje Markası ve Rengi Hangisi ?

flormar 02 kırmızııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

kesınlıkle flormardan harıc hıc bır ojeyı kullanmıorum cok guseller
french ıcın mat beyazı rakı beyazı uzerıne nazar boncugu ııcn de lacıvert olanı
kırmızınnda hemen hemen her tonunu sevıorum

ben ojede markaya bakmam rengi seviyim yeterlidir.
en çok sevdigim ve kullandıgım renkler;
kırmızı ve tonları
pembe ve tonları

maybelline'in ojelerini çok sevdim.
31 peach pie, 18 soft mint, 70 ballerina :)
flor mar, 128 bordo ve 12 soğan kabuu çok güzel =)

kızlar chanel oje kullanan var mı aranızda acaba?
doğru düzgün oje istiyorum ya, hiçbirinden memnun değilim bnmkilerin. :dilcikar:
lancaster faciasndan sonra marka oje almam demiştim ama chanel hakkında çokkk güzel yorumlar okudum.
fikri olan var mı??? :uhm:

bunları buldum nette

antilopewo9.jpg
_
bluesatinshadetw0.jpg

flamingoxy9.jpg
_
chanelkaleidoscoperv1.jpg

en çok da buna bayıldımm
chanelfall2008goldfictize3.jpg

flormar 240 :dance:

grnt0104cw4.jpg

gareng arkadaşım çok iyi bir iş yapmışsın resim eklemekle.böylece ne renk olduklarını ve elde nasıl durduklarını da görmüş oluyoruz.artık böyle olsun bence.resim de ekleyerek oje numaralarını verelim.bende niversite yıllarımda bu renkten kullanmıştım.çok güzel birrenk.sanada çok yakışmış arkadaşım

anammmm benimki çok büyük oldu.gareng arkadaşım boyutu kaç ayarladın sen?ben 640 lıyı ayarladım.çok büyük olmuş.kusura bakmayın emiiii

Ben flormar pastel vs. gibi markalardan hiç memnun kalmadım :dilcikar: Sally Hansen ojelerini ve french kitini çok seviyorum asla soyulmuyor zaten çoğunlukla french yapıyorum ama sıkılırsam Sally Hansen 09 kullanıyorum koyu renk oje sevmiyorum.. tabii baz olarak da Diamond Strenght sürüyorumm tırnaklarım kırılmak nedir bilmiyorrr :lepi:

Son düzenleme:
bnede onceden metalik renkleri cok seviyordum gerci simdi de seviyorum ama flormar selection da no 4 beyaz oje aldım ama ben bunun daha beyazını istyorum ne olabilir, tam bilen numara var mı? beyaz otesi dursun istiyorum

kırmızı kırmızı kırmızıııı.. flormarın, pastelin vs. baya bi çeşidi var elimde kırmızı tonları olarak :)

french icin flormar plus quartz 006 ve 319 kullaniyorum..
onun disinda ayaklarima daima maybeline apple candy surerim..
erkek arkadasim kirmizi ve bordoyu yasli isi buldugu icin (!) suremiyorum maalesef =(

Back