Deseydin ya ben bu çocukları babamın evinden getirmedim tek başıma da yapmadım. Ver ona çocukları bende bosandigim adamın çocuklarına bakmam de. Biliyorum evlat verilmez ama onu kızdırmak için bakalım o zaman ne diyecek
Türkiye'de çoğu kadın asla ve kat'a çocukları vermiyor
adam da bu kadının vermeyeceğini biliyor
bilmese "ayrıdığım kadının çocuklarına neden bakayım" der mi?
sevgilisi hem bana hem kendi çocuklarına nasıl bakacaksın paran/vaktin yetmez demiş adama, adam da o kadını istediği için kendi çocuklarından vazgeçmiş
çok sıradan bir erkek davranışı aslında, şaşırdım diyemem...
Yazıklar olsun cidden. Başka bir kadın için çocuklarını gözden çıkarmış. Umarım bu çocuklar ömür boyu yüzüne bakmaz bu adamın!
valla 60 filan yaşında bir amcamız vardı
kudurdu bu, genç bir dul hanımla resmen evden kaçtı, komşularıydı kadın, bi süre kadının evine gitmiş gelmiş, etraf iyice fark edince adam evi terk etti.
kadın meslek olarak bunu yapıyormuş (bu admadan önce de kaç kere aynı durum olmuş yani), adamın parası bitince 2-3 senede filan adamı bıraktı
adam da döndü dolaştı, tabii ki gidecek yer bulamadı, dayandı tekrar evinin kapısına
adam hastaydı da artık
neyse karısı eve istemediydi güya....
ama ne oldu? yetişkin yaştaki kocaman oğlu kızı annelerine ısrar kıyamet, babadır atadır odur budur
o yaşta hasta yaşlı adama kendileri mi bakacak tabii karısı aldı eve ve hala da o bakıyor, çocuklar da babalarına sahip çıkmış diye görülüyorlar toplumda. adam bir pislik olarak görülmüyor ama!
ben benzer de çok örnek gördüm hasta yaşlı hale gelince çocukları akıllarına geliyor
hele çocuk iş güç meslek de edindiyse gayet evlat oluyor, o da baba oluyor, öyle yüzüne bakmayacak olan henüz toplumumuzda yok pek
ha bu hikayede daha ocuklar küçük 15 sene sonra başka bir toplum olacaksak bilmem.